Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ona öyle iyi davrandım ki zoruma gidiyorHayırlısı bacım zaten tek taraflı bir şey yürütmeye çalışmışsın boş ver yoluna bak emin ol daha iyisi olacak
degmıyor evet ama hak etmedım ben bunları.Demekki ilişki sadece senin için güzel gidiyormuş tek tarafın çabasıyla yürümez.
Her şeyi yapmışsın peki karşılığında ne aldın? Karşılığında terk etmiş.
Sal gitsin, düşünmene bile değmez
Sizden ayrılır ayrılmaz birini bulduysa zaten karaktersizin tekiymiş sevmemiş sizisanırım çok haklısınız. kırıldım uzuldum kılo verdım. degmıyor farkındayım. ama benden baska nasıl ıyı bırını bulabılır?
özelden konusabılır mıyızSizden ayrılır ayrılmaz birini bulduysa zaten karaktersizin tekiymiş sevmemiş sizi
Tabi kiSizden ayrılır ayrılmaz birini bulduysa zaten karaktersizin tekiymiş sevmemiş sizi
mutlu olur mu onunla?
özelden mesaj atabılır mı8yımBen ilahi adalete inanıyorum. Kalp kıranın kalbi kırılır. Tabii varsa böyle biri.
Tabikiözelden mesaj atabılır mı8yım
yapışmadım kı. bende aramıyorum
haklısınız? o bunun farkında mıdır sizce ?gerçi haklısınız. ama düşünmeyinde. adam istemiyomuş ayrılmış. demek ki sizin size göre yaptığınız şeyler onun istediği şeyler değilmiş. ayrıca onun için şunu yaptım bunu yaptım demenin anlamı yok. sevmişsiniz yapmışsınız.
önünüze bakın.