• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden fotoğraf istedi ?

Yok vermedim ama kendi telefonundan fotoğrafımı çekti :/
illa alacağını aldı yani... resmen takıntılı bir davranış sergilemiş. çektikten sonra da derin bir oh çekti mi.. rahatladığına dair.
kötü şeyler düşünüp kötülük çağırmayın derler ama dikkatli olun cidden. nedir canım bu resim takıntısı..

illa alacağını aldı yani... resmen takıntılı bir davranış sergilemiş. çektikten sonra da derin bir oh çekti mi.. rahatladığına dair.
kötü şeyler düşünüp kötülük çağırmayın derler ama dikkatli olun cidden. nedir canım bu resim takıntısı..
Evet rahatladı :) ay gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum yaa

Arap kültürü belkide foto alıp cüzdan da tasicak. Çok Eskiden annelerimiz yapardı ya cüzdan dan sülalenin resmi çıkardı. Yine de vermeyin. Geçiştirin hersey olabilir.

Arap kültürü belkide foto alıp cüzdan da tasicak. Çok Eskiden annelerimiz yapardı ya cüzdan dan sülalenin resmi çıkardı. Yine de vermeyin. Geçiştirin hersey olabilir.
Fotoğrafımı çekti telefonundan çok ısrar etti kıramadım, fotoğraf vermedim ama umarım sorun olmaz.

Vermeyin fotograf.
Iyi bir insanda olsa vermeyin. Sizi cok seviyorsa gördügü zaman hal hatir sorsun kafi.
Baktim evde yokmus dersin fotograf. Sahte kimlik olayi olabilir bir arkadas dogru demis.

Fotoğrafımı çekti telefonundan çok ısrar etti kıramadım, fotoğraf vermedim ama umarım sorun olmaz.

Saçmalamış. Bir amacı olmasaydı bu kadar ısrar etmezdi.
Madem siz yönetim kısmındasınız biraz mesafe koyun araya.. Sözlerim yanlış anlaşılmasın; bazı insanlara mesafe koymayınca böyle sınırı aşıyorlar. Bu yüzden çizgiyi nereden koyabilsek o kadar iyi.

Saçmalamış. Bir amacı olmasaydı bu kadar ısrar etmezdi.
Madem siz yönetim kısmındasınız biraz mesafe koyun araya.. Sözlerim yanlış anlaşılmasın; bazı insanlara mesafe koymayınca böyle sınırı aşıyorlar. Bu yüzden çizgiyi nereden koyabilsek o kadar iyi.
Haklısınız daha mesafeli duruyorum zaten.

ya fotoğraf işinin sıkıntısına gelince faceden her türlü alınıyor foton tek fotoyla birşey yapabileceğini sanmam ama niye isterki insan foto ben olsam gene de vermezdim

Şimdi suriyeli ya belki kültürleri öyledir ne bileyim sevdiklerinin fotolarını saklıyorlardır.
Olabilecek tek iyi yön bu kötüleri saymaya gerek yok.
Vermeyin tabi ki.

bence foto o kadar sıkıntı değil ama yine de vermeyin çünkü, çok istese bir telefonla gizlice çeker fotonu veya birine çektirtir sen farketmeden sonra ne istiyorsa yapar. Ben o kadar art niyetli düşünemedim

Back
X