• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende aldıklarımı paylaşayım, fikirleri alayım...

Misafir su bardaklarım yoktu dün bernardodan bu setten sadece 12 kadeh ve 12 tane su bardağı aldım. 2 tane de şamdan aldım ama onların resimlerini sitede bulamadım çekip koyacağım.

Eki Görüntüle 232184

Bernardodan aldığım şamdanım

$şamdan.jpg

Misafir su bardaklarım yoktu dün bernardodan bu setten sadece 12 kadeh ve 12 tane su bardağı aldım. 2 tane de şamdan aldım ama onların resimlerini sitede bulamadım çekip koyacağım.

Eki Görüntüle 232184

Çok güzel bi seçim yapmışsın kadeh ve su bardağı yeterli bunlar diğer parçaları gereksiz bende bu modeli çok beğenmiştim kaça geldi acaba bu şekilde kadeh ve su bardakların iyi günlerde kullan takımla çok uyumlu:16:

Çok güzel bi seçim yapmışsın kadeh ve su bardağı yeterli bunlar diğer parçaları gereksiz bende bu modeli çok beğenmiştim kaça geldi acaba bu şekilde kadeh ve su bardakların iyi günlerde kullan takımla çok uyumlu:16:

Teşekkür ederim ikinici takımlarda %50 indirim vardı canım bu şekilde 12 kadeh 12 su bardağı 390 tl ye geldi. Karafı orda 125 tl idi almadım sonra annem çarşıda benzerini 60 tl ye bulmuş almış akşama onuda çekip eklerim. 6 lı su takımları parasına 12 li kullanacağım bir takım elde etmiş oldum.

Teşekkür ederim ikinici takımlarda %50 indirim vardı canım bu şekilde 12 kadeh 12 su bardağı 390 tl ye geldi. Karafı orda 125 tl idi almadım sonra annem çarşıda benzerini 60 tl ye bulmuş almış akşama onuda çekip eklerim. 6 lı su takımları parasına 12 li kullanacağım bir takım elde etmiş oldum.

Evet %50 indirim vardı geçenlerde faydalandım indirimden,fiyatı gayet uygun olmuş hem istediğin gibi 12 kişilik olmuş oldu,bi karaf içinde bu kadar para çok annen iyi yapmış almakla karaf herzaman kullanılmıyor ama çok şık servis için resmini eklersen sevinirim :34:

Maşallah çok özenli seçilip alınmış şeylere benziyor. Arzum narenciye sıkacağı ve ütü masasını denedin mi. Nasıllar. Ben yeni evlendim ve hala ütü masam yok bir tane sağlam bişey bulamadık hepsi sallanıyor.

Maşallah çok özenli seçilip alınmış şeylere benziyor. Arzum narenciye sıkacağı ve ütü masasını denedin mi. Nasıllar. Ben yeni evlendim ve hala ütü masam yok bir tane sağlam bişey bulamadık hepsi sallanıyor.

Sağol canım. 2 ay sonra deneyeceğim canım ama çok ağır annem bir duvara dayamış dolabım açılmıyordu diğer duvara koyayım dedim zor taşıdım ağır olduğu için sallanmaz diye düşünüyorum acelen yoksa 2 ay sonra yazarım burda

Tatlım herşeyin çok çok güzel ,maşallah.RABBİM ağız tadıyla,sağlıkla kullanmayı nasip etsin...

Klozet takımım

$05082011592.jpg

$05082011593.jpg

Annemle anlaşamadığımız runnerım. Ben bunu salon yemek masamın üstüne koymak istiyorum annem çok basit kaçar diyor sizcede basit mi durur?

$05082011597.jpg

ben de annene katılıyorum canım. her zaman onu dinlemende fayda var:90: ayrıca herşeyini çoook beğendim. çok zevkli seçimler olmuş. hepsini mutlulukla sağlıkla kullan inşallah

Son düzenleme:
ben de annene katılıyorum canım. her zaman onu dinlemende fayda var:90: ayrıca herşeyini çoook beğendim. çok zevkli seçimler olmuş. hepsini mutlulukla sağlıkla kullan inşallah

Biraz taraflı bir cevap oldu sanki bu ablacım ne dersin:1: Teşekkür ediyorum bakıyorum hala çeyiz konularındasın alışkanlık mı yaptı:1:

Back