• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden fotoğraf istedi ?

Tüm cevaplarını alıntılayamadım usuyenprenses, ama konuya kızdım..Konu açtığın için değil, böyle bir soru sorma gereği duyduğun için.

Verdiğin tüm cevaplar, kadının anormal olduğunu gösteriyor, vesikalık foto, eğilip kulağına söylemesi, seni unutmamak için demesi, kadında büyücü tipi olması v.s v.s..Yani sen tüm bunların üstüne gelip burada "ne yapmalıyım" diye sorarsan eleştiriye de açık olup, bu kadar alınmaman gerekir..

Bir de "hayır diyememe huyum var" demişsin..Böyle bir konuda hayır diyemezsen başına geleceklerden kendin sorumlu olursun..

Foto ile her şey yapılabilir, insaniyet yok çünkü artık dünyada.

Arkadasim malesef hayir diyememe huyu bende de var. Ama bu konuda kesin ve net hayir demelisin ve kadin iyi niyetli de olsa araniza mesafe koymalisin.
Ban yemeyi ve irkcilikla suclanmayi göze aliyorum ancak sunu söylemeliyim araplarda buyu tarzi seyler cok yaygin, zerre guvenmiyorum siz de guvenmeyin. Bunlari da durduk yere soylemiyorum bildigim icin soyluyorum.
Fransa'da yasiyorum ve burda cok sayida arap var, keza arkadaslarim arasinda da araplar var ve bu kizlar kendileri anlatiyorlar buyuyle cinle seytanla yapilan isleri. Hatta fasli bir arkadasim diyor ki memleketinde pazarlarda nasil sebzeci meyveci varsa buyucu de var, onlar da tezgah aciyorlar diye. O kadar yaygin aralarinda.
Neyse daha fazla konu disina cikmayayim ama soylemek zorunda hissettim

Yakinda sizden ev adresinizide talep ederse hic sasirmam vallahi.. Bu bayandan uzak durun bu kdr net.. birde kulagina fisildamis baksana .. mesafenizi koruyun..

Dert değil ama kızlar tamam dedim size de sorayım.
İş başvurusu için Suriyeli bir bayan geldi yardıma muhtaçmış parası kalmamış iş arıyor.
Hemen ilgilendim kadınla yardımcı oldum aslen Türkmenistanlı Suriyeden gelmiş.
Gerekli kişiyle görüşüp işe aldık.
Kadın beni çok sevmiş tamam her fırsatta söylüyor.
Bugün 2.günü yanıma geldi senden bir şey rica edeceğim bana fotoğrafını verir misin, ben de kalsın dedi.
Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin dedi.
Kötü niyet hiç düşünmem hemen tamam dedim.
Ama bu KK'da çok şey okudum ya ne bileyim size sormak istedim.
foto istemesi.sasortci keske vermesymssnz. ztn görüyorsun ne gerek.var deseydn

Prenses muhtemelen kadının bir kötü niyeti yok sadece ona yardım eli uzattığın için manevi olarak fotoğrafının onda olmasını istiyor hepsi bu ama sen yine de verme. Ha ama bak şunu yapabilirsin, cep telefonun ile bir fotoğraf çekin ikinizin de olduğu, onu bastırıp verebilirsin.Böylece kırılmaz ama biraz mesafe koysan iyi olur.

O fabrika kısmında ben idari kısımdayım.Sadece serviste ve öğle molasında görüyor.
Şimdi ben dün servisle gitmedim işim vardı kırk defa sordu neden erkenden kaçtın diye
Ama benim gideceğim yer servis güzergahında olmadığı için binmedim servise.
Dün neden erkenden gittin.Fotoğrafın dursun ben de erkenden kaçıyorsun sonra seni göremiyorum dedi.
aa. garip gerçekten. hiçbi arkadaşı yok acaba

Arkadaslar hakli okadar samimi olma ve sskn verme. Fotografini kotuye kullanabilir. Benim aklima bir ergege gosterip seni tanitacagi da geldi acikcasi. Sonra kokusu cikar sakin verme cokta guvrnme insanlar seytan olmus. Iyiki buraya yazdin aferin sana kimse nirmal bulmadi bak sakin verme

Aklima direk fuhuş geldi. Sizi birilerine gosterip kacirtadabilir.
Maalesef fuhuş yapanlar azinsanmayacak kadar çok. .

