• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden fotoğraf istedi ?

Dert değil ama kızlar tamam dedim size de sorayım.
İş başvurusu için Suriyeli bir bayan geldi yardıma muhtaçmış parası kalmamış iş arıyor.
Hemen ilgilendim kadınla yardımcı oldum aslen Türkmenistanlı Suriyeden gelmiş.
Gerekli kişiyle görüşüp işe aldık.
Kadın beni çok sevmiş tamam her fırsatta söylüyor.
Bugün 2.günü yanıma geldi senden bir şey rica edeceğim bana fotoğrafını verir misin, ben de kalsın dedi.
Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin dedi.
Kötü niyet hiç düşünmem hemen tamam dedim.
Ama bu KK'da çok şey okudum ya ne bileyim size sormak istedim.
Tamam mı dedin:KK57:

:KK57: Ay ben şook.Sanırım çok safım.

Hayır çünkü onun bir standardı var, ben kimlik değiştirirken yani yenilerken bir fotoğrafım vardı beğenmedilerdi, boyutu, son halini göstermesi gibi kriterleri var onun canım :)
Sosyal medyadakiler vesikalık değil, o yüzden bir şey yapamaz. Profilinizi bir süre kapayın, resminizi arkadaşlarınız dışında kimse görmesin. Bu kadın sağlam ayakkabı değil.
Hem cüzdanda fotoğraf taşımak en yakınlara düşer, dış kapının mandallarına değil. Benim annem kardeşimle benimkini taşır mesela ama o annem yani.
Bu kadının ise amacı farklı, ülkede daha rahat gezebilmek için sahtekarlık peşinde belli ki. Hatta sahte kimlik çıkarıp üzeirne buradan biri ile evlenir falan başına bin türlü iş açılır. Uzak dur, hem yanlış anlamasın kimse ama idare ile üretimdeki personelin fazla sıkı fıkı olmaması gerekli. Sonra her olayda başına ekşir, yok izindi yok bilmem neydi diye... İltimas falan bekler aradaki yakınlıktan dolayı.
Hadi sahtekarlık değil de çöpçatanlık diyelim, senin ihtiyacın mı var? Hem ırklar bile farklı, sen bilirsin derim.
Onun dışında büyü, evet onu da yapabilir, kötü niyetliden her şey beklenir.
Hemen korkma sakin ol ama ilk işin uzaklaşmak olsun, ısrar ederse de bak x hanım, ben burada işle uğraşıyorum, vaktim arkadaşlığa müsade etmeyecek kadar kısıtlı. O sebeple beni mazur gör diyebilirsin.

:KK57: Ay ben şook.Sanırım çok safım.
Estafurullah canım ama dikkat et, konuşma bile şu kadınla. 2 günde fazla samimi olmuşsunuz. Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler canım. Israrla yapışmaya devam ederse, kesin bir dille vaktim yok çene çalmaya diyiverin işte usulünce...

Yok vermedim off insanlara hayır diyememe gibi bir sorunum var.
Insanlar Hayır diyemiyorsan başını duvara vurursun, ne olacak yani...

Ya bak herkes verme demiş. Aklın yolu bir demek ki. Sen neden bizler gibi dusunmuyorsun da tamam diyorsun. Gün gelir bize soracak fırsatın olmaz falan. Sen kotusunu düşün ona gore davran olur mu.

insan serviste göremedi diye niye özlesin yaa..

tövbe yarabbi.
lezbiyen mi ?

tamam işe girmesine yardımcı olmuşsun ,sana minnettardır ama bu kadarı da fazla.

çok yüzgöz olmayın bence. sonra başınıza ekşir işle ilgili de.

Insanlar Hayır diyemiyorsan başını duvara vurursun, ne olacak yani...

Ya bak herkes verme demiş. Aklın yolu bir demek ki. Sen neden bizler gibi dusunmuyorsun da tamam diyorsun. Gün gelir bize soracak fırsatın olmaz falan. Sen kotusunu düşün ona gore davran olur mu.
Tamam teşekkür ederim.Başkalarına akıl verirken uyanık abidesiyim iş kendime gelince böööyle kalıyorum.
Bir gün başıma bir iş gelecek ya hadi hayırlısı.

