Dilimin ucuna kadar geldi fake mi acaba diye de soylemedim. Insan kardes olumunu fake bir konuya harcayacak kadar sacmalamaz insallah.tecavüz etti de dememiş.. bekaretimi aldı demiş..
neyse...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilimin ucuna kadar geldi fake mi acaba diye de soylemedim. Insan kardes olumunu fake bir konuya harcayacak kadar sacmalamaz insallah.tecavüz etti de dememiş.. bekaretimi aldı demiş..
neyse...
Boyle hikaye gibi anlatilan dertler nedense soru isaretleri birakiyor.
Hele bide en sonda tecavuz eden icin seviyorum denmesi. Bombayi birakip kaciyorum der gibi.
Başlık ta muazzam. Okuyun bence, onca şeyi başka yerde birarada bulamazsınızBana senaryo gibi geldi. Yani fake konu. Sanki biri burda bir dizi senaryosunu test etmek istiyorda, deniyor gibime geliyor. Bunca olay bu kadar sogukkanlilik ile anlatilmaz. Ve niyese hep olaylar üst üste oluyor. Kiz babasinin istedigi damat adayina direniyor fakat evlendigi adamdan baski görmesine ragmen, korunmayi düsenemiyor...
Inandirici bulmadim iste. Ha bide tecavüzü bu tür konulara islenmemeli. Hafife aliniyor çünkü. Stockholm sendromu disinda, kimse tecavüzcüsünü istemez. Igrenç birsey dizi malzemesini yapmayin lütfen!!!
Başlık ta muazzam. Okuyun bence, onca şeyi başka yerde birarada bulamazsınız