Bende bu eşi hayatımdan cikartmadıkça daha çok konu açarım...

" Eşimle evliligimiz süresince telafisi zor bazı sıkıntılar yaşadık. Güvensizlik oldu aramızda" mesajımda ki bu ayrıntı gözünüzden kaçtı galiba. Benim kimseyi kandırmak istediğim yok. Geçmiş zamanki olayı tekrar anlatmama ne gerek var. Zaten bahsettiğim bu bir kaç satırlık şeylerden anlaşılıyor "aldatıldım" mevzusu. Tekrar açık yazmaya ne gerek var. İsteyen eski konularıma baksın. Milleti kandıracak veya kendimi kandıracak bir şeyim yok burda. Benim şuan ki sıkıntım bu mevzu. Umarım anlatabildim?

Bu aldatildiginiz anlamina gelmiyor. Zaten ilk yorumlardan bunu cok rahat anlamaniz gerekiyordu.

Guven problemi yasamak ile aldatilmak arasinda cok buyuk fark var. Mesela bana gore aldatilmak evliligin zaten bittigi anlamina geliyor, bazi sikintilar? yasandigi anlamina degil.

Tamam da benim konum o değil. Ben tutupta şimdi açtığım bütün konuların özetini geçip milletin başını mı şişireyim. Ne gerek var. Sorunumu ve neden göndermek istemediğim olan" güven problemini" zaten yazmışım. Detaya girmeye ne gerek var ben onu anlamadım. Size göre aldatılmak evliliğin bittiği anlamına gelebilir, evladım olmasa belki benim içinde gelebilirdi ama olmadı. Boşanmadım. Benim şuan ki sıkıntım bu değil ki. Benim şuan ki konum bu. Buna uygun bir fikir belirtirseniz teşekkür ederim, belirtmezseniz saygı duyarım. Ama bana " milleti kandırma" diyipte, burada ki milleti ve kendimi enayi yerine koyup, herşeyi güzel gösterdiğimi düşünürseniz asıl burada yanılır ve hataya düşersiniz. Teşekkürler yinede.

Valla yakında eşim, işiyle alakalı bir fuara gidecek.
3 gün süren bir fuara ancak 1 gece izin koparabildi benden.
Ona bile laf ediyorum, siz düşünün.
Kaldı ki eşiniz hem keyfi gidiyor hem de güven sorunu var aranızda.
Kalması hiç normal değil, bunu sizden talep etmesi bile hatalı.
Eşini evde yalnız bırakıp arkadaşlarla keyif yapmak ne demek?

Valla yakında eşim, işiyle alakalı bir fuara gidecek.
3 gün süren bir fuara ancak 1 gece izin koparabildi benden.
Ona bile laf ediyorum, siz düşünün.
Kaldı ki eşiniz hem keyfi gidiyor hem de güven sorunu var aranızda.
Kalması hiç normal değil, bunu sizden talep etmesi bile hatalı.
Eşini evde yalnız bırakıp arkadaşlarla keyif yapmak ne demek?
Anlamıyor işte ki. Anlasa öyle bir teklifte de bulunmaz ama işte ya SABIR çekiyorum :)

Olsun, ne mutlu sana :KK70: Ben evlendim 21 yaşında da ne oldu. Sanki kaçıyordum. 30 Yaş nedir ki canım. Allah demek ki karşına en güzelini çıkaracak. Bir yerden gelecek. Sende göz gezdir :KK70:
Ne dr lar mühendisler sırada:KK14:
Konuyu dağıtmasana senin kocayı konuşuyoduk :KK53:
Şaka bir yana Çok tatlısın cidden erkekler ne isterler anlamıyorum inşallah herşey düzelir çok mutlu olursunuz:KK51:

benim açımdan gidip arkadaşlarıyla kalmasında sıkıntı yok ama alkolde sıkıntı var çünkü içki tüm kötülüklerin anasıdır.

