Hayır çünkü onun bir standardı var, ben kimlik değiştirirken yani yenilerken bir fotoğrafım vardı beğenmedilerdi, boyutu, son halini göstermesi gibi kriterleri var onun canım :)
Sosyal medyadakiler vesikalık değil, o yüzden bir şey yapamaz. Profilinizi bir süre kapayın, resminizi arkadaşlarınız dışında kimse görmesin. Bu kadın sağlam ayakkabı değil.
Hem cüzdanda fotoğraf taşımak en yakınlara düşer, dış kapının mandallarına değil. Benim annem kardeşimle benimkini taşır mesela ama o annem yani.
Bu kadının ise amacı farklı, ülkede daha rahat gezebilmek için sahtekarlık peşinde belli ki. Hatta sahte kimlik çıkarıp üzeirne buradan biri ile evlenir falan başına bin türlü iş açılır. Uzak dur, hem yanlış anlamasın kimse ama idare ile üretimdeki personelin fazla sıkı fıkı olmaması gerekli. Sonra her olayda başına ekşir, yok izindi yok bilmem neydi diye... İltimas falan bekler aradaki yakınlıktan dolayı.
Hadi sahtekarlık değil de çöpçatanlık diyelim, senin ihtiyacın mı var? Hem ırklar bile farklı, sen bilirsin derim.
Onun dışında büyü, evet onu da yapabilir, kötü niyetliden her şey beklenir.
Hemen korkma sakin ol ama ilk işin uzaklaşmak olsun, ısrar ederse de bak x hanım, ben burada işle uğraşıyorum, vaktim arkadaşlığa müsade etmeyecek kadar kısıtlı. O sebeple beni mazur gör diyebilirsin.