- 17 Nisan 2013
- 630
- 6
-
- Konu Sahibi bencepembe
Ya bu benim çeyizimin aynısıHayırlı olsun bayıldım hersey mükemmell... çeyizlerinin çoğunun aynısı bende de var. ve bende Sonbahar gelini olcam Allah nasip ederse tarih belli değil Bir Ömür Mutluluklarrrr Arkadaşım
:):) teşekkür ederim tatlım benim :)
çeyizlerine bir göz atıcam :):)
sana da mutluluklar dilerim :)
Çeyizlerimi paylaşamadım henüz.. iki üç resim ekleyebildim beceremedim
Soley tatlım pamuk saten.kırmızı nevresim takımın cok güzel ya bayıldım güle güle kullan canım
Canım benimAldıklarını yine çok beğendim ama ben rendeyi oldum olası sevmem bişeyi rendelemeyi de sevmem kullanışlıysa bende bölye alsam kayıyomu zemin de baktın mı acaba :26:
Bu arada a101 de yarın pembe güllü rooc bıçak var ben kesin alıcam çok beğendim
Eki Görüntüle 788185
Anladım
Bu arada düğüne az kalmış hazırlıklar ne aşamada
valla şekerim daha mobilya, ev mev hiçbir şey belli değil. tek belli olan balayımız ve benim çeyizler bir de gelinliğim. :) dikime başlancak işte :)
Yine çook cici şeyler almışsın güle güle kullan
çok güzel şeyler almışsın güle güle kullanbalayını nerede yapıcaksınız bakim
Olsun önemli olan onlarhele balayı
Ev belli olunca da mobilyaları alırsınız hepsi hallolur 2 ayda
Benim daha 8 ayım var
cok güzel hepsi bayıldımmmm güle güle kullan canım:)
Gelinlik işine kısmetse Salı günü start diyeceğiz. Diğerleri de ev tutulduğu an belli olcak. çabuk beğenirim ben o yüzden sıkıntı olmaz. ^^bu arada canım merak etme benim arkadaş evlendi mobilyası falan hazır değildi.1 ay içinde hallettiler gelinlik mobilya vs
ay ne kadar sevindim anlatamam inşallah gidersiniz ya
bu kaseler yeni mi geldi kaça aldın migrosa uçucam ona göre
Tatlım biletlerimizi falan hallettik. Pasaport vize işlemleri için uğraşıcaz önümüzdeki hafta :) inşallah sorun çıkmaz.
canım yeni gördüm ben ^^ tanesi 5 tl. ayıla bayıla aldım. içinde popcornlu hayal ettim.
ay çok sevindim gerçekten bol bol resim çekip bizede gösterirsin oraları artıkbiliyorum ama ben gittiğimde yoktu acaba yeniden mi getirdiler diye düşündüm inşallah öyledir bende istiyorum çünkü canımda epeydir çekiyo bunun içine koyar yerim sonra yıkar kaldırırım çeyizime