Amin.. inş cümlemizin duaları kabul olur...:Saruboceq: seninde bayramını kutluyorum canım bu bayram bize hayırları da beraberinde getirsin inş.:Saruboceq::1hug:a.s.canım inş duaların kabul olur bebişine kavuşursun allah yardımcın olsun bu arada bayramın kutlu olsun
teşekkür ederim.. adetimin ne durumda olduğunu bilmiyorum şuanda.. uzun uzun anlattım nedenlerini bu konunun ortalarında. yok yere gitti yumurtalık ama.. adetim önce ilaçsız olmuyordu yumurtalık alındıktan sonra düzene girdi sonra yine gitti zaten sonrasında da bebiş için tedavilere başladığım için adetlerim tedaviye göre geliyor..çok geçmiş olsun yanlış tedaviler yüzünden mi yumurtalığınız alındı adetiniz düzenlimi
başından beri EY RABBİM işimi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir dedim durdum bugün aşılama sonrası 8.günüm ve ben dayanamayıp kanda test yaptırdım negatif hatta 0,01senağlama doktorumu aradım daha çıkmazki çok erken dedi rahatladım ama karnım inanılmaz ağrıyor adet olacakmışım gibi ve akıntılar fazlalaştı belim inanılmaz ağrıyor.. adet olcam belli RABBİM sabır versin.. hepimize bana da.. korkuyorum konuşmaktan olurda isyana kaçarsa sözlerim diye.. hayat ağır.. hemde çokkksenağlama boğazıma düğümleniyor herşey.. eşim üzülecek diye ağlıyamıyorum bile test yaptırdığımıda söyleyemedim.. adetim gelene kadar birazcık daha mutlu-umutlu olsun.. şuan karşımda uyuyakalmış.. ne sabırlı,ne anlayışlı,ne sevgi dolu RABBİME şükür.. ALLAH kocalarımızı başımızdan eksik etmesin hiç.. keşke..keşke elimde olsada ne geliyorsa yapsam.. sana hamileyim aşkımmm diyebilsem.. anne olamadığımdan çok senin gibi birini baba yapamadığım için üzülüyorum seni çok seviyorum...senağlamaHallisna arkadaşım baştan beri yazdıklarınızı okudum ve sizi gerçekten tebrik ediyorum büyük bir inanç ve sabırla hayatın bu acı ve taşlı yollarında ilerliyorsunuz Rabbim yardımcınız olsun,,,,,bizlerinde çok dertleri var İnşallah şu mübarek günler hatrına Allahım herkezin derdine derman olur,,,,,En kısa zamanda meleğinizi kucağınıza almanızı canı gönülden istiyorum sevgiler,,,,
başından beri EY RABBİM işimi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir dedim durdum bugün aşılama sonrası 8.günüm ve ben dayanamayıp kanda test yaptırdım negatif hatta 0,01senağlama doktorumu aradım daha çıkmazki çok erken dedi rahatladım ama karnım inanılmaz ağrıyor adet olacakmışım gibi ve akıntılar fazlalaştı belim inanılmaz ağrıyor.. adet olcam belli RABBİM sabır versin.. hepimize bana da.. korkuyorum konuşmaktan olurda isyana kaçarsa sözlerim diye.. hayat ağır.. hemde çokkksenağlama boğazıma düğümleniyor herşey.. eşim üzülecek diye ağlıyamıyorum bile test yaptırdığımıda söyleyemedim.. adetim gelene kadar birazcık daha mutlu-umutlu olsun.. şuan karşımda uyuyakalmış.. ne sabırlı,ne anlayışlı,ne sevgi dolu RABBİME şükür.. ALLAH kocalarımızı başımızdan eksik etmesin hiç.. keşke..keşke elimde olsada ne geliyorsa yapsam.. sana hamileyim aşkımmm diyebilsem.. anne olamadığımdan çok senin gibi birini baba yapamadığım için üzülüyorum seni çok seviyorum...senağlama
benimde over tümör yüzünden sol overim alındı 2 sene korunduk 2 senedir bebek istiyoruz 1 sene önce gebe kaldım fakat 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar üzerinden 1 sene geçti geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda klomene başladım umutsuzluğa kapılma tek over yeterli gebelik için ama biraz sabır istiyor ha dedinmi olmuyor maalesef umarım gönlüne göre verir rabbim...
çok sağol canım adet olmadım ve ağrılarımda gitti şuan hiç bir his yok vücudumda.. biliyormusun geçen gece birde üstüne karabasan bastı..:1no2: çok düşünmekten oluyor dediler.. hamilesindir ondar dediler.. şuan karmakarışığım.. o doktor nasıl bi doktormuş ya ayrıca çok sinirlendim.. dediklerin olsun bir bir vildanım.. hepimizin hayırlısıyla bebişleri olsun inş hayırlı sağlıklı.. RABBİM sabır versin hepimize o güne ulaşana dek...canım allahtan ümit kesilmez seninde dediğin gibi hayat çok ağır ama napalım elden ne gelir:çok üzgünüm:
rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş hayırlısını isteyelim rabbimden ve sabredelim:teselli:
bende tedaviyi bıraktım biliyomusun bu ay iğneye geçecektik doktorum artık seninle uğraşmak istemiyorum dedisenağlamatam bir hafta oldu o kadar çok ağladımki hastaneden çıktım ağlamaktan telefonda eşimle konuşamadım şevkim kırıldı başka doktorada gitmek istemiyorum
hayırlısı olsun hep diyorum keşke sağlıklı kendiliğimizden hamile kalabilseydik benim doktorum gibilere muhtaç olmasaydık
bu günlerde geçecek inşallah kendine iyi bak:1hug:
başından beri EY RABBİM işimi kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir dedim durdum bugün aşılama sonrası 8.günüm ve ben dayanamayıp kanda test yaptırdım negatif hatta 0,01senağlama doktorumu aradım daha çıkmazki çok erken dedi rahatladım ama karnım inanılmaz ağrıyor adet olacakmışım gibi ve akıntılar fazlalaştı belim inanılmaz ağrıyor.. adet olcam belli RABBİM sabır versin.. hepimize bana da.. korkuyorum konuşmaktan olurda isyana kaçarsa sözlerim diye.. hayat ağır.. hemde çokkksenağlama boğazıma düğümleniyor herşey.. eşim üzülecek diye ağlıyamıyorum bile test yaptırdığımıda söyleyemedim.. adetim gelene kadar birazcık daha mutlu-umutlu olsun.. şuan karşımda uyuyakalmış.. ne sabırlı,ne anlayışlı,ne sevgi dolu RABBİME şükür.. ALLAH kocalarımızı başımızdan eksik etmesin hiç.. keşke..keşke elimde olsada ne geliyorsa yapsam.. sana hamileyim aşkımmm diyebilsem.. anne olamadığımdan çok senin gibi birini baba yapamadığım için üzülüyorum seni çok seviyorum...senağlama
adet gününü bekle,olmazsan 1hafta bekle öyle test yap dedi.. 15aralık adet günü olmazsam 22sinde test yapacağımcanım inş o müjdeyi en kısa zamanda verirsin peki doktorun bişey dedimi testi nezaman yaptırman gerekiyormuş canım allahım güzel haberlerini duyursun bize amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?