Bende bu eşi hayatımdan cikartmadıkça daha çok konu açarım...

siz ne zaman birleştiniz eşinizle:KK57::KK57:
ayrıydınız ve çocuğunuzla beraber yaşıyordunuz..ne oldu da tekrar birleştiniz de adamı kıskanmaya başladınız? yani herşey nasıl bu kadar çabuk rayına girdi de ,eşinizin arkadaşında kalması sorun oldu???
yoo kıskanma değil ki bu. Ben sadece benimle evli ise alkol olayını hayatından kaldırmasını, başka bir yerde bu kadar sıkıntı var iken kalmasını istemiyorum. Kıskanmada neymiş, ben onu unuttum:KK70::KK70:

peki oğlun büyyüp evlendiğinde sen seni iki defa aldatılıp affettiğin,türlü sorunlar yaşadığın ve güvensizlik içinde ömrünü çürüttüğün için üzülmeyecek misin? çocuklarımız için fedakarlıklar yapıyoruz yapmalıyız ama bu denli değil,kendi hayatımızı duygularımızı hiçe sayarak yapmamalıyız bunu.çünkü bir gün o yuvadan uçup gidecek ve biz acılarımızla pişmanlıklarımızla başbaşa kalacağız.

konuya gelirsem eşinin rahatlığını da seni güven sorunun da garipsemiyorum çünkü sen aldatma olayları sonucu bu adamı sanırım iki kez affettin ona bu rahatlığı verdin artık umursamaz olması doğal.senin güven sorunu yaşamaman abes olurdu zaten,bende olsam böyle bir kocaya asla güvenmem.

bu arada hep iyi bir baba diyorsun ya,babalık sadece çocuğunu sevmek ve ihtiyaçlarını karşılamak değil çocuğunun annesini de mutlu etmek,sevmek,saygı duymaktır.zaten mutsuz anne mutsuz çocuk demek.
Dediğin her şeyde noktasına haklısın Kadesacığım. Ben senin fikirlerini, yaklaşımını da çok beğeniyorum bu arada:) Ama işte ahh ahh evlat, evlat, en son bir konu paylaşmıştım, orda oğlumun babası ile ilgili bir lafı vardı, o beni öldürdü, bitirdi. Sonrasında devam ettim. Yoksa ayrıldığımız dönemde ben karar vermiştim, boşanacaktım. Ama böyle oldu. Ne bilim nasip diyorum artık.

ya bosver gitsin içsin aldatmıcana eminsen içmesinde ne sakınca var kendi vücuduna yapar bence esleri haftada bir yada bikaç haftada bir serbest bırakmak gerekir arkadaslarıyla naparlarsa yapsınlar tabi ortada kadın olmama kosuluyla hem onlar rahatlarlar hemde siz bosuna stres yapmazsınız kendi rızanızla gönderin laf etmeyin
Bizimki gün aşırı dışarda. Geç gelir zaten. Bunu bu şekilde istemesi beni sinir ediyor. alkol olayını da abartıyor. o nedenle kızıyorum.

Dediğin her şeyde noktasına haklısın Kadesacığım. Ben senin fikirlerini, yaklaşımını da çok beğeniyorum bu arada:) Ama işte ahh ahh evlat, evlat, en son bir konu paylaşmıştım, orda oğlumun babası ile ilgili bir lafı vardı, o beni öldürdü, bitirdi. Sonrasında devam ettim. Yoksa ayrıldığımız dönemde ben karar vermiştim, boşanacaktım. Ama böyle oldu. Ne bilim nasip diyorum artık.

çok teşekkürler canım :)

son konunu okumadım,hayret nasıl kaçırmışım :)

evlat söz konusu olunca mantık devre dışı kalıyor ama ben bu adamla sonun olacağını düşünmüyorum sadece uzatmaları oynuyor gibisiniz :KK43:

yoo kıskanma değil ki bu. Ben sadece benimle evli ise alkol olayını hayatından kaldırmasını, başka bir yerde bu kadar sıkıntı var iken kalmasını istemiyorum. Kıskanmada neymiş, ben onu unuttum:KK70::KK70:
evliliğiniz daha dün bitme noktasındayken,yeni yeni birlşeme durumundayken,adamın bu rahatlığı da nedir böyle? neden kabul etmiyorsunuz adamı tepenize çoıkarttınız artık..bu son eve dönmeniz de son nokta oldu..adam ne yaparsa yapsın siz bu adamı boşamayacaksınız..bu durumda neden kendinize dert ediyosunuz ki?
hep oğlum için diyorsunuz ama evliliğinizden sadece karı koca siz sorumlusunuz,oğlunuz değil..ayrı olarak da "iyi bir baba" olunabilir.asıl iyi babalık o zaman belli olur üstelik de...

