- 11 Eylül 2018
- 264
- 215
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir mesleğim yok çünkü okuluma devam etmedim,boşanmak kolay değil annem için yapamıyorum iki evlat acısı yaşadı bir de benim kahrımı çekmesin diye.. evlendiğimin ilk ayı boşanmak istedim izin vermedilerKurgu desem emin olamıyorum ya gerçekse kimseyi üzmek istemem , gerçekse eğer size tecavüz etmiş ama seviyorsunuz hala, peki madem seviyordunuz sizle evlenmek için yanıp tutuşan adamdan neden kaçtınız? Şimdi mutlu değilseniz adamdan ayrılın kendinize çocuklarınızla bir hayat kurun, bir mesleğiniz var mı? Kendinize bir hayat kurabilecek durumda mısınız yani.
Kötüsünüz yaa bir de gülüyosunuz. Akılsızlık mantıksızlık hepsini yapmış olabilirim ama insanların acılarına gülünmez.Valla bacım ne diyim bilemedim yani bu hikayeyi Behlül görse ben ne iyi adammışım az bile yapmışım der
Hangi kitapmış o hayatım konu olmuşBu hikaye bana bir yerden tanıdık geldi . Bir kitapta okumuştum
Hayatın gerçeklerinde bugün....hepiniz o kadar şanslısınız kii tüm dertler bende sanıyorum imreniyorum sizlere açıkcası..Yeşilçam senaryolarında bugün
5 yıl her gün cehennem gibi geçiyorsa ve artık acılarınla yaşamaya alışıyosa insan,, burda duygu sömürüsü yapamaz .. Kimseye inandıramadım kendimi burda çünkü belki de içimi tam dökemedim ama emin olun ki yazdıklarım az yaşadıklarım daha fazlası..Bana senaryo gibi geldi. Yani fake konu. Sanki biri burda bir dizi senaryosunu test etmek istiyorda, deniyor gibime geliyor. Bunca olay bu kadar sogukkanlilik ile anlatilmaz. Ve niyese hep olaylar üst üste oluyor. Kiz babasinin istedigi damat adayina direniyor fakat evlendigi adamdan baski görmesine ragmen, korunmayi düsenemiyor...
Inandirici bulmadim iste. Ha bide tecavüz bu tür konulara islenmemeli. Hafife aliniyor çünkü. Stockholm sendromu disinda, kimse tecavüzcüsünü istemez. Igrenç birseyi dizi malzemesini yapmayin lütfen!!!
Hepsi benim hayatımda mevcut ne yazık kiiBaşlık ta muazzam. Okuyun bence, onca şeyi başka yerde birarada bulamazsınız
Sizin gibi insanlar varmış sağolun, yargılamadan yorum yapabilen..Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş gibi bir hikaye çok acı ve üzücü olaylar yaşamışsınız boşanmak da istemiyorsunuz herhalde
Allah yrdmciniz olsun kızlarınızı çok çok iyi yetiştirin sizin düştüğünüz hatalara dusmesinler
İyice saçmaladınız artık, ölümleri de dalgaya alacak kadar. Şuursuzca yorum yapmayın en hassas noktam bu çünkü Allahtan korkun!Evet, çaylariniz alip gelin gibisine.
Insan kardeslerinin ölümü için "gelin okuyun" sanki magazinmis gibi dermi?
Fake yani.
Sağolun siz de.. Herkes sizin gibi olsa keşke.Nefret etmemissin gibi sanki cok karisik imtihan dunyasi rabbim iyiye erdirsin seni ve cocuklarini insallah ne denir ki sinanmadgmz bir seye konusmak cok kolay
Ama nefret ettm falan bunlari bi gecin hala seviyorum diyosunz
Tşk ederim ilginiz için. Daha önce de çok kez gitmek istedim gidemedim. Herşeyi psikiyatrise anlatabilirim değil mi ?En kısa zamanda bir psikiyatriste/psikoloğa görünmenizi tavsiye ederim. (Dalga geçmiyorum)
insan o kadar şeyi üst üste yaşayınca belki de bir yerden sonra kendine ve yaşadıklarına da yabancılaşıyor olabilir,Sizin gibi insanlar varmış sağolun, yargılamadan yorum yapabilen..
Bir mesleğim yok çünkü okuluma devam etmedim,boşanmak kolay değil annem için yapamıyorum iki evlat acısı yaşadı bir de benim kahrımı çekmesin diye.. evlendiğimin ilk ayı boşanmak istedim izin vermediler