• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden fotoğraf istedi ?

Yani ünlü biri olsanız imzalayı verin tabi de 2 günlük tanıdığınız insan niye resim istesin ki?
Velevki istedi siz neden vereceksiniz.

vermeyin bence herşey yapılabilir.. ben sosyal medyaya da koymuyorum hatta artık. iki kez başıma sahte profil vakası geldi akıllandım. ayrıca suriye ve cevresinde büyü işleriyle çok uğraşılıyor diye biliyorum. aklınızda bulunsun..

Off bunlari neden sorma gereksinimi duyarsiniz ki...

Sakin verme tabiki... Fotografinla milyon tane sey yapilabilir.

Sakin ha verme!

Zaten sizi sürekli görmüyormu? Fotoğraf istemek neden? Ben olsam vermezdim sanırım. Anlamlı gelmedi bana,bu devirde hangimiz fotoğraf tasiyoruzki yanımızda.

vermeyin bence herşey yapılabilir.. ben sosyal medyaya da koymuyorum hatta artık. iki kez başıma sahte profil vakası geldi akıllandım. ayrıca suriye ve cevresinde büyü işleriyle çok uğraşılıyor diye biliyorum. aklınızda bulunsun..
Kadın da azıcık bu işlerden anlayan bir tip var zaten :(
Ama biz onu işe aldık neden kötü bir şey yapsın ki ?

artık insanlar bir fotoğrafla büyü yapıyor.
Hadi onu geçtim sahte kimlik çıkarabilir .
Neye dayanarak verdiniz ki ? :KK51:

çocuk musunuz ? tabi ki vermemelisiniz elin yabancı kadınına çocuk gibi akıl veriyoruz ya yabancıların elinden şeker alma der gibi töbe töbe

O fabrika kısmında ben idari kısımdayım.Sadece serviste ve öğle molasında görüyor.
Şimdi ben dün servisle gitmedim işim vardı kırk defa sordu neden erkenden kaçtın diye
Ama benim gideceğim yer servis güzergahında olmadığı için binmedim servise.
Dün neden erkenden gittin.Fotoğrafın dursun ben de erkenden kaçıyorsun sonra seni göremiyorum dedi.

çocuk musunuz ? tabi ki vermemelisiniz elin yabancı kadınına çocuk gibi akıl veriyoruz ya yabancıların elinden şeker alma der gibi töbe töbe
Bakın yorum yapmak zorunda değilsiniz hayır diyemediğim için size sordum tabi cevap verip yorulmanıza gerek yoktu.
Teşekkürler.

verme sakın.sosyal paylaşım sitesindeki fotoğraftan birşey olmaz.olacak olsaydı şimdiye duyardık haberlerde.şöyle yaptılar böyle yaptılar diye.önemli olan vesikalık olmasın.sahte kimlik falan çıkarır.al başına belayı.iyilik yapmayı hiç sevmem zaten.böyle söyleyince insanlar bana kızıyor ama iyilikten maraz doğar lafını çok seviyorum.2-3 kere iyilik yapayım insanlara ters davranmayayım dedim aldım başıma derdi.bildiğin maraz doğdu.devir önüne gelene acıyıp iyilik yapma devri değil valla.kim ne derse desin ben bu önüme geleni tersleyen halimden memnunum

Belki de resminizi bir beyefendiye gösterecek o bey sizi beğenirse , hanımefendi o beyfendinin resmini size gösterecek olabilir... Yani başgöz etme çöpçatanlık durumları geldi aklıma? :KK14:

verme sakın.sosyal paylaşım sitesindeki fotoğraftan birşey olmaz.olacak olsaydı şimdiye duyardık haberlerde.şöyle yaptılar böyle yaptılar diye.önemli olan vesikalık olmasın.sahte kimlik falan çıkarır.al başına belayı.iyilik yapmayı hiç sevmem zaten.böyle söyleyince insanlar bana kızıyor ama iyilikten maraz doğar lafını çok seviyorum.2-3 kere iyilik yapayım insanlara ters davranmayayım dedim aldım başıma derdi.bildiğin maraz doğdu.devir önüne gelene acıyıp iyilik yapma devri değil valla.kim ne derse desin ben bu önüme geleni tersleyen halimden memnunum
Keşke ben de sizin gibi olabilsem.
Yalnız sosyal paylaşım sitelerinden de fotoğraf alıp vesikalık olarak bastıramazlar mı ?

Back
X