Bizimki gün aşırı dışarda. Geç gelir zaten. Bunu bu şekilde istemesi beni sinir ediyor. alkol olayını da abartıyor. o nedenle kızıyorum.
peki hangi ara babalık yapıyor bu adam??? hep diyosunuz harika baba mükemmel baba...ne yapıyor da bu sıfatları alıyor bir anlatsanız..
eve geç geliyor,gün aşırı dışarda kalıyor..eeee ne zamanları yapıyor babalığını o zaman??

çok teşekkürler canım :)

son konunu okumadım,hayret nasıl kaçırmışım :)

evlat söz konusu olunca mantık devre dışı kalıyor ama ben bu adamla sonun olacağını düşünmüyorum sadece uzatmaları oynuyor gibisiniz :KK43:
aynen canım aynen:KK56: Sadece birazcık daha sabrediyorum. Sonumu bende düşünemiyorum ki zaten. Baksana millet bana diyor ki niye yapmıyorsun ikinci çocuğu, yap. Ama yapar mıyım hiç:) O nedenle herşeye hazırlıklıyım:)

peki hangi ara babalık yapıyor bu adam??? hep diyosunuz harika baba mükemmel baba...ne yapıyor da bu sıfatları alıyor bir anlatsanız..
eve geç geliyor,gün aşırı dışarda kalıyor..eeee ne zamanları yapıyor babalığını o zaman??
Yok ya öyle mükemmel de değil de işte en azından kötünün iyisi diyelim :KK70: Yani dün evden çıkmadı mesela aldı oğlunu aşağıya top oynadılar, bisiklet sürdüler. Bu akşam kesin çıkar, yarın çıkmaz yine oğlu ile ilgilenir evde olur. Böyle işte. ne bilim Bu bile bana ilgili gibi geldi. :KK70:

Yok ya öyle mükemmel de değil de işte en azından kötünün iyisi diyelim :KK70: Yani dün evden çıkmadı mesela aldı oğlunu aşağıya top oynadılar, bisiklet sürdüler. Bu akşam kesin çıkar, yarın çıkmaz yine oğlu ile ilgilenir evde olur. Böyle işte. ne bilim Bu bile bana ilgili gibi geldi. :KK70:
bunu siz ayrıyken de yapabilir o halde..üstelik artı olarak bir de mutlu annesi olur..
yalnız olmak mıdır sizi korkutan asıl şey? yoksa babalığı da pek sağlam olmayan bir adamdan bahsediyorsunuz..oğlunuzu biraz bahane ediyorsunuz..
nedir sizi boşanmaktan alıkoyan şey?

İzin vermelisin ama baktın eve sarhoş geliyor o vakit kesinlikle izin vermezdim birde kusup her yer pis oluyorsa asla derdim

bunu siz ayrıyken de yapabilir o halde..üstelik artı olarak bir de mutlu annesi olur..
yalnız olmak mıdır sizi korkutan asıl şey? yoksa babalığı da pek sağlam olmayan bir adamdan bahsediyorsunuz..oğlunuzu biraz bahane ediyorsunuz..
nedir sizi boşanmaktan alıkoyan şey?
Oğlumun ayrı anne ve babasının olması. Herkes sitede böyle babası ile annesi birlikte olan çocukları, onlarla eve giren aileleri görünce üzülüyorum. Şöyle ki bende bu işin içinde çalışıyorum, o çocuklara çok üzülüyorum. Ondan böyleyim. Yoksa ne umrumda olacak.

