Bende hamileyim hemde 5Haftalıkmış :))

amin inşallah...ben 19 haziranda en son adetim başladı. 17 temmuzda da adet görmem gerekiyordu.
kese baya görünüyordu. bazıları çok küçük nokta şekllindeydi diye yazmışlar benimki bozuk para kadar vardı.

sen keseyi gördüğün zaman kaç haftalıktın tatlım

arkadaşlar merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu bu benim ilk gebeliğim ve 33 yaşına yeni girdim yaşımdan dolayı endişeliyim gerçi ilk gebeliğim olmasına rağmen kendimi bilinçli hissediyorum ama yinede bazı şeyleri yaşamadan tecrübeli olunmaz sizlerden yardım bekliyorum kese ne zaman görünür bebeğin kalp atışları ilk ne zaman duyulur normalde bugün adet günümdü ama ben hamile kaldığımı hissedince hemen hastanede test yaptırdım şükürler olsun allahıma hamileyim

arkadaşlar merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu bu benim ilk gebeliğim ve 33 yaşına yeni girdim yaşımdan dolayı endişeliyim gerçi ilk gebeliğim olmasına rağmen kendimi bilinçli hissediyorum ama yinede bazı şeyleri yaşamadan tecrübeli olunmaz sizlerden yardım bekliyorum kese ne zaman görünür bebeğin kalp atışları ilk ne zaman duyulur normalde bugün adet günümdü ama ben hamile kaldığımı hissedince hemen hastanede test yaptırdım şükürler olsun allahıma hamileyim

canım tebrikler.allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin etsin inşallah hepimiziyle inşallah.yaşından dolayı endişelenme.allahım herşeyin hayırlısını versin.bebeklerimizi korusun rabbim.adet döneminden itibaren kendin hesaplayabilirsin.internette var.

keseyi gördüm zaman adetim günümü 12 gün geçti. Doktora göre keseyi gördüğü zaman 4 haftalıkmış.

anlamadım ben canım yaaa. Bende hamileyim çok şükür. Benim sat 23 hazirandı dün doktora gittim 5+2 hamilesin dedi. Senin verdiğin tarihe göre 4 haftalık olman imkansız. Doktor neye göre hesapladı acaba?
Benim kesem de 4 mm di. Nokta kadar. Ve doktor beklediğimiz şey bu hiç görünmeyebilirdide dedi.

Son adet tarihim 24 hazirandı ben de hamileyim. Pazartesi doktora gidicem çok heyecanlıyım.Doktorlar vaginal ultrasonla mı bakıyor?

tebrik ederim cnm,yaşın henüz geçmiş geç bi yaş değil öncelikle bu yaşı sorun yapma kendine,kese genelde 4-5 haftalık ike görünür ama çok küçüktür,üstten bakılırsa belki hiç görülmeyebilir ama vajinadan olursa bu gözükür,bebek ve kalp atışlarıda 7 haftalıkken kendini belli eder diye biliyorum ben gnelde de burda hep böyle okuyorum,ben dün dra gittim 4,5 haftalıksın dedi ama sata yani son adet tarihime göre 5 hafta 4 gün iki hata sonra gel bebeği görür ve kalp atışlarını duyarız inşallah dedi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada arkadaşlar 5+4 hamileyim ama mide bulantım hiç yok normal mi,kasıklarda ara ara giren ağrım,halsizlik,göğüslerde hafif şişkinlik ve acıkma var ama bulantım yok

herkese merhbalar bende 7 haftalık hamileyim.kasıklarımda ve belimde arada ağrılar oluyo.ve bu hafta bulantılarım çok arttı.bu benim ikinci gebeliğim oğlum 10yaşınmda.ikimizde bebeğe alışmaya çalışıyoruz:)

herkeze çok tşk ediyorum.inşallah bebişlerimizi kucağımıza almamız nasip olur.yüce rabbim herkezin ve benim de yardımcımız olsun.08/08/2009 da dr gittiğimde inş herşey normal çıkar sizleri haberdar edicem sizler için de dua ediyorum:CüvCüv::nazar:

anlamadım ben canım yaaa. Bende hamileyim çok şükür. Benim sat 23 hazirandı dün doktora gittim 5+2 hamilesin dedi. Senin verdiğin tarihe göre 4 haftalık olman imkansız. Doktor neye göre hesapladı acaba?
Benim kesem de 4 mm di. Nokta kadar. Ve doktor beklediğimiz şey bu hiç görünmeyebilirdide dedi.

