- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.527
-
- Konu Sahibi Yokuspokus
Ay Allah razi olsun. Esimin hala daginik evde psikolojisi bozuluyor. Alisamadi garibim. Bende hemen morali bozulmasin diye kisa sureli bi goz yaniltmasi yapmak zorunda kaliyorumBu nasıl bi yorum ya kahkaha attim
Kızlar Allah yardimciniz olsun, kolaylık versin
Benimki Allahtan biliyor dağınık olduğumuAy Allah razi olsun. Esimin hala daginik evde psikolojisi bozuluyor. Alisamadi garibim. Bende hemen morali bozulmasin diye kisa sureli bi goz yaniltmasi yapmak zorunda kaliyorum
Daha 2 yılım var ha?Senin bebe × 5 = benim bebe
3 yaşına kadar yolu var diyorlar , 3ten sonra rahat edersin korkma ( kafa atasım geliyor sakin sakin ) ..e bu durumda benim 1 yılım kalmış ..sana kolaylıklar diliyorum :)
Ay yok ilk bir kaçına hak verdim. He bu da var bu da var dedim ama bir yerden sonra kalakaldım. Kız o ne zor bebek öyle. Yok anam ben şikayet falan etmem. Allah çarpar mazallah :)
Allah sabır versin sana :)
Ama geçecek be. Öyle öyle 1 yıl geçmiş bak. Benimki de 2 buçuk aydır tam yürüyor. Kucaktan insin kollar rahatlasın dedik de bu sefer dağcılık kariyerine yöneldi. Bildiğin duvardaki peteğin üstüne çıkıp yürümeye uğraşıyor..
cennet bu yüzden annelerin ayakları altında galiba. Allah sabırlar versin. seneye kreşe yollarsınız yarı zamanlı eminim o zaman böyle olmaz düzelir.
Neden ki? Sebebi nedir.bende bebe,bebem derim. Şive den biraz benimki mesela.. neresi itici?Cocuguna "bebe" diye hitap edenlerden irite olan bir tek ben miyim?
Artık koltuklara ora bura tırmanma zamanında ben ne yapacağım, daha ne kadar zorlaşacak bilmiyorum...
benim kedim var bazen o bile yıldırıyo miymiy.buna can dayanmaz herhalde 2 yıl diyordum kendime 5 yıla çıkardım çocuk planını :))Çocuk yapmayın. Kedi alınBu nedir, bu nasıl biseydir.
Benimki de acayip dağitiyor herseyi
Her odada hemde ama hic bantlamadim
Keyfince dagitiyor sonra icimden söve söve topluyorum :) sonra kendime sovdugume farkina varip susuyorum
Gunde bir kac kez topluyorum son turu babaya birakiyorum o gelince topluyor :)
kıyamam sıze allah yardımcınız olsun 9 aylık bı kızım var dedıklerınızın hıc bırını yasamadı hep sakın bı bebektı ılk dıslerı cıktıktan sonra sımdılerde sesınıde farkettıgınden dolayı habıre bagırma cabasında oyun olarak o bıle garıp gelıyo bana napıcagımı bılemıyorum sızı okuyunca kızıma sukrettım sıze de dua ettım rabbım bıran once sakınlesmesını nasıp etsın
Ne yapacaksın? Her işin olduğunda tehlike saçacağı odanın kapısını arkandan kapatıp onu en azından gözünün önünde tutmaya çalışacaksın. Tabi yapma oğlum/kızım nidalarıyla..
Ocağa yemek koyarken aksiyonun dibine vuracaksın..
Kız konularını hep okuyasım geliyor ama hep üşeniyorum bacım kitap yazaydın
Valla arkadaşlar bu sıralar çocuk düşünüyordum, şu an far görmüş tavşan gibi ekrana bakıyorum. Allah yardımcınız olsun
Kocanı anlıyorumNapim kız Bibi, dır dır potansiyeli yüksek kadınım, yazarak çıkarıyorum. Yoksa adama anlatsam uyuyakalıyor dinlerken
Amiin..
İyice bi gez doy hayata. Sonra artık şansına ne çıkarsa :)
Yok böyle kuzendir,yakın arkadaştır daha çok samimiyetiniz olduğu insanlar diyeyim. Öyle insanlar ayıp aramaz hem gelir bebeği sever hem sizi biraz rahatlatır hem böyle psikolojinize iyi gelir. Vallahi yakın olsam gelirdimGelen giden olsa, onun ağırlaması da ayrı dert olur, rahat ettiremedim, kafası şişti diye hayıflanırım.