Bende mi tuhaflık var bunlarda mı

Onlara göre çocuk için büyük şans !! Bayramda tatilde,ziyarette yanlarına gidiyoruz 3/4 gün kalıyoruz....tabi ilk dakika kucağımdan almaya çalıştıklarında cocul ağlıyor söyledikleri laf; " çocuğumuzun insan yuzu gördüğü mu var!! " veya biraz onlarla vakit gecirsin,alissin diye tek markete gidiyorum cocugu onlara bırakıp .. dedikleri laf; " maşallah hiç anaci değil..cocuğumuz en çok bizi,babasını ve bizi seviyor "

Aslında inanır mısınız hiçbirini başımda istemiyorum. Hastanedeyken kendi annemde vardı kimse gelmesin sakinlik istiyorum kafam götürmüyor dedim. Sanki yanlız daha mutluyum. İlk doğumda gece kaldı kv gönderene kadar akla karayi seçtim rahat edemiyorum onun yanında. sürekli lohusa tek kalmaz diyip yanımda ya görümce ya ufak kayın bişey bırakıyolardı sinir oluyodum. Okadarida rahatsız ediyor. Dun ben kendime yemek bile yapıyodum kv yapma ben getiririm dedi. Yani bana kalsa ben hiç bi yardımlarını almam şimdide tek sorun kızım işte ama kızım kendide gelmiyor ki evine hep böyleydi

Işte dik durmayıp kayinvalideye verseydin sen çocuğunu atıp giden anne pozisyonuna düşecektin. Allah yavruna da size de hayırlı ömürler versin. Kimsenin yavrusunu kimsenin umuduna koymasın.

Işte dik durmayıp kayinvalideye verseydin sen çocuğunu atıp giden anne pozisyonuna düşecektin. Allah yavruna da size de hayırlı ömürler versin. Kimsenin yavrusunu kimsenin umuduna koymasın.
Amin Allah razı olsun güzelim,senin de varsa kuzularini Allah sana bağışlasın.Elbette büyükler torunlarını seviyorlardir,ama çocuğun anne ile olan bağını etkileyecek davranışlar içinde olmak,çocuğu annesinden kıskanmak hastalıklı duygular bence

Eskiden böyle şeyler çok yaygınmış. Bebeleri memlekete babaanneye bırakıp Almanya’ya giden varmış bu tarz kayınvalideler belki de o dönemin normallliğinden etkileniyorlar. Ben olsam açıkça söylerim “ikisi de bebek bu çocukların, alışsınlar birbirlerine” derim.

Bu sizi üzmüyor mu?
Annem de sık doğum yaptığı için genelde anneanneme bırakırlarmış.
O zaman aramıza giren bu ayrılıklar aramıza duvar ördü. Aramızda hiç anne kız sıcaklığı yok.

Ay çok zormuş bugun kızım gelınce anladım. Dikişler beni çok zorluyor o ise 5dk uzanmama izin vermiyor kucağıma almak zorunda kaldım aşırı ağrım var şuan.bebeği ver diye ortalığı yıkıyor yere koy sen odadan cık diyor.. wc gitmek ayri bi sorun bianda uyku çöktü kısaca az kalsın kv yi arayacaktım gel al diye. Gene göndermek zorunda kaldım ama biraz iyileşeyim göndermem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…