benden ayrıldı ?

gns00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
110
19
34
Güzel giden bir ilişkimiz vardı. çok anlayışıydım devamlı sürprizler yapardım o mutlu olsun diye elimden gelen her seyı yapardım. dışarı çıkardı rahatsız etmezdim. Bitirdi ilişkimizi bulustuk agladım vs ben ne yaptım sana gıbıısnden. 1 ay oldu aramıyor bende aramadım sonucta ayrılan oydu. bazen beni görüyor . onu gördükce kötü oluyorum . aklımdan cıkmıyor hiç ben onu temiz duygularmla sevdim. sizce giden erkek gelir mi? ve nasıl gelir ?

Detayli bir sekilde anlatirsan daha iyi olur

Kendi giden dönmez ve bana geri dönmek isteyen bir sevgilim olmuştu benim yakın arkadaşlarım genelde erkekti onlara da danışırdım bana ;geri döndüyse başka yerlerde şansını deneyip öyle gelmiştir boşuna geri dönme adam olmaz dedi gerçekten de öyle olduğunu anladım kabul etmemiştim . İlişki bitmişse hayır gelmez

Ayrılırken bir sebep söylemiştir herhalde. Nedir o sebep?
Siz güzel bir ilişki diyorsunuz, demek ki onun için öyle değilmiş. Hiç mi belli etmedi mesela? Sizin anlayışınıza, ilginize, sürprizlerinize aynı şekilde mi karşılık verdi ilişkiniz boyunca?

neler yapmadım ki anlatsam sasırırsınız... amin inşallah

yemeğe giderdik film izlerdik son zamnda çok değişti ben anlamadım hıcbır sey

bende kabul etmeyecegım dönüp içimdekileri yuzune vurmak ıstıyorum.

Yaşınız kaç? Ne kadar zamandır birlikteydiniz? Sebepsiz mi ayrıldı sizden?
26 yasındayım evet sebepler bahane geldı bana sıkılmıs bunaldım her seyden. whatsapta konusuyoruz benı uzun uzun beklettı bende kımınle konusuyorsun ısın avrsa yazmayım dedım . bırıncı gunumuzuun tartısması bu ıkıncı gunumuzun tartısması ıse benımle ılgılenmemesıydı bırkac gundur. sonra ara verdı sonra bulustuk bıtırdı . 1 aydır yazmıyor ve karsılasmamıza ragmen acıkcası kırıldım bır hatamda yoktu. anlayıslı oldugumu guzel oldugumu soylerdı.

Bana başka birini bulmuş gibi geldi. Sizi sevse 1 ayı bırakın 1 gün zor dayanırdı konuşmamaya. Bir de gördüğü halde konuşmuyorsa üzgünüm ama sevmiyor sizi. Siz de düşünmemeye çalışın artık daha iyi olur.

mutlu olur mu onunla?

Siz elinizden geleni yapmışsınız bi hatanızda yok vicdanınız rahat bence kendinizi değersizleştirmeyin
sanırım çok haklısınız. kırıldım uzuldum kılo verdım. degmıyor farkındayım. ama benden baska nasıl ıyı bırını bulabılır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…