benden ayrıldı ?

Bundan sonraki ilişkileriniz için söylüyorum

Bir erkeği hayatınızın merkezine koymayın

Ona çok çok iyi davranmayın

Kötü de davranmayın ama bırakın o sürprizler yapsın

Eğer kendini ondan daha değerli görebilseydinve bunu tavırlarınla ilişkine yansıtabilseydin

Bugün giden erkeğin ardından ben onun için neler yaptım ama haketmedim diye üzülmezdin

Sen haketmedin ama o da senin iyi niyetini haketmemiş nolucak şimdi?

Yoluna bakıcaksın
çok güzel konustunuz. sadece gelsin ve resti ben cekmek ıstıyorum.

Bir şeye dayanarak demiyorum.
Mutlu olur mu demişsin bende evet olur dedim.
Neden mutlu olmasın ki?
İlahi adalete çok güvenirim ama hemen olacak diye bir şey yok
Adalet yerini bulana kadar gayette mutlu olabilir
pekı karsısındakı kısıdende sıkıldı dıyelım .gerı gelır mı bana ?

pekı karsısındakı kısıdende sıkıldı dıyelım .gerı gelır mı bana ?
Terkedenlerin çoğu geri döner.
Karakterliyse dönmez.
Dönerse de bilki yalnız kaldığından.
Sen şimdi rest çekmek için, terslemek için gelmesini istiyorsun ama öyle olmuyor. Genelde yelkenler suya iniyor karşı taraf affediliyor sonra bir daha terkediliyorsun.

Terkedenlerin çoğu geri döner.
Karakterliyse dönmez.
Dönerse de bilki yalnız kaldığından.
Sen şimdi rest çekmek için, terslemek için gelmesini istiyorsun ama öyle olmuyor. Genelde yelkenler suya iniyor karşı taraf affediliyor sonra bir daha terkediliyorsun.
asla geri dönmem. içimin soğumasını istiyorum. karakterli olsaydı bana bunu yapmazdı.Allah dua mı kabul eder ınsallah.

asla geri dönmem. içimin soğumasını istiyorum. karakterli olsaydı bana bunu yapmazdı.Allah dua mı kabul eder ınsallah.
Hadi ama yapma bunu.
Bizde geçtik o yollardan. Öyle olmadığını/olmayacağını sende çok iyi biliyorsun.
Yazdıklarından bile çok belli ediyorsun onu hala istediğini, dönse kabul edeceğini.
Ki o geri döndüğü zaman için soğumaz emin ol.
Biz kadınların kendimizi ve etrafımızdakileri kandırma sözüdür bu içim soğuyacak cümlesi

asla dönmem asla. benı benım sevgımı degerımı kıymetımı bılmedı hak etmedı

Benim konumun altinda aynisi yazdigin icin bir bakayim dedim. Benim sanirim bahsettigim konuda tek dogru yaptigim sey iliski ve onun icin hic bir sey yapmamis olmam. Hersey ondan geldi, hediyeler, disariya cikartmalar, sonrainda pesimden kosmalar, hala mail atiyor barisalim diyor. Diyecegim o ki sen ne kadar verirsen okadar degerin anlasilmaz. Belki de basta cok fazla deger verigin ve ödün verdigin icin su an degerini bilmiyor. Bol sans!

Ben de olsam bu kadar fedakarlığa simaririm. . Biraz bogmussun , o da gitmiş ..Çok iyi yapmış .. bence geri dönmesini beklemek yerine , seni olduğun gibi sevecek yeni birileriyle olmayı d3ne ..ayrıca vermek için almak gerekir bazen .sen ne aldın bu ilişkiden ?

Giden erkek gitsin ve bir daha geri gelmesin.Gelen erkek başkası ile denemiş yapamamış olur genelde.Yolunuza bakın,hiçbir ilişkide de alttan almayın tersine kendinizi ağırdan satın

Güzel giden bir ilişkimiz vardı. çok anlayışıydım devamlı sürprizler yapardım o mutlu olsun diye elimden gelen her seyı yapardım. dışarı çıkardı rahatsız etmezdim. Bitirdi ilişkimizi bulustuk agladım vs ben ne yaptım sana gıbıısnden. 1 ay oldu aramıyor bende aramadım sonucta ayrılan oydu. bazen beni görüyor . onu gördükce kötü oluyorum . aklımdan cıkmıyor hiç ben onu temiz duygularmla sevdim. sizce giden erkek gelir mi? ve nasıl gelir ?
Bu kadar pohpohlanmanin sonucu simariklik işte bosver ondan sana belli ki fayda gelmez ağzına etseydin yaranirdin

Ben de olsam bu kadar fedakarlığa simaririm. . Biraz bogmussun , o da gitmiş ..Çok iyi yapmış .. bence geri dönmesini beklemek yerine , seni olduğun gibi sevecek yeni birileriyle olmayı d3ne ..ayrıca vermek için almak gerekir bazen .sen ne aldın bu ilişkiden ?
neden cok ıyı yapmıs ?

X