Anladım canım ozaman dene istiyorsan.Ben de başlamıştım içmeye ama içemedim midem almadı soğan suyunu.İçebilenler var umarım sen de içebilrsin ve faydasını görüp bebek sahibi olursun.Dualarım seninle
sağol canım ilgine.. RABBİM kimseyi evlat hasretiyle sınamasın... dualarını eksik etme..
canım benim yaaa benimde 2 yumurtalık tek tüpüm var, benimde bebişim yok henüz. inş olur
canım senin durumun gene iyi beniim 1 yumurtalık 1 rahim vardı ve şu an hamileyimbenim olduysa herkesin olur artık dualarım seninle canım. sen gittinmi doktora ne dedi tüp filmi çekildimi doktorlar olmayışını neye baglıyor
ALLAH tamamına erdirsin inş. hayırlı sağlıklı evlat olsun.. darısı bizimde başımıza inş.. tek yumurtalıkla..
canım senin durumun gene iyi beniim 1 yumurtalık 1 rahim vardı ve şu an hamileyimbenim olduysa herkesin olur artık dualarım seninle canım. sen gittinmi doktora ne dedi tüp filmi çekildimi doktorlar olmayışını neye baglıyor
tatlım henüz doktora gitmedim ama bi film çektirmem gerek en yakın zamanda. senin adına da çok sevindim. allah tamamına erdirsin. ilgine çok teşekkür ederim canım ...
inşallah herşey yolunda gider canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?