valla dilek ben normalde böle aşk olaylarını takip etmekten hoşlanmam ama senn kisi baya bir dikkatimi çekti hani
ama bence verdiğin karalarda haklısın ve şuda bir gerçekki (alınıtıyı nasıl halledeceğim şimdi bilmediğimden alamadım ) bi abla demişki aileden göremdiğin sevgi ilgi vs bunda arıyosun doğru demiş bence önce sen tedavini ol (çünkü bende bu süreçteki yaşamaın ne dem kolduğunu çok ii biliyorum ve tavsiye ediyorum) ilerdeki hayatında bu tedavının karşına çıkmasından korkmuşsun böyle bir korkuya kapılma her insanın her an hayatında sorun olabilir bu çok doğal ve bazı sorunları tek başına halledemeye bilirsin bu tıpkı başın çok ağrıdığında ilaç alıp daha sonra faydasını görmedin mi doktordan yardım almanın aynısı seni zaten bununla yargılayacak insanların haytında yeri olmasın
sen neysen osun. :lepi:önce tedavi ol kendine gel kendini bi tamamen tanı hayatın güzlelliğini farket aşk sevgi bunlar kaçmıyor sositososito elbette birgün bir yerde olacak ama şunuda ihmal etme dua et. Dua et ki iyileşme sürecin çabuk olsun destek alırken manevi desteğini eksik etme seni öpüyorum ve inş. bir an önce olumlu sonuçlar almanı bekliyorum hayattan :1hug: