• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende aldıklarımı paylaşayım, fikirleri alayım...

spicy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
6.767
0
0
Diğer
Benimde çeyizim tamamlanmak üzere sadece havlu bornoz masa örtüsü gibi ev tekstili ürünlerim kaldı onlarıda aldıkça ekleyeceğim. Yorumlara açığım.

Jumbo Limonluğum

$J5126730.jpg

Jumbo çay tabaklarım

$J5116720.jpg

Jumbo çatal bıçak takımım

$J1418190.jpg

Jumbo şekerliğim

$J5216543.jpg

Jumbo cezve setim

Eki Görüntüle 228562

Jumbo çelik tencere setim

$majsiyah.jpg

Biev Yemek Takımım

$TRIUMP.jpg

Küçük ama sevimli ev aletlerim

Era ızgaram

$ERA_SM~1.JPG

Rowenta şarjlı dik süpürgem

$rowenta1.JPG

Tefal buhar kazanlı ütüm

$ütü.jpg

Arzum ütü masam

Eki Görüntüle 228360

Arçelik çaycım

$cay_&_kahve_makineleri_arcelik_k-3282_im_3510.jpg

Braun saklama kaplı blender setim

$Braun-MR-6550-MCAV-Vakumlu-El-Blender-Seti__29205389_0.jpg

Arzum narenciye sıkacağım

$ARZUM-~1.JPG

Çeyizimin kıymetlisi minicik fırınlı ekmek kızartma makinem

$e.JPG

Phillips Katı meyva sıkacağım

$k.s.jpg

Kenwood tost makinem

$tost.jpg

Sinbo yumurta pişirme makinem

$y.p.jpg

tchibo waffle makinem

$Ayni-anda-2-waffle-Yapan-Celik-Waffle-Makinesi__33232582_0.jpg

Phillips saç kurutma makinem

$PHILIPS%20HP%208182.jpg

Sarev Nevresim takımlarım henüz 2 tane alabildim

$Sarev1.jpg

$sarev2.jpg

Sarev Battaniyem

$battaniye.JPG

Günlük Mutfak gereçlerim

Günlük yemek takımım

Eki Görüntüle 228365

Günlük çatal bıçak takımım

Eki Görüntüle 228367

Kahve yanına su koymak için aldığım likör bardaklarım

Eki Görüntüle 228368

Çeyizimin 2. kıymetlisi fissler vitavit edition zaman ayarlı düdüklü tencerem

$FISSLER-Vitavit%20Edition-2.jpg

limonluğum

$limonluğum.jpg

küçük kaselerim 6 tane

$kasem.jpg

Baharatlıklarım

$baharatlığım.jpg

$baharatlık.jpg

Soğan doğrayıcım

$soğan doğrama.JPG

Pudra şekerliğim

$pudra şekerlik.JPG

Dondurmalıklarım 8 tane

Eki Görüntüle 228412

Silikon pişirme altlığı

$271565.jpg

Mikrofiber Bezlerim

$272095.jpg

Bakır yumurta tavam

$esse bakır yumurta sahanı.jpg

Küçücük teflon sahanım

$esse sahan.jpg

Bakır cezvem

$esse bakır cezve.jpg

Esse bıçak setim

Eki Görüntüle 228424

Esse seramik tavam

$esse seramik tava.jpg

Silikon tutacaklarım

$silikoneldiven.jpg

Yumurta şekillendiricim

$47205-Kalp_01_276x385.jpg

Ayarlanabilir süzgecim

Eki Görüntüle 228431

İstanbul çay bardaklarım 12 tane

$ist_beyaz.jpg

Şablonlarım

$şablon.jpg

fırın kabım

$Resim 161.jpg

Havanım

$adsız.JPG

Silikon ayaklı rendem

$LFT23120%20500.jpg

Biev kahvaltı tabağım

$biev kah..jpg

Biev bitki çayı demleme kupam

$STN%20SET001%20141.jpg

Esse döküm tencere setim

$3870_152240013_500X500.jpg

Esse ızgara tavam

$ızgara tava.jpg

Tantitoni çaydanlığım

$ÇAYDANLIK.JPG

Esse krep tavam

$krep.jpg

Bambu nihalem

$Resim 142.jpg

Kesme tahtam

$Resim 144.jpg

Nihalem

$Resim 143.jpg

Bambu kesme tahtam

$bambu kesme.jpg

Bambu şekerliğim

$Resim 127.jpg

