çok güzel konustunuz. sadece gelsin ve resti ben cekmek ıstıyorum.Bundan sonraki ilişkileriniz için söylüyorum
Bir erkeği hayatınızın merkezine koymayın
Ona çok çok iyi davranmayın
Kötü de davranmayın ama bırakın o sürprizler yapsın
Eğer kendini ondan daha değerli görebilseydinve bunu tavırlarınla ilişkine yansıtabilseydin
Bugün giden erkeğin ardından ben onun için neler yaptım ama haketmedim diye üzülmezdin
Sen haketmedin ama o da senin iyi niyetini haketmemiş nolucak şimdi?
Yoluna bakıcaksın
çok güzel konustunuz. sadece gelsin ve resti ben cekmek ıstıyorum.
5ay surdu hayır demedıNe kadar sürdü ?
Ve neden ayrıldığını söylemedi mi ?
Bu kadar bağlanmak için çok erken bir süre ve çocuk değilsin yani atlatabilirsin5ay surdu hayır demedı
malesef olmuyorBu kadar bağlanmak için çok erken bir süre ve çocuk değilsin yani atlatabilirsin
Evet olurmutlu olur mu onunla?
neye dayanaraktan dıyorsun bunuEvet olur
Bir şeye dayanarak demiyorum.neye dayanaraktan dıyorsun bunu
pekı karsısındakı kısıdende sıkıldı dıyelım .gerı gelır mı bana ?Bir şeye dayanarak demiyorum.
Mutlu olur mu demişsin bende evet olur dedim.
Neden mutlu olmasın ki?
İlahi adalete çok güvenirim ama hemen olacak diye bir şey yok
Adalet yerini bulana kadar gayette mutlu olabilir
Terkedenlerin çoğu geri döner.pekı karsısındakı kısıdende sıkıldı dıyelım .gerı gelır mı bana ?
asla geri dönmem. içimin soğumasını istiyorum. karakterli olsaydı bana bunu yapmazdı.Allah dua mı kabul eder ınsallah.Terkedenlerin çoğu geri döner.
Karakterliyse dönmez.
Dönerse de bilki yalnız kaldığından.
Sen şimdi rest çekmek için, terslemek için gelmesini istiyorsun ama öyle olmuyor. Genelde yelkenler suya iniyor karşı taraf affediliyor sonra bir daha terkediliyorsun.
Hadi ama yapma bunu.asla geri dönmem. içimin soğumasını istiyorum. karakterli olsaydı bana bunu yapmazdı.Allah dua mı kabul eder ınsallah.
O zaman önüne bak giden gitmiştir5ay surdu hayır demedı
Bu kadar pohpohlanmanin sonucu simariklik işte bosver ondan sana belli ki fayda gelmez ağzına etseydin yaranirdinGüzel giden bir ilişkimiz vardı. çok anlayışıydım devamlı sürprizler yapardım o mutlu olsun diye elimden gelen her seyı yapardım. dışarı çıkardı rahatsız etmezdim. Bitirdi ilişkimizi bulustuk agladım vs ben ne yaptım sana gıbıısnden. 1 ay oldu aramıyor bende aramadım sonucta ayrılan oydu. bazen beni görüyor . onu gördükce kötü oluyorum . aklımdan cıkmıyor hiç ben onu temiz duygularmla sevdim. sizce giden erkek gelir mi? ve nasıl gelir ?
neden cok ıyı yapmıs ?Ben de olsam bu kadar fedakarlığa simaririm. . Biraz bogmussun , o da gitmiş ..Çok iyi yapmış .. bence geri dönmesini beklemek yerine , seni olduğun gibi sevecek yeni birileriyle olmayı d3ne ..ayrıca vermek için almak gerekir bazen .sen ne aldın bu ilişkiden ?