Bencilce düşünenler

Çalışıyor musunuz? Kurslara gitmek iletişim kurmanıza yardımcı olabilir. Ya da minik minik konuşmalardan başlamak. Mesela dışarıda beğendiğiniz bir kadını övmek, beğeniyi içinizde tutmaktan daha mutlu eder gibi. Kuaföre gidiyorsanız orada konuşmak, kasiyerlerle konuşmak vesaire. Mümkünse bir terapistle konuşsanız, daha da hızlı ilerleme kaydedersiniz.

Arkadaşlar merhaba. Sizlerden fikir almak istiyorum. Tek taraflı düşünen insanlarla nasıl anlaşabiliyorsunuz. Normalde iletişimimi keserim ama ne yazık ki kayınvalidem çok tek taraflı bencilce düşünen bi kadın çoğu zaman eşim de öyle. Ben bu durumu zihnimde büyütmek istemiyorum ama elimde olmuyor çoğu zaman. Nasıl aşabilirim bu durumu
Sen de bencil ol zaten fark ettiysen bencil insanlar daha çok mutludur

Dozunda bencillik iyidir.İbsani ayakta tutar Herkes için paralanirsan pul kadar değerin olmaz derler.Empati yeteneği ayrı birşey.Biraz kendine kendine yaşamazsın hiç keyif alamazsın dünyadan.Kimseye zarar vermemek önemlidir genede zarar görmemek de gerekir .Birde inan her insanda var bencillik kimse kabul etmesede bu böyledir.Yoksa uzaydan gelip karışmadı aramıza hiç kimse.Kayinvalideniz de tipik gibi yani oğlu bide kendi keyfi önemli gibi Esinizde onun oğlu annesine düşkünse size karşı bencillik yapması olası.Bu dusundukleriniz arada kalan anlasilmayan ve yorulan birinin yorumları gibi.Kendinizi düşünmeye baslayin aramız iyi olsun diye herşeyi üstlenmeye son verin .Kesinlikle işe yaramaz

Çalışıyor musunuz? Kurslara gitmek iletişim kurmanıza yardımcı olabilir. Ya da minik minik konuşmalardan başlamak. Mesela dışarıda beğendiğiniz bir kadını övmek, beğeniyi içinizde tutmaktan daha mutlu eder gibi. Kuaföre gidiyorsanız orada konuşmak, kasiyerlerle konuşmak vesaire. Mümkünse bir terapistle konuşsanız, daha da hızlı ilerleme kaydedersiniz.
Çalışıyorum iş hayatımda da oluyor genelde. İyi bi terapistin faydası olacağını düşünüyorum bende
Sen de bencil ol zaten fark ettiysen bencil insanlar daha çok mutludur
Aynen öyle kesinlikle

Eşime söylüyorum ama kayınvalideme diyemiyorum ne yazık ki mümkün olduğunca mesafeli olmak istiyorum ama onda da kendileri yüzünden olduğunu anlamazlar ben mesafeli gelin olurum 😀
Sebebi anlamasına gerek yok amaç mesafeli olup rahatlamaksa.

Son düzenleme:
Bastırmışlar sizi, o yüzden. Burda bile çok eksik anlatmışsınız. Çekingenlik değil sizinki bence, seviliyim, haklı oliyim çabası. Kv de, eş de, işyerinizdekiler de sevsin, ortamda kötü görünmeyin istiyorsunuz. Herkes sevilmek ister. Sizi tanıdıkça daha az seveceklerini düşünüyorsanız belki haklısınız. Ama zaten herkes sevmesin. Eşiniz bilsin ne yaptığını, size nasıl hissettirdiğini, kv fikirleri olan biri olduğunuzu bilsin, iştekiler gerçek sizi görsün.

X