Yağlık sirkelik takımım

$Resim 128.jpg

küçük tabaklarım

$Resim 129.jpg

Tuzluk biberlik kürdanlık peçetelik 4 lü setim

$Resim 087.jpg

Bambu yumurtalığım

$yumurtalık.jpg

Anneciğimin el emekleri

$Resim 077.jpg

$Resim 070.jpg

$Resim 073.jpg

$Resim 063.jpg

$15122010057.jpg

$Resim 096.jpg

$Resim 090.jpg

$kutu1.jpg

$kutu3.jpg

$kutu2.jpg

$tepsimkahve.jpg

$tepsim.jpg

$25022011298.jpg

$Resim 145.jpg

$11042011353.jpg

$11042011374.jpg

$13042011378.jpg

$adsız.JPG

$Resim 105.jpg

Not: Eklediklerim; sayfa 3 , sayfa 4, sayfa 5, sayfa 6 sayfa 7 sayfa 9

Son düzenleme:
canım hepsi çook güzel mutlu mesut kullanırsın inş. çok detaylı almışsın bazıları evli oldugum halde bende bile yok. ufak tefek şeylere masraf yapma önce hevesle alıyosun ama sonra kullanmadıgın çook oluyor..kendimden biliyorumm .ama hepsinede bayıldım süperr güle güle kullan

Son düzenleme:
canım güle güle kullan bütün aldıkların çok güzell. annenin yaptıkları ne kadar güzel şeyler öle:nazar::nazar::nazar:

Maşallah:nazar: hepsi çok güzeller, huzurlu ve güzel günlerde kullanmak nasip olur İnşallah. Sakıncası yoksa birşey sorabilirmiyim?:17: Kesme tahtası ve nihale'yi (üzerinde seramik kaplı sanırım, yeşil yaprak desenleri olan) nerden ve kaça aldınız acaba? :17:

Maşallah:nazar: hepsi çok güzeller, huzurlu ve güzel günlerde kullanmak nasip olur İnşallah. Sakıncası yoksa birşey sorabilirmiyim?:17: Kesme tahtası ve nihale'yi (üzerinde seramik kaplı sanırım, yeşil yaprak desenleri olan) nerden ve kaça aldınız acaba? :17:

çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize sevindim aslında seramik değil fayans var içlerinde:1: annem ikisini 10 ar liraya almış bir züccaciye dükkanından.

Son düzenleme:
canım sanırım yumurtayı çok seviyosun makinesinden şekillendiricisine kadar almışın..mutfakta hiç bir eksiğin ve işin yok..hepsini koy makinelere yapsın..kıskandım valla:9: güle güle kullan cnm şaka bir yana hepsi çok hoş..allah mutlulkla kullanmak nasip etsin..:46:

canım sanırım yumurtayı çok seviyosun makinesinden şekillendiricisine kadar almışın..mutfakta hiç bir eksiğin ve işin yok..hepsini koy makinelere yapsın..kıskandım valla:9: güle güle kullan cnm şaka bir yana hepsi çok hoş..allah mutlulkla kullanmak nasip etsin..:46:

sağol canım ama ufak tefek eksiklerim var mutfaktada mesela çırpıçı kepçe felan gibi şeyleri almadım su bardaklarımda yok onları almam lazım belki fritöz ve filtre kahve makineside alırım onlara kesin karar vermedim:1:

Son düzenleme:
canım hepsi cok güzeller aldıklarının herşeyi almışsın nerdeyse waffle makinesi bile var :) güle güle kullan inşala bende yavas yavas alıp koyuyorum kenarıya ceyizlerimi yemek takımı, kahvaltı takımı catal bıcak filan onları aldım sadece jumbo cok kaliteli bi marka cok iyi yapmıssın ordan almakla. bisey sorcam canım yemek takımı ve bu jumbonun catal kasık cay altlığı cezveler filan hepsini aynı yerden kampanyalı bi şekildemi aldın merak ettim ?:)

canım allah huzurluca kullanmayı nasip etsin...

