canımmm....:1hug: nasıl da düşünürmüş arkadaşını... dün akşam annemlerde kaldım sabah erkenden hastanede olabilmek için.. bugün hastanedeydim yeni geldim.. hemşire durup durup herşey ne güzeldi neden tutmadı acaba deyip durdu.. teselli ettim onu olsun başka zamanaymış diye..:teselli: kaydirigubbakcemile3 3.aşılama için çıktım yola 1hafta boyunca eski düzen gibi gonal-f 75 ünite ile başladım hayırlısı ile bakalım artık.. sende varmı bir değişiklik..?canım bugün nasılsın hiç ziyaret etmedin burayı
kullanıcı paneline gir seçenekleri düzenle yazan yere tıkla ziyaretçi mesajlarını aç
sayfana girip oraya mesaj yazmak istiyorum
seni merak ediyorum
Hanimlar beni bilen bilir. bu topige takiliyordum bir ara. sukur tek tupumle hamileyim. sdize umut olsun diye yaziyorum. dis gebelik gecirdim ve sol tupum alindi. 1 ay korunduk. 3 ayda tuttu Allah a sukur. umudunuzu kaybetmeyin. Allah buyuk. dogru gunlerde iliski sart. ben bir de preseed diye bir kayganlastirici kullandim. sperm dostu. iki kere onun sayesinde hamile kaldim. kizlar ne olur o nedir diye sormayin. gebelik kisnina gidin. genel konu kismina. preseed diye arattirin arama motorunda. size bu konu hakkinda bilgi verir. en kisa zamanda bebeklerimize kavusmamiz dilegiyle.
tatlım ben aşılamalardan önce ilk ay klomen kullandım.. hem tek tumurta var bende hemde pko.. ilacı içtim adetimin 45. günü ancak yumurtam gelişti 25mm oldu ama tabi çok geç gelişen yumurta olduğu için boş çıktı ama yinede şansımızı deneyip çatlatma iğnesi vurulup gün aşırı ilişki olmuştu ama olmadı.. klomen her bünyede aynı cevabı vermiyor tabi.. günde 1klomen içip yumurtası gelişen ve hamiş kalan kişilerde var..
böyle adet sancısına benzer ara ara giren sancılarsa söylemek istediğin ve günün itibarıyle yumurtan çatlıyor.. yumurta takibin yapılıyormu? bence yumurtan çatlamış ve çalışmalara başlanmalı gün aşırıcanım bende bu ay başladım 2 doz verdi doktor çatlama iğnesi vermedi yumurtam çatlıyo zaten sorunum yok ama 14.gün çok ağrım oldu şuandada hafif var sağ tarafımda limonlar var gibi hissediyorum o tarafta şişlikte var bu iyimi kötümü bilmiyorum iki taraflı olsa farketmezdim belkide ama tek taraflı olunca garip oluyor sendede böle sorunlar oldumu yada olan arkadaşlar varmı?
inş canım.. yaptılar aşılamayı bekleme süreci başladı..:Saruboceq:inşallah allahın izniyle bu sefer başarılı olur canım:Saruboceq:
allah yar ve yardımcın olsun
Yumurtalıklardan birisi alınınca kalan yumurtalık ikisinin de görevini üstleniyormuş.Normalde har ay birinden yumurta atılırken bu sefer tek yumurtalık her ay atmaya başlıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?