Merhaba arkadaşlar. Sıkıntımı bu denli açık bir şekilde anlatacağım kimsem yok. Bu nedenle derdimi sizinle paylaşmak. Istedim. Gelelim konuma. Eşimle evliligimiz süresince telafisi zor bazı sıkıntılar yaşadık. Güvensizlik oldu aramızda. Şimdi ki sıkıntı şu, eşim yaşanmış bu kadar olayını üstüne bana diyor ki " cumartesi günü arkadaşımın köyüne gideceğiz, kalırız orada" . Gideceği arkadaşlar da hep bekar ve alkol olayları var. Bende ona köye gidip gelebileceğini, kalmamasını söyledim. Oğlumla evde tek kalacağız o zaman. Şimdi size sorum şu " kalması mantıklı bir şey mi?. Siz olsanız müsade eder misiniz?
Ben olsam müsade etmem. Etmemden ziyade, eşim aklı başında adamdır. Arkadaşlarını çağır, bizde yemek falan yeyin, ben içeride otururum derim, hatta çık takıl derim amaaan onlar bekar adam, ne işim var der. Kendi gitmez. Gece kalmalı falan beni göndermeyeceğine göre kendi de gidemez. Ben zaten gitmem de, o da gidemez yani. Sen gidiyorsan bırak o da gitsin. Gitmiyorsan, yani izin vermiyorsa o da gidemez. Zaten aranızda güven problemi varmış. Amacı ne ki? Bekar arkadaşlarıyla böyle serbestçe vakit geçirmeye bu kadar hevesliydi, bekar kalsaydı o zaman.

Ne dr lar mühendisler sırada:KK14:
Konuyu dağıtmasana senin kocayı konuşuyoduk :KK53:
Şaka bir yana Çok tatlısın cidden erkekler ne isterler anlamıyorum inşallah herşey düzelir çok mutlu olursunuz:KK51:
Çoookk teşekkür ederim. Sende çok tatlısın. Hele profil resmin ayrı güzel sakın değiştirme. Baktıkça gülüyorum:KK70::KK70: :confused:

Ben olsam müsade etmem. Etmemden ziyade, eşim aklı başında adamdır. Arkadaşlarını çağır, bizde yemek falan yeyin, ben içeride otururum derim, hatta çık takıl derim amaaan onlar bekar adam, ne işim var der. Kendi gitmez. Gece kalmalı falan beni göndermeyeceğine göre kendi de gidemez. Ben zaten gitmem de, o da gidemez yani. Sen gidiyorsan bırak o da gitsin. Gitmiyorsan, yani izin vermiyorsa o da gidemez. Zaten aranızda güven problemi varmış. Amacı ne ki? Bekar arkadaşlarıyla böyle serbestçe vakit geçirmeye bu kadar hevesliydi, bekar kalsaydı o zaman.
Hevesli, bıraksam onu ses etmesem hiç uğramıcak eve. Adres olarak da o bekar arkadaşlarının her birinin adresini verecek hatta. Küp kafalı ya benim bu kocam. Aklı başına gelir inşallah da geç olmaz. :KK11:

benim açımdan gidip arkadaşlarıyla kalmasında sıkıntı yok ama alkolde sıkıntı var çünkü içki tüm kötülüklerin anasıdır.
Bende zaten alkolü ayrı sıkıntı ediyorum. Söz verdi bakalım inşallah tutabilir. Sanmıyorum ama. Artık vurdumduymaz olmaya başladım sanırım. Yüzdeye vurursak % 85 İ falan benim düşüncemden yana :KK70:

Hevesli, bıraksam onu ses etmesem hiç uğramıcak eve. Adres olarak da o bekar arkadaşlarının her birinin adresini verecek hatta. Küp kafalı ya benim bu kocam. Aklı başına gelir inşallah da geç olmaz. :KK11:
Küp kafalı mı? Çok yaşa emi! Hiç duymamıştım bunu...:-) Müsade etme sen de canım. Ben de şimdi eve alıştırdım, git desem de hiç bir yere gitmiyor.

