- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 32
Hey Allahım kucuk buyuyene kadar bizde kalsın mı?Bunu teklif ettiğine göre kvnizin akıl sağlığı yerinde değil. Cocugunuzu emanet etmeyin.Kızlar p.tesi doğum yaptım. 2 yaşında kızım var. İnanın onun ozleminden yeni bebeği gözüm görmedi bile. Kv ile altlı üstlyüz kızım babaannesine baya duskun onlarında istediği o zaten . dışarıyıda çok seviyor kıyamet kopuyor eve gireceği zaman. Neyse konum şu; doğum yaptığım için kv resmen kızımı benden köşe bucak kaçırıyor . Hastaneden eve bugün geldik ve kızım beni görünce hiç bi tepki vermedi kv nin nasıl hoşuna gitti. Kızım kardeşini görünce sevindi aa bebek canım vs vs dedi ama kv sayesinde sadece 10 dk görebildi. Dışardan içeri girince direk çocuğu çıkartıyor. sabahta dedi ki gece bizde iyi uyuyor küçük büyüyene kadar benle kalsın işte dedi. Yok desekte kıskanıyo musunuz vs vs diye diretti. Akşamda göndermedi gönülsüz gönülsüz sordu gönderiyim mi diye gönder dedik yapamazsınız bebeği emzirtmez felan dedi göndermedi. bende eşime 2 kere arattırdım görümcem yarım saat sonra getirdi geri götürcem diyerek. Götürmek için çok ugraştı. İnat meselesine döndü artık ve göndertmedim eşime. Bozulmuşlar ama ben yanlış mı yapıyorum kızlar. Gündüz hava zaten sıcak eve girmez parka götürürler gezdirirler akşam da olması gereken yer evi değil mi? Benden kopmuş gibi kızım sanki. Hiç ayrı kalmamıştık biz.
10da getirdiler ve şimdi çoktan yattı bile şimdilik sorun çıkartmıyor kardeşini çok seviyor. Aslında biliyorum yardımcı olmak amacı yanımda kalmayıda teklif etti istemedim. Akşam orda kalması daha mı iyiydi sizce? Gunduz yemeğini vs yedirsin kv o şekilde ilgilensin akşam evimizde kalsın .
Katılıyorum, sizin annelik duygularını gectim cocugunuz da dışlanmışlık hissi uyandırır. Biz 2.cocugun gelecegini ogrenince büyük olan evden gonderildigini düşünmesin diye kreş planını öne çekmistik. Bunu kullanarak konuşabilirsiniz.Hayır tabiki ne münsabet orda kalacakmış
Kendini dışlanmış hisseder
Kardeşim geldi beni attı annem babam diye düşünür.
Sakın öyle birşeye izin vermeyin
Çocuğun aklı karışmasın
Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun. Güle güle büyütün, güzel günlerde inşallah
2 yaşındaki hatta bundan daha küçük bebeklerin duygusal farkındalığı bizim düşündüğümüzden/tahmin ettiğimizdenKötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum. Sizi dinlendirmek istemiş sadece. Eskiden de sürekli onlarla birlikteyse çok dert edecek bir şey görmedim ben. Çocukların da hele 2 yaşında bir bebeğin hemen yeni kardeş gelince ötelendiğini düşünmesi çok zor. Siz biraz kendinizi toparlayın, kızınızla ilgilenecek vaktiniz artsın yine beraber olursunuz. Torunlarının sorumluluğunu büyük oranda alan büyük anneler isteseniz de istemeseniz de çocuklar üstünde karar verme yetkisine sahip oluyor. Ya sorumluluğun tamamını alacaksınız ya da yardımları karşılığında bazı şeyleri görmezden geleceksiniz.
Oha ne münasebet beraber büyüyen ilk bebek sizinki mi?Kızlar p.tesi doğum yaptım. 2 yaşında kızım var. İnanın onun ozleminden yeni bebeği gözüm görmedi bile. Kv ile altlı üstlyüz kızım babaannesine baya duskun onlarında istediği o zaten . dışarıyıda çok seviyor kıyamet kopuyor eve gireceği zaman. Neyse konum şu; doğum yaptığım için kv resmen kızımı benden köşe bucak kaçırıyor . Hastaneden eve bugün geldik ve kızım beni görünce hiç bi tepki vermedi kv nin nasıl hoşuna gitti. Kızım kardeşini görünce sevindi aa bebek canım vs vs dedi ama kv sayesinde sadece 10 dk görebildi. Dışardan içeri girince direk çocuğu çıkartıyor. sabahta dedi ki gece bizde iyi uyuyor küçük büyüyene kadar benle kalsın işte dedi. Yok desekte kıskanıyo musunuz vs vs diye diretti. Akşamda göndermedi gönülsüz gönülsüz sordu gönderiyim mi diye gönder dedik yapamazsınız bebeği emzirtmez felan dedi göndermedi. bende eşime 2 kere arattırdım görümcem yarım saat sonra getirdi geri götürcem diyerek. Götürmek için çok ugraştı. İnat meselesine döndü artık ve göndertmedim eşime. Bozulmuşlar ama ben yanlış mı yapıyorum kızlar. Gündüz hava zaten sıcak eve girmez parka götürürler gezdirirler akşam da olması gereken yer evi değil mi? Benden kopmuş gibi kızım sanki. Hiç ayrı kalmamıştık biz.
10da getirdiler ve şimdi çoktan yattı bile şimdilik sorun çıkartmıyor kardeşini çok seviyor. Aslında biliyorum yardımcı olmak amacı yanımda kalmayıda teklif etti istemedim. Akşam orda kalması daha mı iyiydi sizce? Gunduz yemeğini vs yedirsin kv o şekilde ilgilensin akşam evimizde kalsın .