Bende bu eşi hayatımdan cikartmadıkça daha çok konu açarım...

En baştan konunuzun takibindeyim, yanlış anlamayın ama benim anladığım eşinizde ben ne yaparsam yapayım beni böyle kabul ederse etsin beğenmiyorsa yol onun rahatlığı var ki bu şekilde evlilik bu ge yaşta sizi ne kadar mutlu edecek onu düşünüyorum. Eski konularınızı bilmiyorum ben sadece bu konuyu tamamıyla okuyarak bu kanıya vardım.
Tam teşhisi koydunuz. Aynen dediğiniz gibi " adam ya böyle kabul et, ya da yol senin" tiplemesini oynuyor. Son bir şey yaşadık eşimle " sabah ona pılını pırtısını toplayıp evden gitmesini söyleyecektim, ama adam sabah özürler, pişmanlıklar falanlar filanlar. Sonrada diyorum ki bu adamın kaybetme korkusu olmasa neden böyle yapsın, eyvallahı olmaz herhalde. ama genellikle düşündüğüm sizin yazdığınız. Zaten bana demişti ki beni tehdit edebileceğin hiç bir şey yok.

Ayy profil köpeen olsun kopyala kullan no problem:KK28:
Hain planın ne son olarak enişteyle ilgilio_O
Kahvede senin köpeğin olsun:KK70: Kahve var olmamıııı. Gel içelim senle çikolata eşliğinde bir kahve:KK19: Planım ise o gün onun kafasına sert bir cisimle vurup bayıltmak, ertesi gün gözlerini açtığında ise başında ağlama numarası yapıp, bak demek ki gitseydin daha kötü bir şey olacaktı, Allah bununla bıraktı seni demek :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kahvede senin köpeğin olsun:KK70: Kahve var olmamıııı. Gel içelim senle çikolata eşliğinde bir kahve:KK19: Planım ise o gün onun kafasına sert bir cisimle vurup bayıltmak, ertesi gün gözlerini açtığında ise başında ağlama numarası yapıp, bak demek ki gitseydin daha kötü bir şey olacaktı, Allah bununla bıraktı seni demek :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Yalnızım hemde çok ne güzel olurdu kahve çikokata:KK50:
Bu adam senin gibi hatunu neden üzer anlamadım:KK12: Senle yaşlanmaz insan
Cezalandırmanmı gerekiyo bilemedim canım. Evli insanların ailesi dışında biyerde kalmasına bende karşıyım eğlenmek tamamda kalmaya karşıyım. Yada aile büyüklerinden yardım alcaksın kendi ailesinden sözü geçen birio_O

Merhaba arkadaşlar. Sıkıntımı bu denli açık bir şekilde anlatacağım kimsem yok. Bu nedenle derdimi sizinle paylaşmak. Istedim. Gelelim konuma. Eşimle evliligimiz süresince telafisi zor bazı sıkıntılar yaşadık. Güvensizlik oldu aramızda. Şimdi ki sıkıntı şu, eşim yaşanmış bu kadar olayını üstüne bana diyor ki " cumartesi günü arkadaşımın köyüne gideceğiz, kalırız orada" . Gideceği arkadaşlar da hep bekar ve alkol olayları var. Bende ona köye gidip gelebileceğini, kalmamasını söyledim. Oğlumla evde tek kalacağız o zaman. Şimdi size sorum şu " kalması mantıklı bir şey mi?. Siz olsanız müsade eder misiniz?
Belli ki güven probleminiz var ve arkadaş çevresinin kötü olduğunu söylüyorsunuz. Bu durumda izin vermezdim. Ama herşeyden öte arkadaş çevresi bu derece bozuk olan bir adamla da en başında evlenmezdim. Arkadaşım dediğin insan kimliğindir, buna inanırım.

Belli ki güven probleminiz var ve arkadaş çevresinin kötü olduğunu söylüyorsunuz. Bu durumda izin vermezdim. Ama herşeyden öte arkadaş çevresi bu derece bozuk olan bir adamla da en başında evlenmezdim. Arkadaşım dediğin insan kimliğindir, buna inanırım.
Benim bu adamla evlenmem saflığıma mı geldi, yemeğime bir şey mi kattı da evlenme teklifini kabul ettirdi anlamadım ki:KK70: 21 yaşında evlenen kız ne anlar cinlikten, ya birde o zamanlar bu site varmıydı. Keşke haberim olaydı burada okurdum olanları, yazılanları. Birşeyden haberim olmadan evlendim. Ya hep benim dibimde idi, hatta beni bunaltıyor diye ayrıldıydım bile bundan da yine bırakmadı peşimi. Yoktu bir şey. Annem evden çıksa eve damlardı. Böyle bir adamdı. Şimdiki aklım olsa yanaştırırmıyım yanıma. Töbeeeee:KK12:

Tam teşhisi koydunuz. Aynen dediğiniz gibi " adam ya böyle kabul et, ya da yol senin" tiplemesini oynuyor. Son bir şey yaşadık eşimle " sabah ona pılını pırtısını toplayıp evden gitmesini söyleyecektim, ama adam sabah özürler, pişmanlıklar falanlar filanlar. Sonrada diyorum ki bu adamın kaybetme korkusu olmasa neden böyle yapsın, eyvallahı olmaz herhalde. ama genellikle düşündüğüm sizin yazdığınız. Zaten bana demişti ki beni tehdit edebileceğin hiç bir şey yok.
O zaman sevdiğinden, kaybetme korkusundan değil de böylesi işine geldiği için evliliğini sürdürüyor olabilir. Hem kurulu düzeni, evinde sıcak yemeği, temiz ütülü çamaşırları var hem de bekar gibi istediğini yaşayıp yapabiliyor.

