benden ayrıldı ?

Hayırlısı bacım zaten tek taraflı bir şey yürütmeye çalışmışsın boş ver yoluna bak emin ol daha iyisi olacak

Demekki ilişki sadece senin için güzel gidiyormuş tek tarafın çabasıyla yürümez.
Her şeyi yapmışsın peki karşılığında ne aldın? Karşılığında terk etmiş.
Sal gitsin, düşünmene bile değmez

degmıyor evet ama hak etmedım ben bunları.

Durmadan sürpriz yapmak, memnun etmeye çalışmak.. işte ayrılma sebebi bu.. yapmayın bunu, tüm kadınlara söylüyorum. Siz bunları yaptığınızda erkek size aşık olmaz, minnet duyar sadece. O da hiç gerekli bir duygu değil.
Ezmeyin sürprizlerle, boğmayın. Bırakın o sizin için çabalasın. Erkek, maddi manevi verdiğine aşık olur bağlanır. Aldığına değil. Not: İstisnalar kaideyi bozmaz..

sülük gibi yapışmanın anlamı ne. adam istemiyomuş ayrılmış. ayrılmış?!
istemiyo yani sizi hayatında. kabullenin.

Dünyanın sonu değil ya biri gider biri gelir kendini değersizleştirme

yapışmadım kı. bende aramıyorum

gerçi haklısınız. ama düşünmeyinde. adam istemiyomuş ayrılmış. demek ki sizin size göre yaptığınız şeyler onun istediği şeyler değilmiş. ayrıca onun için şunu yaptım bunu yaptım demenin anlamı yok. sevmişsiniz yapmışsınız.

önünüze bakın.

haklısınız? o bunun farkında mıdır sizce ?

Bundan sonraki ilişkileriniz için söylüyorum

Bir erkeği hayatınızın merkezine koymayın

Ona çok çok iyi davranmayın

Kötü de davranmayın ama bırakın o sürprizler yapsın

Eğer kendini ondan daha değerli görebilseydinve bunu tavırlarınla ilişkine yansıtabilseydin

Bugün giden erkeğin ardından ben onun için neler yaptım ama haketmedim diye üzülmezdin

Sen haketmedin ama o da senin iyi niyetini haketmemiş nolucak şimdi?

Yoluna bakıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…