Benden başka tek yumurtalığı olupta hamile kalmaya uğraşan varmı?bebiş istiyorum:(

canım benimde over tümör yüzünden sol overim alındı 3 yıldır tek yumurtalıklıyım 1 sene çocuk düşünmedim doktorum sağlığım için gerekli olduğunu söyleyip durdu bizde hevese geldik 2 yıldır istiyorum fakat 1 yılda gebe kalabildim bebişimin kalbi durdu 10 haftalıkken kürtaj oldum üzerinden yine 1 sene geçti ve kimyasal gebelik yaşadım yani gebe kalınıyor fakat uzun sürüyor bende sorun yok sadece bu süreci hızlandırmak için klomene başladık bu ay hayırlısı bakalım.

Canım ALLAH yardımcımız olsun.. artık kime baksam hep aynı sorunlar.. annelerimiz patır patır doğururken... varmıydı bunca sorun..!! hakkımızda hayırlısı olsun ve sağlıklı bebeklerimize kavuşalım tez zamanda inş. :Saruboceq:
bu arada bugünde adet olmadım şimdilik tabi.. aşılamanın
12.günü oldu.. belim kopacak gibi ağrıyor.. hayırlısıyla inş gebelik belirtisidir adet için değildir...:Saruboceq:

arkadaşlarım adet oldum...:1no2: hayırlısını istedim buymuş demekki.. perşembe günü yine ve yeniden başlayacağım...

canım yaaaa:çok üzgünüm: çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun canım ne denir başka
bende yazdıklarını okurken belim ağrıyo demişsin hamilesindir diye düşünmüştüm benim ilkte öyle olmuştu:teselli:
azimine hayranım canım hiç yılmıyosun ne güzel
doktor size tüp bebek önerdimi aşılamadan sonuç alamazsanız tüp bebek yaptıracakmısınız
şimdilik kendine iyi bak görüşmek üzere

canım bugün nasılsın hiç ziyaret etmedin burayı
kullanıcı paneline gir seçenekleri düzenle yazan yere tıkla ziyaretçi mesajlarını aç
sayfana girip oraya mesaj yazmak istiyorum
seni merak ediyorum

canım bugün nasılsın hiç ziyaret etmedin burayı
kullanıcı paneline gir seçenekleri düzenle yazan yere tıkla ziyaretçi mesajlarını aç
sayfana girip oraya mesaj yazmak istiyorum
seni merak ediyorum
canımmm....:1hug: nasıl da düşünürmüş arkadaşını... dün akşam annemlerde kaldım sabah erkenden hastanede olabilmek için.. bugün hastanedeydim yeni geldim.. hemşire durup durup herşey ne güzeldi neden tutmadı acaba deyip durdu.. teselli ettim onu olsun başka zamanaymış diye..:teselli: kaydirigubbakcemile3 3.aşılama için çıktım yola 1hafta boyunca eski düzen gibi gonal-f 75 ünite ile başladım hayırlısı ile bakalım artık.. sende varmı bir değişiklik..?

Hanimlar beni bilen bilir. bu topige takiliyordum bir ara. sukur tek tupumle hamileyim. sdize umut olsun diye yaziyorum. dis gebelik gecirdim ve sol tupum alindi. 1 ay korunduk. 3 ayda tuttu Allah a sukur. umudunuzu kaybetmeyin. Allah buyuk. dogru gunlerde iliski sart. ben bir de preseed diye bir kayganlastirici kullandim. sperm dostu. iki kere onun sayesinde hamile kaldim. kizlar ne olur o nedir diye sormayin. gebelik kisnina gidin. genel konu kismina. preseed diye arattirin arama motorunda. size bu konu hakkinda bilgi verir. en kisa zamanda bebeklerimize kavusmamiz dilegiyle.

Hanimlar beni bilen bilir. bu topige takiliyordum bir ara. sukur tek tupumle hamileyim. sdize umut olsun diye yaziyorum. dis gebelik gecirdim ve sol tupum alindi. 1 ay korunduk. 3 ayda tuttu Allah a sukur. umudunuzu kaybetmeyin. Allah buyuk. dogru gunlerde iliski sart. ben bir de preseed diye bir kayganlastirici kullandim. sperm dostu. iki kere onun sayesinde hamile kaldim. kizlar ne olur o nedir diye sormayin. gebelik kisnina gidin. genel konu kismina. preseed diye arattirin arama motorunda. size bu konu hakkinda bilgi verir. en kisa zamanda bebeklerimize kavusmamiz dilegiyle.

canım bize verdiğin pozitif enerjin ve umut için çok teşekkürler preseed hakkında sayende bilgi sahibi oldum ve bu çalışmalarda kullanacağım inş.. ALLAH bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş.:Saruboceq::nazar:

canım adet olmana uzuldum ama herşeyde vardır bir hayır bende c.tesi adet oldum herşeyin hayırlısı

aranızda klomen kullanan varmı arkadaşlar benim gibi tek yumurtalıklı canlarım cevap lütfen...

tatlım ben aşılamalardan önce ilk ay klomen kullandım.. hem tek yumurtalık var bende hemde pko.. ilacı içtim adetimin 45. günü ancak yumurtam gelişti 25mm oldu ama tabi çok geç gelişen yumurta olduğu için boş çıktı ama yinede şansımızı deneyip çatlatma iğnesi vurulup gün aşırı ilişki olmuştu ama olmadı.. klomen her bünyede aynı cevabı vermiyor tabi.. günde 1klomen içip yumurtası gelişen ve hamiş kalan kişilerde var..

