Benden başka tek yumurtalığı olupta hamile kalmaya uğraşan varmı?bebiş istiyorum:(

Canım soğan kürü ve incir kürü beraber kullanılmazmış.Prof.İbrahim Saraçoğlunun sitesinde yazıyor.Soğan kürünü kes istersen.Soğan kürü kist iltihap gibi şeylerin dışarı atılması için kullanılıyor.İncir ise hamileliği kolaylaştırmak için.Umarım çabalarının karşılığını alırsın tez zamanda.

saol canim. bende birlikte kullanin diye okudum sanki. gerci Rabbim verecekse verir biz sadece sebepler planinda ugrasiyoruz bakalim. keske evlendigimizde hemen baslasaydik, önce korunduk felan, simdide olmuyor. hersey bizim hesabimiza göre degil iste. hayirlisi olsun ins....

Orası öyle aslında doktorların senin çocuğun olmaz,çok zor falan dediği kişilerin çocukları olmuş burada okudum.Tedaviyle olmayıp tedaaviyi bırakınca kendiliğinden olanlar da var.Her şey nasip kısmet aslında.Ama insan dayanamıyor her duyduğunu uygulamak istiyor.Ben daha hapımı bırakmadım rahim ağzı kanserine karşı aşı oluyorum.Şubatta son doz aşımı olup bırakacağım hapı.İnşallah bizi çok üzmeden gelir bebişlerimiz:)

tüp bebek yaptırmak için randevu aldık merkezden.. muayene olduğumda varolan tek yumurtalığımda 3tane kist olduğu görüldü.. uzun süreli ve üstüste olan aşılama-iğne tedavisi yüzünden.. desolett diye bir ilaç verdi doğum kontrol hapı 2ay kullandıktan ve kistler eridikten sonra başlayacakmışız tüp bebeğe.. bende mi soğan suyu kullansam diyorum ilacı bırakıp?

ama canım bugüne kadar ki bu 10sene.. hep ama hep doktorları dinledim.. senelerce kist için doğum kontrol hapları kullandım.. ne oldu yumurtalığımı kaybettim.. ne oldu bazı doktorların saçma sapan uygulamaları yüzünden 3negatif aşılama ve sonrasında kazandığım kistlerim oldu.. kalbim bir kerecik dinleme diyor bildiğini yap diyor doktorlara bu defa güvenme diyo.....:çok üzgünüm: birinin soğan suyu ile kistinden kurtulduğunu bi görebilsemde içim rahatlasa bende başlasam...

Anladım canım ozaman dene istiyorsan.Ben de başlamıştım içmeye ama içemedim midem almadı soğan suyunu.İçebilenler var umarım sen de içebilrsin ve faydasını görüp bebek sahibi olursun.Dualarım seninle

Anladım canım ozaman dene istiyorsan.Ben de başlamıştım içmeye ama içemedim midem almadı soğan suyunu.İçebilenler var umarım sen de içebilrsin ve faydasını görüp bebek sahibi olursun.Dualarım seninle

sağol canım ilgine.. RABBİM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın... dualarını eksik etme..

canım benim yaaa benimde 2 yumurtalık tek tüpüm var, benimde bebişim yok henüz. inş olur

inş. canım en kısa zamanda hayırlı-sağlıklısı ile nasip olsun hepimize.. dış gebelik mi geçirdin sen?

YOK HAYATIM KİST VARDI SAĞ TÜPÜMDE O NEDENLE TÜPÜ ALDILAR. AMA DEV BİR KİTLEYDİ. O ZAMAN HENÜZ BEKARDIM VE KARNIM 6 AYLIK HAMİLE GİBİ ŞİŞTİ. DOKTORLAR ANLAYAMAMIŞTI. O NEDENLE O KADAR BÜYÜMÜŞ VE ALDILAR SONUNDA...senağlama

canım benim yaaa benimde 2 yumurtalık tek tüpüm var, benimde bebişim yok henüz. inş olur

canım senin durumun gene iyi beniim 1 yumurtalık 1 rahim vardı ve şu an hamileyimbenim olduysa herkesin olur artık dualarım seninle canım. sen gittinmi doktora ne dedi tüp filmi çekildimi doktorlar olmayışını neye baglıyor

Son düzenleme:
canım senin durumun gene iyi beniim 1 yumurtalık 1 rahim vardı ve şu an hamileyimbenim olduysa herkesin olur artık dualarım seninle canım. sen gittinmi doktora ne dedi tüp filmi çekildimi doktorlar olmayışını neye baglıyor

ALLAH tamamına erdirsin inş. hayırlı sağlıklı evlat olsun.. darısı bizimde başımıza inş.. tek yumurtalıkla..

tatlım henüz doktora gitmedim ama bi film çektirmem gerek en yakın zamanda. senin adına da çok sevindim. allah tamamına erdirsin. ilgine çok teşekkür ederim canım ...

X