Bana biraz hastalıklı bir durum gibi göründü. Kadının ruhsal durumu pek iyi değil gibi.
Kocasından ayrılmış çocuğu varmış ona bakıyormuş.Daha önce abu dhabi'de kuaförlük falan yapmış.
Kuaför işlerini ben hallederim dedi.
Hastalıklı mı yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum.

Aal
Tamam teşekkür ederim.Başkalarına akıl verirken uyanık abidesiyim iş kendime gelince böööyle kalıyorum.
Bir gün başıma bir iş gelecek ya hadi hayırlısı.
Allah korusun.

Ama şu dünyada önce allaha sonra kendimize emanetiz. Ne annemiz ne Babamız ne kocamiz 7/24 yanımizda olamaz sonuçta. Biz sakinacagiz kendimizi kötülükten

Hayır çünkü onun bir standardı var, ben kimlik değiştirirken yani yenilerken bir fotoğrafım vardı beğenmedilerdi, boyutu, son halini göstermesi gibi kriterleri var onun canım :)
Sosyal medyadakiler vesikalık değil, o yüzden bir şey yapamaz. Profilinizi bir süre kapayın, resminizi arkadaşlarınız dışında kimse görmesin. Bu kadın sağlam ayakkabı değil.
Hem cüzdanda fotoğraf taşımak en yakınlara düşer, dış kapının mandallarına değil. Benim annem kardeşimle benimkini taşır mesela ama o annem yani.
Bu kadının ise amacı farklı, ülkede daha rahat gezebilmek için sahtekarlık peşinde belli ki. Hatta sahte kimlik çıkarıp üzeirne buradan biri ile evlenir falan başına bin türlü iş açılır. Uzak dur, hem yanlış anlamasın kimse ama idare ile üretimdeki personelin fazla sıkı fıkı olmaması gerekli. Sonra her olayda başına ekşir, yok izindi yok bilmem neydi diye... İltimas falan bekler aradaki yakınlıktan dolayı.
Hadi sahtekarlık değil de çöpçatanlık diyelim, senin ihtiyacın mı var? Hem ırklar bile farklı, sen bilirsin derim.
Onun dışında büyü, evet onu da yapabilir, kötü niyetliden her şey beklenir.
Hemen korkma sakin ol ama ilk işin uzaklaşmak olsun, ısrar ederse de bak x hanım, ben burada işle uğraşıyorum, vaktim arkadaşlığa müsade etmeyecek kadar kısıtlı. O sebeple beni mazur gör diyebilirsin.

programlar var. istersen boyutunu ayarlayıp basılabilir pek ala...

ama yinede fotoğraf vermek gereksiz.

2 günde ne sevgisi bu ya.
Allah korusun kimseye güven yok.
yüzgöz olma sen.
Tamam bir insanın başka birisine kanı kaynar diğer çalışanlar da beni çok severler yanlarına gittim mi mutlu olurlar ama onlar 1,5 senedir tanıyor bu 2 günde çok garip bir sevgi.

verilmez :KK57:
bızde kımlerı kımlerı sevıyoruz resım ıstıyormuyuz hıc dımı ama

Az önce neden istedin dedim seni unutmamak için dedi gitti.
neden unutsun ki zaten yeni işe başladı,garip ya

Katil olmasın.:KK57: Belkide her kurbanının resmini biriktiriyordur unutmamak için:KK8::KK8:

Şaka şaka. Kadının niyeti nedir ne değildir bilmem ama siz yinede temkinli davranın bu kişiye karşı. normal değil çünkü davranışları.

Çok önceden çalıştığım yerdeki kızı hatırlattınız bana..
Benim için arabesk kaset doldurmuştu, havluya ismimi işlemişti kalpli falan, seni çok seviyorum der dururdu:rolleyes:

Back
X