çok zevklisin hepsi çok güzeller... herşeyi düşünmüşsün...

canımm herseyın cokk güzel hele annenın el emeklerıne bayıldım Allah güle güle kullanmayı nasıp etsın insallah :):nazar:

Teşekkür ederim kızlar çok sağolun

canım hepsi cok güzeller aldıklarının herşeyi almışsın nerdeyse waffle makinesi bile var :) güle güle kullan inşala bende yavas yavas alıp koyuyorum kenarıya ceyizlerimi yemek takımı, kahvaltı takımı catal bıcak filan onları aldım sadece jumbo cok kaliteli bi marka cok iyi yapmıssın ordan almakla. bisey sorcam canım yemek takımı ve bu jumbonun catal kasık cay altlığı cezveler filan hepsini aynı yerden kampanyalı bi şekildemi aldın merak ettim ?:)

yemek takımımı bievden ayrı olarak aldım canım ama jumbo olan şeylerimi çeyiz seti şeklinde birlikte aldım

ayyyyyy hepsi çok güzel güle kullan canım mutlulukla.

:nazar: maşallah çeyizin çok güzelmiş, çok zevkliymişsin güzel şeyler almışsın, hepsini çok beğendim ama iki tane merak ettiğim şey var dondurmalık ve soğan doğrayıcını nerden aldıın? hıı birde bende şarjlı süpürge almayı düşünüyorum ama hangi marka alsam karar veremedim rowenta almışsın, araştırarak mı almıştın, nasıldır acaba?

birde eğer dondurmalıklarına dondurma kaşığı almadıysan bugün bime gelecek, dondurma kaşığı 6'lı 5tl :34: , benim henüz dondurmalığım yok ama kaşığını almayı düşünüyorum :1:

:nazar: maşallah çeyizin çok güzelmiş, çok zevkliymişsin güzel şeyler almışsın, hepsini çok beğendim ama iki tane merak ettiğim şey var dondurmalık ve soğan doğrayıcını nerden aldıın? hıı birde bende şarjlı süpürge almayı düşünüyorum ama hangi marka alsam karar veremedim rowenta almışsın, araştırarak mı almıştın, nasıldır acaba?

birde eğer dondurmalıklarına dondurma kaşığı almadıysan bugün bime gelecek, dondurma kaşığı 6'lı 5tl :34: , benim henüz dondurmalığım yok ama kaşığını almayı düşünüyorum :1:

sağol canım beğenmene sevindim daha güzelleri senin olsun inşallah. Beğendiklerinin ikisinide tantitoninin internet sitesinden aldım canım daha kaşığını almadım söylediğin iyi oldu bim biraz ters iş yerime ama nişanlıma aldırırım teşekkür ederim:1: Şarjlı süpürgeye gelirsek evet gerçekten çok araştırdım bir çok elektronik market görevlilerine sordum hepsi istinasız bu markayı bu modeli önerdi inşallah bende memnun kalırım sulu süpürge alacağım için şarjlı benim için çok önemliydi.

sağol canım beğenmene sevindim daha güzelleri senin olsun inşallah. Beğendiklerinin ikisinide tantitoninin internet sitesinden aldım canım daha kaşığını almadım söylediğin iyi oldu bim biraz ters iş yerime ama nişanlıma aldırırım teşekkür ederim:1: Şarjlı süpürgeye gelirsek evet gerçekten çok araştırdım bir çok elektronik market görevlilerine sordum hepsi istinasız bu markayı bu modeli önerdi inşallah bende memnun kalırım sulu süpürge alacağım için şarjlı benim için çok önemliydi.

hımmm bende rowentanınkini tip olarakta beğenmiştim zaten.. en yakın zamanda fiyatlarını araştırayım o zaman, teşekkürler.. diğer süpürgeni sulu almaya kararlımısın bilmiyorum ama bizim evde de var ve memnun değiliz, büyük temizlik yapacağımızda bile çıkarmıyoruz onu yerinden.. ben boshtan aldım, eğer bir bosch mağazasına gidersen incelemeni tavsiye ederim, sessiz, susuz ve toz torbasız MISI Roxx´x 2200 Watt Torbasız SensorBagless adı..

Tatlım çeyizlerin çok güzel, hepsini özenle seçmiş almışsın, en ince detaylarına kadar. Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin:71:

Back