Çok kırıcı oluyor en yakınınızdaki bencillik özellikle eşiniz. kayınvalideniz bencilse siz daha bencil olun düzeltebileceğinizi sanmıyorum takmayın bence, keyfinize bakın. Ama eşinizle konuşun hayat arkadaşınızın bencil olması kırıcı ve üzücü.Arkadaşlar merhaba. Sizlerden fikir almak istiyorum. Tek taraflı düşünen insanlarla nasıl anlaşabiliyorsunuz. Normalde iletişimimi keserim ama ne yazık ki kayınvalidem çok tek taraflı bencilce düşünen bi kadın çoğu zaman eşim de öyle. Ben bu durumu zihnimde büyütmek istemiyorum ama elimde olmuyor çoğu zaman. Nasıl aşabilirim bu durumu
aşamıyorsunuz. bir zaman sonra kabullenmeye başlıyorsunuz. yani öyleymiş. ben başlayamadım henüz kabullenmeye ama, kendimizi yıpratmaktansa o kişiyi görmezden gelmek en doğrusu. Benim kv de ne dersen anlamıyor işin doğrusunu anlatırsın yine anlamıyor hep kendi bildiği doğrudur. Bende görmezden gelmeye çalışıyorumArkadaşlar merhaba. Sizlerden fikir almak istiyorum. Tek taraflı düşünen insanlarla nasıl anlaşabiliyorsunuz. Normalde iletişimimi keserim ama ne yazık ki kayınvalidem çok tek taraflı bencilce düşünen bi kadın çoğu zaman eşim de öyle. Ben bu durumu zihnimde büyütmek istemiyorum ama elimde olmuyor çoğu zaman. Nasıl aşabilirim bu durumu
Öyle gerçektenÇok kırıcı oluyor en yakınınızdaki bencillik özellikle eşiniz. kayınvalideniz bencilse siz daha bencil olun düzeltebileceğinizi sanmıyorum takmayın bence, keyfinize bakın. Ama eşinizle konuşun hayat arkadaşınızın bencil olması kırıcı ve üzücü.
Evet kabullenmek en doğrusu umursamamak ama yapamıyorum çoğu zaman maalesefTamamen iletişimi koparabilecek durumda değilsem mesafe koyarım ama eş olunca sıkıntı tabi.Sinir bozucu olur.
Zamanla kabullenir miyiz bende bilmiyorum başka çare de yok gibiaşamıyorsunuz. bir zaman sonra kabullenmeye başlıyorsunuz. yani öyleymiş. ben başlayamadım henüz kabullenmeye ama, kendimizi yıpratmaktansa o kişiyi görmezden gelmek en doğrusu. Benim kv de ne dersen anlamıyor işin doğrusunu anlatırsın yine anlamıyor hep kendi bildiği doğrudur. Bende görmezden gelmeye çalışıyorum
Mesela eşim kendi yaptığı bi hatayı görmezden gelir hiç üstünde durmaz ama aynı şeyi ben yaparsam sıkıntı olur onun içinBencillikten kastınız ne?
Cevap vererek. Biraz da onların beyni yorulsun.Arkadaşlar merhaba. Sizlerden fikir almak istiyorum. Tek taraflı düşünen insanlarla nasıl anlaşabiliyorsunuz. Normalde iletişimimi keserim ama ne yazık ki kayınvalidem çok tek taraflı bencilce düşünen bi kadın çoğu zaman eşim de öyle. Ben bu durumu zihnimde büyütmek istemiyorum ama elimde olmuyor çoğu zaman. Nasıl aşabilirim bu durumu
Eşinizle bu konuda konuşmuşsunuzdur diye düşünüyorum.Anlamiyorsa sizde benzerini yapın tepkisi olursa açıklayın sebebini.Umarim zamanla düzelir ama kv ye pek müdahale edemezsiniz gibi, sadece mesafe koyabilirsinizMesela eşim kendi yaptığı bi hatayı görmezden gelir hiç üstünde durmaz ama aynı şeyi ben yaparsam sıkıntı olur onun için
Eşime söylüyorum ama kayınvalideme diyemiyorum ne yazık ki mümkün olduğunca mesafeli olmak istiyorum ama onda da kendileri yüzünden olduğunu anlamazlar ben mesafeli gelin olurumCevap vererek. Biraz da onların beyni yorulsun.
Niye ona da söyle. İlla kavga küfür vs gerek yok ki. Ben sizin gibi düşünmüyorum diyip kendi fikrini beyan et. Atiyorum ;" Ali'ye kırmızıdan başka renk yakışmaz dedi, x anne ben öyle düşünmüyorum Ali esmer haki yeşili de çok yakışır..." Yaşadığınız olayı bilmediğim için böyle basit bir örnek verdim.Eşime söylüyorum ama kayınvalideme diyemiyorum ne yazık ki mümkün olduğunca mesafeli olmak istiyorum ama onda da kendileri yüzünden olduğunu anlamazlar ben mesafeli gelin olurum
Konuştum evet değişmiyor ne yazık kiEşinizle bu konuda konuşmuşsunuzdur diye düşünüyorum.Anlamiyorsa sizde benzerini yapın tepkisi olursa açıklayın sebebini.Umarim zamanla düzelir ama kv ye pek müdahale edemezsiniz gibi, sadece mesafe koyabilirsiniz
Biraz çekingen kalıyorum aşmam lazımNiye ona da söyle. İlla kavga küfür vs gerek yok ki. Ben sizin gibi düşünmüyorum diyip kendi fikrini beyan et. Atiyorum ;" Ali'ye kırmızıdan başka renk yakışmaz dedi, x anne ben öyle düşünmüyorum Ali esmer haki yeşili de çok yakışır..." Yaşadığınız olayı bilmediğim için böyle basit bir örnek verdim.
Ee işte ...Biraz çekingen kalıyorum aşmam lazım
Peki neden sizce? Yani size en fazla ne yapabilirler ki? Onlar da fikir belirten sıradan insanlar. Sizden üstün değiller. Bu durum onlardan başka insanlarla da oluyor mu?Biraz çekingen kalıyorum aşmam lazım