Fiziki olarak aldatılmadığım için sanırım çok korkusunu çekmiyorum, kadın olur da beni aldatır diye. Bizim saftiriğin yapabildiği tek şey sanal, yani mesaj falan. Alkon olayı beni korkutuyor. Tepesinde beklemek olayı değil de bazen kaygılarım oluyor. AMa sonra kendimi yatıştırıyorum, umursamıyorum bazen:)
Sempatiklestirmeye calismissiniz da buradan hic oyle gozukmuyor. Lak lak konusmayi bilen,imkan buldugu an Allah ne verdiyse dalar.
Kendinizi kandirmayi birakin bence.
Ayrica evlenmeden once esinizin alkol aldigini bilmiyor muydunuz?
Hep ayni sorunlar. 'Esinin alkol kullanmasindan rahatsiz kadinlar'
E zaten biliyor cogu kadin esinin alkol aldigini. Niye evlendikten sonra problem oluyor?
Problem olacaksa neden evleniliyor?
Alkol alan insan normal olarak bazen evde,bazen de disarida arkadas grubuyla takilip icer. Bu ezelden beri boyledir. Sanki hic hayatinizda duymamissiniz gibi hareket etmeyin yahu.

Sempatiklestirmeye calismissiniz da buradan hic oyle gozukmuyor. Lak lak konusmayi bilen,imkan buldugu an Allah ne verdiyse dalar.
E zaten biliyor cogu kadin esinin alkol aldigini. Niye evlendikten sonra problem oluyor?
Alkol alan insan normal olarak bazen evde,bazen de disarida arkadas grubuyla takilip icer. Bu ezelden beri boyledir. Sanki hic hayatinizda duymamissiniz gibi hareket etmeyin yahu.
Sempatikleştirme olayına ben yeni yeni başladım. Bunu bu şekilde kendime kabul ettirmek için ne kadar mücadele ettim biliyor musunuz? Kendi psikilojim açısından. alkol konusuna da gelirsek KESİNLİKLE alkol aldığını bilmiyordum. Hatta bunu eşimin YÜZÜNE karşı da dedim ki, senin alkol aldığını bilsem seninle KESİNLİKLE evlenmezdim. Bizimki ayda yılda bir yapsa tamam bir şey demeyeceğim. Adam alışkanlık haline getirdi, iki günde bir alkol alınır mı? Eve geçen resmen sarhoş geldi ve bana böğürdü resmen. Sonrasında sabahta özür diledi. Söz verdi. Ama haftasonu o köye giderse sözünü tutmayacağını adım gibi biliyorum.

Ha bu arada bekarken o da öyle içmiyormuş. Zaten adam bekarken ve aile baskısından yapamadığı her şeyi evlenince yapmaya başladı. Bu da bana rastladı. Evlenmeden önce öyle değildi ki. Çocuğumuz olduktan sonra her şey değişti.

Ya aslında demek istediğim yaşadığımız şeylerden sonra onun gitmesi anormal benim gitme demem normal diye düşünüyorum. Sanırım sizde benim gibi düşünüyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. :KK68::KK68:

eşim evlenmeden önce hafta sonu arkadaşlarıyla birlikte içerdi bunuda bilerek evlendim ama evlendikten sonra herhafta sonu olması beni çileden çıkartırdı cumartesileri adam yok evde bi kaç ay sonra çok şükür bitti yine arada buluşuyordu ama herhafta sonu değil sonra tamamen bitti çünki herkes evlendi kimse karısını bırakıp çıkmadı dişarıya kendide gördü bazı şeyleri yok canım okadar sık çıkmazdım diye kıvırmaya çalışıyo ama yemezler...bazen dır dır işe yarıyo

Ha bu arada bekarken o da öyle içmiyormuş. Zaten adam bekarken ve aile baskısından yapamadığı her şeyi evlenince yapmaya başladı. Bu da bana rastladı. Evlenmeden önce öyle değildi ki. Çocuğumuz olduktan sonra her şey değişti.
Cocugu olduktan sonra degisiyorsa,zannettiginiz kadar iyi bir baba degildir.

Benim adam anormal canım ya. Etrafında ki arkadaşları da bekar ve evlenmesi çok zor insanlar. Kimi de boşanmış adam. Böyle tipler evli bir arkadaşı yok. Zaten etrafımda hep bekar var, niye evli yok diye bir sorgulasa işin bu kısmını çözecek ama hayat lay lay lom geliyor ya onu bile sorgulamıyor.

X