neler yapmadım ki anlatsam sasırırsınız... amin inşallahPeki siz mutlu olun diye o ne yaptı? Fazlasıyla fedakarlık yapmışsınız ama insanlara yaranılmaz tabi ki.
Neden dönsün istiyorsunuz? Daha fazla üzülmek için mi.
Umarım karşınıza size değer veren birileri çıkar.
yemeğe giderdik film izlerdik son zamnda çok değişti ben anlamadım hıcbır seyAyrılırken bir sebep söylemiştir herhalde. Nedir o sebep?
Siz güzel bir ilişki diyorsunuz, demek ki onun için öyle değilmiş. Hiç mi belli etmedi mesela? Sizin anlayışınıza, ilginize, sürprizlerinize aynı şekilde mi karşılık verdi ilişkiniz boyunca?
bende kabul etmeyecegım dönüp içimdekileri yuzune vurmak ıstıyorum.Kendi giden dönmez ve bana geri dönmek isteyen bir sevgilim olmuştu benim yakın arkadaşlarım genelde erkekti onlara da danışırdım bana ;geri döndüyse başka yerlerde şansını deneyip öyle gelmiştir boşuna geri dönme adam olmaz dedi gerçekten de öyle olduğunu anladım kabul etmemiştim . İlişki bitmişse hayır gelmez
1 aydır yazmıyorum oda aynı sekılde belkı de sasırıyor cunku sevdıgımı bılıyorduO senden ayrıldıysa sen de ondan ayrıl artık
özelden mesaj atabılıy9or muyum ?Detayli bir sekilde anlatirsan daha iyi olur
Anlamaz boşuna düşünüp yıpratma kendini elbet mutlu olacağın biri çıkacaktırbende kabul etmeyecegım dönüp içimdekileri yuzune vurmak ıstıyorum.
26 yasındayım evet sebepler bahane geldı bana sıkılmıs bunaldım her seyden. whatsapta konusuyoruz benı uzun uzun beklettı bende kımınle konusuyorsun ısın avrsa yazmayım dedım . bırıncı gunumuzuun tartısması bu ıkıncı gunumuzun tartısması ıse benımle ılgılenmemesıydı bırkac gundur. sonra ara verdı sonra bulustuk bıtırdı . 1 aydır yazmıyor ve karsılasmamıza ragmen acıkcası kırıldım bır hatamda yoktu. anlayıslı oldugumu guzel oldugumu soylerdı.Yaşınız kaç? Ne kadar zamandır birlikteydiniz? Sebepsiz mi ayrıldı sizden?
Siz elinizden geleni yapmışsınız bi hatanızda yok vicdanınız rahat bence kendinizi değersizleştirmeyin
mutlu olur mu onunla?Bana başka birini bulmuş gibi geldi. Sizi sevse 1 ayı bırakın 1 gün zor dayanırdı konuşmamaya. Bir de gördüğü halde konuşmuyorsa üzgünüm ama sevmiyor sizi. Siz de düşünmemeye çalışın artık daha iyi olur.
sanırım çok haklısınız. kırıldım uzuldum kılo verdım. degmıyor farkındayım. ama benden baska nasıl ıyı bırını bulabılır?Siz elinizden geleni yapmışsınız bi hatanızda yok vicdanınız rahat bence kendinizi değersizleştirmeyin