Küp kafalı mı? Çok yaşa emi! Hiç duymamıştım bunu...:-) Müsade etme sen de canım. Ben de şimdi eve alıştırdım, git desem de hiç bir yere gitmiyor.
:d Hee küp kafalı. Nasıl yaptın peki? Nasıl alıştırdın? Eve bağlama büyüsü falan mı var:KK70::KK70:Benim hiç bir numaram sökmedi onu eve bağlamaya, daha da inatlaşıyor, erken gel diyorum geç geliyor, 1 saate gel diyorum 10 saate geliyor. :KK11:

:d Hee küp kafalı. Nasıl yaptın peki? Nasıl alıştırdın? Eve bağlama büyüsü falan mı var:KK70::KK70:
Yok kız ne büyüsü, Allah korusun. :KK20: Her dışarı çıktığında 500 kere arayarak yaptım tabiiki de... Bir yere gitse sürekli arayıp ben seni özledim, ne zaman gelcen diye mızırdandım. Bazen ben seni çok özledim evde çok sıkıldım diye ağladım bile. Numaradan tabi... Ühüüüü diye numara yapar ya bebekler, onlar gibi. Ama tatlı dille söyledim bunları. Ha bir de azıcık cinsellik kullanarak. Evde onu bekleyen bir şey varmış gibi konuşarak. Kaça kaça eve gelirdi ama ortada bişey yok. Gidip miyaw miyaw sarılır, sırnaşırım. Eve gelmiş olur. Zaten biz evde hemen hemen hiç ayrı oturmayız. Karşı koltuğa geçip otursa ona bile mızırdanırım. Bazen beni boğası geliyor, tahmin edebiliyorum. Çok mızmızsın diye kızıyor :KK70:

[
Yok kız ne büyüsü, Allah korusun. :KK20: Her dışarı çıktığında 500 kere arayarak yaptım tabiiki de... Bir yere gitse sürekli arayıp ben seni özledim, ne zaman gelcen diye mızırdandım. Bazen ben seni çok özledim evde çok sıkıldım diye ağladım bile. Numaradan tabi... Ühüüüü diye numara yapar ya bebekler, onlar gibi. Ama tatlı dille söyledim bunları. Ha bir de azıcık cinsellik kullanarak. Evde onu bekleyen bir şey varmış gibi konuşarak. Kaça kaça eve gelirdi ama ortada bişey yok. Gidip miyaw miyaw sarılır, sırnaşırım. Eve gelmiş olur. Zaten biz evde hemen hemen hiç ayrı oturmayız. Karşı koltuğa geçip otursa ona bile mızırdanırım. Bazen beni boğası geliyor, tahmin edebiliyorum. Çok mızmızsın diye kızıyor :KK70:
Bunu ben yaptıydım ona ilk başta da adam daha da kaçtı. Benimkinin cinsi farklı:KK70: Adam açmam diyor telefonu. diyorum ya cins meselesi :KK11:

[

Bunu ben yaptıydım ona ilk başta da adam daha da kaçtı. Benimkinin cinsi farklı:KK70: Adam açmam diyor telefonu. diyorum ya cins meselesi :KK11:
Hele bir açmasın... Evden içeri adım attırıyor muyum ona? Ne yemek, ne bulaşık ne de ilgi görür benden. Burnundan getiririm.

En baştan konunuzun takibindeyim, yanlış anlamayın ama benim anladığım eşinizde ben ne yaparsam yapayım beni böyle kabul ederse etsin beğenmiyorsa yol onun rahatlığı var ki bu şekilde evlilik bu ge yaşta sizi ne kadar mutlu edecek onu düşünüyorum. Eski konularınızı bilmiyorum ben sadece bu konuyu tamamıyla okuyarak bu kanıya vardım.

X