Son düzenleme:
tatlım ben aşılamalardan önce ilk ay klomen kullandım.. hem tek tumurta var bende hemde pko.. ilacı içtim adetimin 45. günü ancak yumurtam gelişti 25mm oldu ama tabi çok geç gelişen yumurta olduğu için boş çıktı ama yinede şansımızı deneyip çatlatma iğnesi vurulup gün aşırı ilişki olmuştu ama olmadı.. klomen her bünyede aynı cevabı vermiyor tabi.. günde 1klomen içip yumurtası gelişen ve hamiş kalan kişilerde var..

canım bende bu ay başladım 2 doz verdi doktor çatlama iğnesi vermedi yumurtam çatlıyo zaten sorunum yok ama 14.gün çok ağrım oldu şuandada hafif var sağ tarafımda limonlar var gibi hissediyorum o tarafta şişlikte var bu iyimi kötümü bilmiyorum iki taraflı olsa farketmezdim belkide ama tek taraflı olunca garip oluyor sendede böle sorunlar oldumu yada olan arkadaşlar varmı?

canım bende bu ay başladım 2 doz verdi doktor çatlama iğnesi vermedi yumurtam çatlıyo zaten sorunum yok ama 14.gün çok ağrım oldu şuandada hafif var sağ tarafımda limonlar var gibi hissediyorum o tarafta şişlikte var bu iyimi kötümü bilmiyorum iki taraflı olsa farketmezdim belkide ama tek taraflı olunca garip oluyor sendede böle sorunlar oldumu yada olan arkadaşlar varmı?
böyle adet sancısına benzer ara ara giren sancılarsa söylemek istediğin ve günün itibarıyle yumurtan çatlıyor.. yumurta takibin yapılıyormu? bence yumurtan çatlamış ve çalışmalara başlanmalı gün aşırı:eek: benim sol tarafım var sağ tarafım yok ama alındığı günden beri hep sağ tarafım ağrıdı yumurtam çatlarkende adetliykende hep ama hep... bu normal hani kalp ağrıdığında sağ göğüs sancılanır ya onun gibi bişey demişti doktorum.. stres yapma canım kendine.. herşey olacağına varacak sen yeterki moralini yüksek tut.. o moral beynine olumlu sinyaller göndersin.. beyninde hormonlarına... hormonlarda yumurtalarına...hihoyyyt
not: ayrıca canım ben yumurtladığım zamanlarda ki benim hep kontrollerde ama bu bilimsel bi araştırma; yumurtlayan kadın çirkinleşir yani hani aynaya bakarız ya, bazen yüzümüzü çok güzel bazende çirkin buluruz işte araştırmada bunu söylüyordu ki kendimde hep gözlemledim çok doğru.... yumurtlama öncesi ve sonrası yüz başkalaşıyor..

Son düzenleme:
arkadaşlar 3. aşılamam cuma günü yapılıyor.. doktor eğer tutmazsa tüp bebek için görüşelim dedi.. dua edin ona gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıklısı ile olsun..

:Saruboceq:inşallah allahın izniyle bu sefer başarılı olur canım:Saruboceq:
allah yar ve yardımcın olsun

3.aşılamamda negatifle sonuçlandı bugün.. ara verme sürecindeyim artık... hepimiz için hayırlısı inş.....

Yumurtalıklardan birisi alınınca kalan yumurtalık ikisinin de görevini üstleniyormuş.Normalde har ay birinden yumurta atılırken bu sefer tek yumurtalık her ay atmaya başlıyormuş.Ben kist ameliyatı olacağım zaman sormuştum dr.a yumurtalığım alınırsa ne olacak diye.Ozaman söylemişti bana.Çok şükür alınmadı yumurtalığım.Siz de üzmeyin kendinizi bunun için.Umarım Allah kısa zamanda yüzlerimizi güldürür :)

Yumurtalıklardan birisi alınınca kalan yumurtalık ikisinin de görevini üstleniyormuş.Normalde har ay birinden yumurta atılırken bu sefer tek yumurtalık her ay atmaya başlıyormuş.

Allah Allah? benim dr da (bende tek yumurtalikliyim) olmayan taraftaki yumurta olan tarafa gecerse ancak o zaman hamilelik olur demisti. ama bu almanyadaki dr lar bisey bilmiyorlar gercekten. hicbirine güvenmiyorum.

arkadaslar, bu ay bombardiman yaptim bakalim ne olacak. dua edin benim icin. sabahlari ac karna 7 tane acve hurmasi, bir kasik polen bal ari sütü, bir bardak sogan kürü, aksamlarida bir bardak incir kürü kullaniyorum. sanirim ise yariyor. klomen ictigim aylardakine benzer hafif ve canimi yakmayan sancilar oldu bi kac defa. aslinda kürler günde iki defa sanirim ama böyle icince bagirsak düzenim bozuldugundan bir bardak iciyorum.

herkese tez elden birer bebis Ya Rabbi........................:ecrin_bebek:

X