Bende bu eşi hayatımdan cikartmadıkça daha çok konu açarım...

Alıştım ya artık oldu kaç sene. Ağlıyordum, hep ağlıyordum baktım kendime ediyorum. Sonra dedim ki ne gerek var, umursama, bak sende kendi hayatına. o gitti kaldı. Bende akşamın 22:30'una kadar arkadaşta oturdum. Keyif yaptık kızlarla. Sonra da anneme gittim mis gibi bir akşam geçirdim. Valla ne salakmışım ağlıyormuşum. Aynen öyle koyverdim gitti :)))
işte ben bunu anlamıyorum,madem o kadar mutlu huzrulusun adam yokken,umurunda da değil ,o zaman evli kalmanın ne anlamı var ki?çocuk için demeyin yine valla çığlık atıcam artık:mad::mad:

peki siz nasıl bir tepki verdiniz bir kaç gün konuşmayıp surat assaydınız
Tepki vermedim ki. hiç bir şey olmamış gibi bende onsuz güzel geçirdiğim günü anlattım, neşeli neşeli. Bana dedi ki" sende benim gitmemi bekliyormuşsun" dedi. Tepki verip de onun kendisini bir şey sanmasını sağlayacağım. Umursa:KK14:mamış göründüm.

Tepki vermedim ki. hiç bir şey olmamış gibi bende onsuz güzel geçirdiğim günü anlattım, neşeli neşeli. Bana dedi ki" sende benim gitmemi bekliyormuşsun" dedi. Tepki verip de onun kendisini bir şey sanmasını sağlayacağım. Umursa:KK14:mamış göründüm.
O zaman bir daha yapar umursamıyorsunuz diye bence erkeklerinde korkusu olmalı eşlerinden

işte ben bunu anlamıyorum,madem o kadar mutlu huzrulusun adam yokken,umurunda da değil ,o zaman evli kalmanın ne anlamı var ki?çocuk için demeyin yine valla çığlık atıcam artık:mad::mad:
Bunlar uzun soluklu şeyler değil ki kısa süreli mutluluklar. Valla o yokken mutlu olurum da ben oğlum olmaz ya. Yavrumun kısa süreli ayrılığımızda bile psikolojisi hemen bozuldu. Çok düşkün babaya. Biraz daha " adam etmek" için uğraşacam. Baktım olmuyor bakmayacağım artık:KK70:

sürekli bu sıkıntıyımı yaşayacaksın arkadaşım bırak gitsin sanada yazık
Öyle ama canım benim tek kendim olsam bırakırım, ne hali varsa görsün derim. Ama evlat olunca herşeyi deniyorum. Olduğu kadar olmadığı zamanda bırakırım. Ne yapım başka. en azından vicdanım daha rahat olur. Hayırlısı bakalım.

Alıştım ya artık oldu kaç sene. Ağlıyordum, hep ağlıyordum baktım kendime ediyorum. Sonra dedim ki ne gerek var, umursama, bak sende kendi hayatına. o gitti kaldı. Bende akşamın 22:30'una kadar arkadaşta oturdum. Keyif yaptık kızlarla. Sonra da anneme gittim mis gibi bir akşam geçirdim. Valla ne salakmışım ağlıyormuşum. Aynen öyle koyverdim gitti :)))

en iyisini yapmışsın valla
boşver sende onun gibi davran

bozulmuş anlaşılan :KK66:

Hııı.... Ya da öyle görünüyor. Ama zannetti ki mızırdanacağım veya surat yapacağım hiç öyle bir şey yapmadım. Birde o yolu deniyorum. Bakalım:)))
en mantıklsı.
üstüne düştükçe kendini bişey sanmaya başlıyorlar.

X