Ben Yoruldum Hayat Gelme Üstüme

yani ciğeri beş para etmez lafına o kadar katılıyorum ki böyle adamdan bırak sevgili olmayı düşman bile olmaz ciddiye alınmaz dediğiniz gibi bişey hissetmesin eyvallah ama sormak aramak insanlık vazifesi şahsen bu olayda benim küs olduklarım aradı sordu yanımda oldu evime kadar geldiler gerisini siz hesap edin

e öyle olmalı zaten insanlık görevi bu.

buradan da adamın değmeyecek biri olduğunu daha net görmüşsünüzdür.

valla bu devirde size değer vermeyen insanı yanınıza yaklaştırmayın, her şey yeterince zor bari insanlar hayatımızı zorlaştırmasın. inanın yalnızlık daha güzel daha huzurlu

aynen öyle çok haklısın bu sürekli hikaye payllaşıyodu bakmıyodum yine paylaşmış bu sefer bakim mi sence

ben çoktan sildim zaten canım ama o hala beni takip ediyor

e tamam o zaman hikayesine zaten bakma bakarsan silmenin bir anlamı kalmaz.

bırak naparsa yapsın.

başka birileriyle tanışmak istemez misin

nerde yaşıyosun bi cafeye gidip kahve içersiniz film izlersiniz

bunu bırak artık kafandan çıkarmaya çalış düşünme bile.

erkekler öküzdür. kimle konuşsam ayrılıklarımda erkek arkadaşlarımdan tavsiye olarak düşünme dediler bana. bu kadar basit. düşünme. bi derin nefes al. hayat çok güzel

telefon numaramı silmiş ama sosyal medyadan silmemiş değişik

Farkında değildir erkek ler böyle şeylere çok anlam vermiyor benim eski sevgilim de telefondan silmedi oysaki çok kötü ayrıldık hatta hayatında biri bile var ama silmedi

sana instagramdan mesaj attım önemli konu bakma şansın var mı

Allah allah... Kafa karıştırıcı olan zaten kendi yazmış ilk mesajı sonradan cvp vermemesi enteresan...
Senin acın sana yetiyor bırak düşünme onu. Yanında olmak isteyen olur şartlar elverişsiz bile olsa yanında olmanın bir yolunu bulur. Net...

Ya işte benimde anlam veremediğim o telefonda konuşması sıcaktı öyle soguk konuşmadı ardından mesaj attı sonra niye böyle yaptı anlamıyorum

Umutsuz, okudum. Bende şu izlenim oluştu;en baştan beri ilgi görmemiş. Tam ilgi görmeye başlamış bu sefer babanı kaybetmişsin. “Ben sürekli triple, acıyla mı uğraşacağım ya?” demiş, kaçmış bence. Pek öyle tramvatik bir şeymiş gibi gelmedi. He ama 1 kere daha sen mesaj atabilirdin. Belki onunda bi sıkıntısı olmuştur. İnsan birden neden kessin konuşmayı? Belkide “bu kadının bana ihtiyacı yok. En son benim haberim oldu, hala yardım talep etmiyor ben yazmadıkça” diye düşündü. Bilemiyorum. Bunu o gün netleştirmeliydin.

ama bide bir hafta ben yazmayınca o da yazmamış bu niye yazmıyo başına bişey mi geldi diye umursamamıs bile
ben yine de arayıp acımı paylaştım onunla ondan sonra mesaj attı ama cevap verdim başka hiç bişey yazmadı ben ona dedim zaten o gün seri aramak istedim ama yapamadım dedim gerçekten de haberi ilk aldıgımda ona söylemeyi düşündüm ama dedim ki zaten beni umursamıyo gibi neden söyleyip kendimi acındırayım ki
o acıyla olayı nasıl netleştirecektim zaten benim derdim bana yetiyodu

Umutsuzcum,
Geri donmesini ve yalvarmasini istiyosun ama adam hic gelmediki geri donsun ya da neden yalvaricak?Ortada bir suc yok yalvaracak ya da baslamayan iliskimizi simdi baslatalim diye mi yalvaracak ?
Allah hayirli bir kismet cikarsin insallah tez vakitte karsina yoksa sen hala beklenti icindesin ve olmayan bir adam icin iki arada kalmis durumdasin.Adam hicbir sey yapmasa da sen bundan beklenti icine girecek bir sey buluyorsun.

Üstteki Ccelik ın yaptıgı yorumu okudun mu belki o ihtimal olabilir diye düşündüm ne bileyim

Üstteki Ccelik ın yaptıgı yorumu okudun mu belki o ihtimal olabilir diye düşündüm ne bileyim

Okudum canim ama surecini en basindan beri takip eden biri olarak soyluyorum ki oyle bur durum oldugunu dusunmuyorum.Bosuna umut tacirligi yapmaya gerek yok.Aylar oldu farkindaysan bu muhabbet olali.Kac adim ilerleme kaydettiniz.1 adim bile degil.
Lutfen bu adam yaptigi ya da yapmadigi bir seyden mana cikarma.Sal artik kendini ve dusuncelerini.Inan boyle daha kolay olacak.

Oda senin umursamadığını düşünüyordur. Acı anında son ihtiyaç duyulan bensem, bende üstelemem. Acısını yaşasın, bitince dönsün diye beklerim. Ama umutsuz şöyle bir durum var, zaten başlamamış bir ilişki bu. Ben konuştuğum insan 1 gün mesaj atmasa peşine düşerim. İkinizde öyle çok gönüllü değişmişsiniz. Adam hayatına baktı, başkasını buldu bile belkide.

Ben ona duygularımı açtım karakelem çizimini bile yaptım deger vermesem neden yapayım
Geri gelmesi imkansız sanırım o tamamen bitirmiş çünkü tel numaramı sildiğini farkettim ama sosyal medyadan silmemiş

Ya işte başlarda çok ilgiliydi benden başka konuştugun biri var mı ben seni kimseyle paylaşmak istemem vs diyodu
Sonra ben ilgi göstermeye başlayınca o uzaklaşmaya başladı ama konusurken samımı sıcak davranıyo hani soğuk davransa konuşsa anlarım o yüzden kafam karışıyo ya acaba babamı kaybettiğimde hemen haber vermedim diye bozuldu mu onu önemsemediğimi mi düşündü bilmiyorum ki ama ben ona soyledim seni aramak istedim ama yapamadım diye

Oyle sey olur mu umutsuz.Sen babani kaybettin.Bu durumda kalkip beni aramliydi diye kimse beklemez.Ne hemen haber vermesi ki zaten o surecte aman aman da bir yakinliginiz yoktu diye hatirliyorum.Iletisiminiz yoktu o zaman degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…