Tüm cevaplarını alıntılayamadım usuyenprenses, ama konuya kızdım..Konu açtığın için değil, böyle bir soru sorma gereği duyduğun için.

Verdiğin tüm cevaplar, kadının anormal olduğunu gösteriyor, vesikalık foto, eğilip kulağına söylemesi, seni unutmamak için demesi, kadında büyücü tipi olması v.s v.s..Yani sen tüm bunların üstüne gelip burada "ne yapmalıyım" diye sorarsan eleştiriye de açık olup, bu kadar alınmaman gerekir..

Bir de "hayır diyememe huyum var" demişsin..Böyle bir konuda hayır diyemezsen başına geleceklerden kendin sorumlu olursun..

Foto ile her şey yapılabilir, insaniyet yok çünkü artık dünyada.
Çok iyi bir kadına benziyordu ilk başta aklıma kötü bir şey gelmedi sonra kk aklıma geldi geçen açılan bir konu vardı hamile kadınlı bir konu sonra acaba dedim sormak isteedim ama aklıma gelmeyen yorumlar geldi fotoğrafımı vermedim ama bu kadın telefonunundan fotoğrafımı çekti :KK64:

aa. garip gerçekten. hiçbi arkadaşı yok acaba
Sanırım yok kocasından ayrılmış çocuğu varmış ona bakmak zorundaymış parasız kalmış öyle demişti umarım kötü niyetle istememiştir.Belki de bu kadar zor durumdayken ona sahip çıkıp işe aldırdığım için istemiştir
Burada yazılanlardan sonra iyi bir şey de düşünemiyorum aslındao_O

Aklima direk fuhuş geldi. Sizi birilerine gosterip kacirtadabilir.
Maalesef fuhuş yapanlar azinsanmayacak kadar çok. .

Okudugumda benim de aklıma ilk bu geldi..kacırtmak v.s degil de saf gorup art niyetle tanıstırmalar falan olabilir..

Çok iyi bir kadına benziyordu ilk başta aklıma kötü bir şey gelmedi sonra kk aklıma geldi geçen açılan bir konu vardı hamile kadınlı bir konu sonra acaba dedim sormak isteedim ama aklıma gelmeyen yorumlar geldi fotoğrafımı vermedim ama bu kadın telefonunundan fotoğrafımı çekti :KK64:

Bu kotu senaryolarımızın hic biri olmayabilir de, ama kadın normal degil..temkinli ol..arana biraz mesafe koymaya bak..foto v.s olaylarına da hic bir suretle izin verme..

Okudugumda benim de aklıma ilk bu geldi..kacırtmak v.s degil de saf gorup art niyetle tanıstırmalar falan olabilir..

Bu kotu senaryolarımızın hic biri olmayabilir de, ama kadın normal degil..temkinli ol..arana biraz mesafe koymaya bak..foto v.s olaylarına da hic bir suretle izin verme..
hepinize teşekkür ederim bana akıl oluyorsunuz.Dikkatli olacağım..

Dert değil ama kızlar tamam dedim size de sorayım.
İş başvurusu için Suriyeli bir bayan geldi yardıma muhtaçmış parası kalmamış iş arıyor.
Hemen ilgilendim kadınla yardımcı oldum aslen Türkmenistanlı Suriyeden gelmiş.
Gerekli kişiyle görüşüp işe aldık.
Kadın beni çok sevmiş tamam her fırsatta söylüyor.
Bugün 2.günü yanıma geldi senden bir şey rica edeceğim bana fotoğrafını verir misin, ben de kalsın dedi.
Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin dedi.
Kötü niyet hiç düşünmem hemen tamam dedim.
Ama bu KK'da çok şey okudum ya ne bileyim size sormak istedim.
tövbe yarabbim daha dün bir bugün iki tanıştığın kadına niye fotoğrafını veriyorsun ki?

Back
X