Oluyor maalesefPeki neden sizce? Yani size en fazla ne yapabilirler ki? Onlar da fikir belirten sıradan insanlar. Sizden üstün değiller. Bu durum onlardan başka insanlarla da oluyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor maalesefPeki neden sizce? Yani size en fazla ne yapabilirler ki? Onlar da fikir belirten sıradan insanlar. Sizden üstün değiller. Bu durum onlardan başka insanlarla da oluyor mu?
Çalışıyor musunuz? Kurslara gitmek iletişim kurmanıza yardımcı olabilir. Ya da minik minik konuşmalardan başlamak. Mesela dışarıda beğendiğiniz bir kadını övmek, beğeniyi içinizde tutmaktan daha mutlu eder gibi. Kuaföre gidiyorsanız orada konuşmak, kasiyerlerle konuşmak vesaire. Mümkünse bir terapistle konuşsanız, daha da hızlı ilerleme kaydedersiniz.Oluyor maalesef
Sen de bencil ol zaten fark ettiysen bencil insanlar daha çok mutludurArkadaşlar merhaba. Sizlerden fikir almak istiyorum. Tek taraflı düşünen insanlarla nasıl anlaşabiliyorsunuz. Normalde iletişimimi keserim ama ne yazık ki kayınvalidem çok tek taraflı bencilce düşünen bi kadın çoğu zaman eşim de öyle. Ben bu durumu zihnimde büyütmek istemiyorum ama elimde olmuyor çoğu zaman. Nasıl aşabilirim bu durumu
Çalışıyorum iş hayatımda da oluyor genelde. İyi bi terapistin faydası olacağını düşünüyorum bendeÇalışıyor musunuz? Kurslara gitmek iletişim kurmanıza yardımcı olabilir. Ya da minik minik konuşmalardan başlamak. Mesela dışarıda beğendiğiniz bir kadını övmek, beğeniyi içinizde tutmaktan daha mutlu eder gibi. Kuaföre gidiyorsanız orada konuşmak, kasiyerlerle konuşmak vesaire. Mümkünse bir terapistle konuşsanız, daha da hızlı ilerleme kaydedersiniz.
Aynen öyle kesinlikleSen de bencil ol zaten fark ettiysen bencil insanlar daha çok mutludur
Sebebi anlamasına gerek yok amaç mesafeli olup rahatlamaksa.Eşime söylüyorum ama kayınvalideme diyemiyorum ne yazık ki mümkün olduğunca mesafeli olmak istiyorum ama onda da kendileri yüzünden olduğunu anlamazlar ben mesafeli gelin olurum
Sitesinden bakarsınız, içinize sinen bir taneyi seçersiniz, hakkınızda hayırlısı olsun<3İyi bi terapistin faydası olacağını düşünüyorum bende