kusura bakma canım yaa saçmalamışım biraz yerimseniben benim kese ayın 29 unda 7,66 cm di. doktor dedi ki keseyi gördüğümüzde 4 haftalık diyoruz dedi.

arkadaşlar siz doktorlarınıza bi sorar mısınız 19 haziran son adet tarihim ve kese 7,66 cm görünüyo. kaç haftalık hamile diye sorarsanız çok sevinirim. eşim işe başlayana kadar doktora giemeyecem. şimdiden teşekkür ederim

kusura bakma canım yaa saçmalamışım biraz yerimseniben benim kese ayın 29 unda 7,66 cm di. doktor dedi ki keseyi gördüğümüzde 4 haftalık diyoruz dedi.

arkadaşlar siz doktorlarınıza bi sorar mısınız 19 haziran son adet tarihim ve kese 7,66 cm görünüyo. kaç haftalık hamile diye sorarsanız çok sevinirim. eşim işe başlayana kadar doktora giemeyecem. şimdiden teşekkür ederim

cnm kıyamam sana Rabbim yardımcınız olur inşallah herşey yoluna girer de sigortanızda tekrar olur hayatım,üzme kendini bi kapı kapanır bi kapı açılır tatlım internetten hesapladım sen son adet tarihine göre otomatik hesaplama da 6 hafta 2 günlük hamilesin cnm,ben de 5 hafta 6 günlük hamileyim ama perşembe 30 temmuzda dra gittim keseyi gördük çok şükür dr keseye göre 4 ya da 4.5 haftalıksın dedi ama otomatik hesaplama geçerli oluyo benim bildiğim tatlım

:emir_bebek: herkese merhabalar.aranıza yeni katıldım.bütün anne adaylarına allahım kolaylık versin inşallah, bende bugün 32+0 hamileyim,çok güzel bir duygu,bebegime kavuşmama çok az kaldı,allahım olmayanlarada versin inşallah,
benim yeni anne adaylarına tavsiyem; doktor kontrollerinizi mutlaka yaptırın, hemen en yakın sağlık ocağına kaydınızı yaptırın ve aşı tarihinizi alın,bunu çoğu yeni hamileler bilmiyor, bende bilmiyordum,doğum yapan bir arkadaşım sölemişti,genelde doktorlar söylemiyor,aklınızda bulunsun,yine söylüyorum;sakın doktor kontrollerini aksatmayın,
herkese mutluluklar inşallah

tebrik ederim buradaki tüm yeni hamişleri. Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasib etsin inş. :Saruboceq:

kafanızı karıştırmayın: hamileliğinizi son adet tarihine göre takip edin. doğrusu bu çünkü. allah kucağınıza almayı nasip etsin.

öncelikle tebrik ederim. kese annenin yağ dokusuna vb farklılıklardan dolayı değişiklik gösteriyo. 4 haftada da gören var 6 haftada da. ama 6. haftada mutlaka görünüyo. kalp atışları da ondan 2 hafta kadar sonra gözlemlenebiliyor. keseyi görünce doktorun bunlarla alakalı bilgiler verecektir zaten: endişelenecek bi durum yok. stressiz ve huzurlu bi hamilelik geçirmen dileğiyle. :emir_bebek:

kizlar bende 5 haftalikken ögrenmistim simdi 9+5 ama 6+2 iken doktora gittigimde sadece ultrason kagidinin altinda 4mm yaziyo..buda beni endislendirdi aceba o bebek boyumu kesemi??ama saniyorum kese cokmu kücük??4 gün sonra gitcem zaten

kizlar bende 5 haftalikken ögrenmistim simdi 9+5 ama 6+2 iken doktora gittigimde sadece ultrason kagidinin altinda 4mm yaziyo..buda beni endislendirdi aceba o bebek boyumu kesemi??ama saniyorum kese cokmu kücük??4 gün sonra gitcem zaten[/QUOTE

merhaba 6+4 ken bebeğimin boyu 7 mm di.seninde bebeğinin boyudur.şimdi emin ol kocaman olmuştur.

X