Bence aldatıldım sizce ?

sevgilimiz memleketliniz mi?

Mutlaka konuşman gerekirdi. Ben sırf o yüzden mesaj isteklerini açık bıraktım dünyanın binbir türlü hali var. Bir kadın sana o şekilde mesaj yazıyorsa genelde tesadüf değildir. Kim bilir sevgilin onlara ne dedi de seni engelletti. Sen onlara bir şekilde ulaş mutlaka.

Bence bir mevzu var hele ki hissediyorsanız. Şu uzak mesafe ilişkilerinden zorunda kalmadıkça vazgeçmelisiniz. Günümüzde yürümüyor ne yazık ki. Erkeğin sürekli gözünün önünde olacaksın, kendini hatırlatacaksın. çat çat klavyede yazarak ilişki yürütülmez senin için anlamı vardır ama erkekler görsel varlıklar onlar için pek bir anlamı yok. Uzakta olandan gönülden de uzak olursun.

Evet ben hep diyorum yakin olsaydık bu durum olmazdı en azından görüşürdük evlilik olurdu ama uzak olunca olmuyor.

Yok artık bir şey yapmam yan mi uğraşmam. O an yazmam gerekiyordu. Ozamam belki de söyleyecekti kız

İkisininde hesaplarını kapatmasından şüphe mi etseniz kolye sohbete giriş için bi obje sadece

Her olasılık olabilir eve gitsin zaten konuşacağım.
Sevgilinle (eski sevgilin diyelim) konuşsan da bir sonuç alamazsın. Kim bilir o kızlara ne dedi de kızlar seni sildiler. Senin kızlara ulaşıp ben sevgilisiyim, sizin aranızdaki durum neydi diye sorman lazım. Onunla da devam etme yapmış bir şeyler belli

Durum güncellemesi kizlar aradim eve geçtin mi dedim yok haber vereyim hayatım dedi sonra mesaj atti arkadaşımla karşılaştık hayatım yemek yiyeceğiz eve gidince haber veriyim dedi ben de tamam görüntülü ararsın yazdım ve görüldü attı saatlerdir de ne aradinne yazdı bence görüldüsü kalacak böyle.

Durum güncellemesi kizlar aradim eve geçtin mi dedim yok haber vereyim hayatım dedi sonra mesaj atti arkadaşımla karşılaştık hayatım yemek yiyeceğiz eve gidince haber veriyim dedi ben de tamam görüntülü ararsın yazdım ve görüldü attı saatlerdir de ne aradinne yazdı bence görüldüsü kalacak böyle.

Bence hiç bekleme boş yere. Uzak mesafe ilişkisi ve aldatılma ihtimalin yüksek . Senin yerinde olsam bulunduğum şehirde biriyle ilişki kurmaya çalışırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…