• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden fotoğraf istedi ?

O fabrika kısmında ben idari kısımdayım.Sadece serviste ve öğle molasında görüyor.
Şimdi ben dün servisle gitmedim işim vardı kırk defa sordu neden erkenden kaçtın diye
Ama benim gideceğim yer servis güzergahında olmadığı için binmedim servise.
Dün neden erkenden gittin.Fotoğrafın dursun ben de erkenden kaçıyorsun sonra seni göremiyorum dedi.
Kadının 2 günde bu kadar samimi ďavranması çok şüphe uyandırıyor. Servistede yanınıza geldiğinde dikkatli olun. İçimdeki his güzel şeyler söylemiyor.

Ne kadar doğuya gidersen, insanlar okadar samimi oluyorlar. Kültür farkı oluyor. Belkide bu yüzden kadin bu kadar samimi ama bu devirde insan kan bağı olanlardan bile kazık yiyor. Siz çok dikkat edin.
Kadına ondan şüphelendiğinizi fark ettirmeyin, yoksa kötü niyetliyse daha kötü olur, iyi niyetliysede çok kırılır.

Çok karamsar yazdım ama empati yapıyorum. Savaştan kaçmışım. Aç ve susuzum, kalacak yerim yok. Biride yardim etse bende onu çok severim.

Ama Tedbirli olmak en iyisi. Ne demisler yap iyiliği bul kötülügü olmasın sonradan.

bencede hiç normal değil belki senin resmin üzerinden bişeyler yapabilir büyü felan da yapabilir Allah muhafaza bence sakınnn vermeyin

Sanki bir oğlu varmış da resmini ona gösterecekmiş gibi geldi bana ne hikmetse...
etrafımda o tarz şeyler çok duyduğum için belki de...
ama bence de verme sıkıntılı durum ne de olsa...
İnsan bir dur der dün bir bugün iki ne oluyoruz yani...

Sanki bir oğlu varmış da resmini ona gösterecekmiş gibi geldi bana ne hikmetse...
etrafımda o tarz şeyler çok duyduğum için belki de...
ama bence de verme sıkıntılı durum ne de olsa...
İnsan bir dur der dün bir bugün iki ne oluyoruz yani...
Kadının oğlu küçük burada öyle tanıdığı da yok anlamadım ki

Bence ona ufak bir hediye alabilirsiniz. Fotoğrafımın sizde kalmasındansa, bu hediyeyi hem kullanır hem de saklarsanız, yıllar sonra da beni hatırlarsınız, diyebilirsiniz. Ne o kırılır ne siz tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalırsınız.

Fotografa gerek yok. Hergun yuz yuze bakiyoruz zaten de. Aaaaa hic fotom yok de.

Oyle sey mi olur.

Vermeyin...
Ne yapacak fotoğrafınızı?
Millet sahte kimlik vs çıkartabiliyor.

Seni çok seviyorsa işte zaten her gün görüyorsun de geç.

Fotoğrafla sahte kimlik çıkarılmaz.Çıkarılan sahte kimliğe kişi kendi fotoğrafını yapıştırır kendi bilgileriymiş gibi....

Bu bilgiyide vermek istedim.Neyse,bana kötü niyetli gelmedi ama yinede vermemekte fayda var.İnsanların ne düşündüğünü bilemeyiz sonuçta.Olmadı bu konunun çok üstünde durarsa bende face var sende varsa onu ekle anacım bende foto yok valla dersin olur biter.

Asla vermeyin..ne alaka ya ..var bu iştebi pislik can ciger kimse bugün foto istemiuo o nealaka..ayy dikkatli ol

Back