- 17 Nisan 2013
- 630
- 6
- Konu Sahibi bencepembe
Hepsi cok güzel canım güle güle kullan ama en cok cupcakeli kavanozlarına bayıldım
tansaştan aldım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi cok güzel canım güle güle kullan ama en cok cupcakeli kavanozlarına bayıldım
tansaştan aldım:)
Tatlim gule gule kullan havlularini yoksa o pembe firfirliyi benmi aldim senin sepetten
Havluluar çok güzel ben bu indirimden faydalanmadım bi önceki % 50 de tamamlamıştım havlularımı
Bana alsancaktaki uzak ben gaziemir ve bucadakine gidiyorumben de hep gidip gidip beğenirdim ama 5-6 tane almaya kalkınca vazgeçiyodum :) çok iyi bir kampanya oldu bu. fırfırlının da yüz havlusunu alaydım iyiydi :) talan eetmişler internet sitesini. mağazaya gitmiyorum bile. Alsancağın göbeğinde mağaza insanların talan etmemesine imkan yok :)
canım yeni cicilerin çok güzel . bütün a101 i toplamışsın valla
A101 cicilerin hayırlı olsun tatlımmm güle güle kullan hepsiciğini
hayırlı olsun canım a101 cicilerin şişeni çok sevdim ama
ben 2 tane alıyordum sonradan 4 tanede karar kıldım. ama bence 1 tane alıp bırakma takım gibi olsun en azından ikili :)canım güle güle kullan hepsini ya kaseden ben bitane aldım acaba bitane daha mı alsam
ben 2 tane alıyordum sonradan 4 tanede karar kıldım. ama bence 1 tane alıp bırakma takım gibi olsun en azından ikili :)
bence ikisini de aynı renk al. kırılmış gibi bir imaj verebilir. :) ben de mavi ve krem alcaktım sadece annem iki tane aynı renk alırsam daha iyi olur dedi. yine de sen bilirsin canımıcm :)ya her geçen gün yeni şeyler çıkıyo sende görüyosun çok fazla alıp başka alamam diye öyle yapıyorum ama galiba 1 tane daha almam gerekçek mavi alim 2 li olsun
bence ikisini de aynı renk al. kırılmış gibi bir imaj verebilir. :) ben de mavi ve krem alcaktım sadece annem iki tane aynı renk alırsam daha iyi olur dedi. yine de sen bilirsin canımıcm :)