Yalnızım hemde çok ne güzel olurdu kahve çikokata:KK50:
Bu adam senin gibi hatunu neden üzer anlamadım:KK12: Senle yaşlanmaz insan
Cezalandırmanmı gerekiyo bilemedim canım. Evli insanların ailesi dışında biyerde kalmasına bende karşıyım eğlenmek tamamda kalmaya karşıyım. Yada aile büyüklerinden yardım alcaksın kendi ailesinden sözü geçen birio_O
Çoookk sağolasınnn sende öylesin :):) Aile büyüklerini işin içine karıştırınca daha farklı şeyler oluyor, o nedenle onlara daha bir şey demiyorum. Kendim halledebilirsem halletcem. Halledemezsem "tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna" dicem :):)

O zaman sevdiğinden, kaybetme korkusundan değil de böylesi işine geldiği için evliliğini sürdürüyor olabilir. Hem kurulu düzeni, evinde sıcak yemeği, temiz ütülü çamaşırları var hem de bekar gibi istediğini yaşayıp yapabiliyor.
ütüsünü yapmam, evi o süpürür, işlerde yardım eder. Saf işte madem istemiyorsun, ne çekiyorsun benim ağzımı, zaten bunları sen yapıyorsun demi:KK70::KK70:

ütüsünü yapmam, evi o süpürür, işlerde yardım eder. Saf işte madem istemiyorsun, ne çekiyorsun benim ağzımı, zaten bunları sen yapıyorsun demi:KK70::KK70:
Valla maşallah o konuda o zaman ne diyeyim önemli olan siz bu şekilde evlilikten mutlu musunuz? Ya eşiniz hayatına çeki düzen verecek, ya siz ömür boyu bu şekilde bir evliliğe Razı ve mutlu olacaksınız, ya da bu evlilik devam etmeyecek.

Çoookk sağolasınnn sende öylesin :):) Aile büyüklerini işin içine karıştırınca daha farklı şeyler oluyor, o nedenle onlara daha bir şey demiyorum. Kendim halledebilirsem halletcem. Halledemezsem "tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna" dicem :):)
Boşa kız ben sana yenisini bulurum:KK53:
Biliyosun bu konuda gayet iyiyim:KK70:
Taviz vermeeee karşıysan koy tepkini :KK67:

Valla maşallah o konuda o zaman ne diyeyim önemli olan siz bu şekilde evlilikten mutlu musunuz? Ya eşiniz hayatına çeki düzen verecek, ya siz ömür boyu bu şekilde bir evliliğe Razı ve mutlu olacaksınız, ya da bu evlilik devam etmeyecek.
Bu şekilde olmaktan mutlu değilim ki. Yani en azından evde geçirdiği zaman dışarıda geçirdiği zamandan daha fazla olsa tamam diyeceğim ama şimdilik dışarıda ki zaman evde geçirdiği zamandan daha fazla. Ama bakalım bu işin sonunda kim galip gelecek bende merakla bekliyorum. Oldu kadar, olmazsa artık kader der bitiririm. Ne yapım başka ki ben?

Boşa kız ben sana yenisini bulurum:KK53:
Biliyosun bu konuda gayet iyiyim:KK70:
Taviz vermeeee karşıysan koy tepkini :KK67:
Tamam tamam boşayınca direk irtibata geçerim seninle :KK70: Ama bulduğun böyle saf bişiy olsun. Gel diyim gelsin git diyim gitsin, otur diyim otursun kalk diyim kalksın:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Bu devirde erkeklerin genelinin ayarı bozuldu arkadaşım ya. Uzak olsun. Bir defa ağzım yandı, ne edeyim ben kocayı, artıkın köpek alır beslerim:KK70::KK70:

Adres bilsem, baskın yaptırırım ama adreste bilmiyorum ki:KK70: Bir gün zaten çok pis edesim var onu ama Allah Sabır versin :KK11:
allah sabir versin bacim .... güven vermeyen koca zordur diye düsünüyorum. Baska bi cözüm yolu bulucaksin.
Kocanin aklini cel, gel beraber bi haftasonu buraya suraya gidelim de (eger durumunuz iyise). Onu oraya gitmemesi icin bi kurnaz plan yapin :KK70: Onu ikna edin güzellikle ... Veya ne biliyim... :KK50:

allah sabir versin bacim .... güven vermeyen koca zordur diye düsünüyorum. Baska bi cözüm yolu bulucaksin.
Kocanin aklini cel, gel beraber bi haftasonu buraya suraya gidelim de (eger durumunuz iyise). Onu oraya gitmemesi icin bi kurnaz plan yapin :KK70: Onu ikna edin güzellikle ... Veya ne biliyim... :KK50:
Şimdi yine sordum da gidecek misin diye? Söz verdim napım diyor delüüüüü:KK62: Buna ben bir şey edemedim, beceremedim sanırım. Artıkın Allahtan bir inme inmesini bekliyorum ona. Belki benimki 30 lu yaşlarını daha mutasıp yaşar, bu yaşlar geçicidir diye düşünüyorum:KK70:

X