Benden 7 yaş büyük

30-37 olsaydı anlardım. Ama ne olursa olsun 20 yaşındaki bir kıza bakabilmiş olabilmesi bile zaten ister beğensin, ister yokluktan olsun anormal.
ya uff dünyada ilk bunu yaşayan ben değilim bu kadar abartmanıza gerek yok yaş farkını bence hiç de anormal değil hem olgun olan insanlar karşıdakine karşı daha anlayışlı oluyor genelde çevremdekiler öyle tabi bu da sizin yorumunuz

Kızlar sorum şu belki biraz ilginç gelebilir ama ben yeni yeni tanıştığım birine nasıl seslenmeli hitap etmeliyim benden yaş olarak biraz büyük bi yedi sekiz yaş kadar . Abi demek istemiyorum çünkü benden hoşlanıyor biliyorum biraz bende tabi Geçen sefer ki konuşmamızda ismini hiç söylememiştim o da bunu farkediyo galiba ama bilmiyorum nasıl konuşmalıyım?? Başına böyle bi şey gelen?

sen de siz de hitap kullanma
eşime abi deseydim şu an o da bana bacım derdi :KK70:

bizim dükkanda müşteri olarak takılıyodu
babam da x abin şunu istiyo vs diye söylerdi bana :KK70: ben abi falan demedim tabi
genelde hitapsız konuşuyodum
ben 15 o 20 idi, sevgililik döneminde de uzun zaman sen dedim. ta ki alışana kadar :KK70:
aynen aynı ben :halay:hitapsız konuşuyorum :)))

-X bey
+Bey demene gerek yok
-Hıı benden büyüksünüz ya ondan şeettim
+Sadece adımı söyle yeter
-Hihi piki ı zımın :KK8::KK8:

ya uff dünyada ilk bunu yaşayan ben değilim bu kadar abartmanıza gerek yok yaş farkını bence hiç de anormal değil hem olgun olan insanlar karşıdakine karşı daha anlayışlı oluyor genelde çevremdekiler öyle tabi bu da sizin yorumunuz
Evet aynen benim yorumum canım benim. " ufflamana" gerek yok yorum yapmak serbest. Geleceğinizi göremedim maalesef. İyi aksamlar.

X