- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
yani ciğeri beş para etmez lafına o kadar katılıyorum ki böyle adamdan bırak sevgili olmayı düşman bile olmaz ciddiye alınmaz dediğiniz gibi bişey hissetmesin eyvallah ama sormak aramak insanlık vazifesi şahsen bu olayda benim küs olduklarım aradı sordu yanımda oldu evime kadar geldiler gerisini siz hesap edinyalnız olduğunuz için bu adama sarıyorsunuz ama ciğeri beş para etmez biriymiş bana kalırsa
vefasız insanları hiç sevmem. insan babası vefat etmiş birine bu kadar öküz davranmaz sevgili olmasanız bile biraz sohbet edebilirdi. bırakın salın gitsin
telefon numaramı silmiş ama sosyal medyadan silmemiş değişikYok hayır umrunda degilsin
yani ciğeri beş para etmez lafına o kadar katılıyorum ki böyle adamdan bırak sevgili olmayı düşman bile olmaz ciddiye alınmaz dediğiniz gibi bişey hissetmesin eyvallah ama sormak aramak insanlık vazifesi şahsen bu olayda benim küs olduklarım aradı sordu yanımda oldu evime kadar geldiler gerisini siz hesap edin
aynen öyle çok haklısın bu sürekli hikaye payllaşıyodu bakmıyodum yine paylaşmış bu sefer bakim mi sencee öyle olmalı zaten insanlık görevi bu.
buradan da adamın değmeyecek biri olduğunu daha net görmüşsünüzdür.
valla bu devirde size değer vermeyen insanı yanınıza yaklaştırmayın, her şey yeterince zor bari insanlar hayatımızı zorlaştırmasın. inanın yalnızlık daha güzel daha huzurlu
aynen öyle çok haklısın bu sürekli hikaye payllaşıyodu bakmıyodum yine paylaşmış bu sefer bakim mi sence
ben çoktan sildim zaten canım ama o hala beni takip ediyorhayır tabi ki.
neden sana değer vermeyen birinin totosunu kaldırasın ki?
sil hatta instagramdan.
ben çoktan sildim zaten canım ama o hala beni takip ediyor
telefon numaramı silmiş ama sosyal medyadan silmemiş değişik
sana instagramdan mesaj attım önemli konu bakma şansın var mıÇevremde de doğru düzgün ilişki yürütebilen yok, erkekler hep 1 2 hafta çok ilgili sonra birden yok oluyorlar, kaç arkadaşımın başına geliyor bu zamanlarda, hep duyuyorum. Düzgün insan bulmak da zor. Senin yaşında daha küçük canım, acele etme. Ne kadar çok kişi tanırsan o kadar çeşit insanlar karşılaşıyorsun tabi ki. Bak biliyorsun ben 35 yaşındayım, anca evleniyorum :) isteyen kişi, bir şeyler yapacak olan kişi kendini belli ediyor zaten, senin taktik yapmana gerek kalmıyor. Tekrardan başın sağolsun canım, istediğin zaman yaz
Ya işte benimde anlam veremediğim o telefonda konuşması sıcaktı öyle soguk konuşmadı ardından mesaj attı sonra niye böyle yaptı anlamıyorumAllah allah... Kafa karıştırıcı olan zaten kendi yazmış ilk mesajı sonradan cvp vermemesi enteresan...
Senin acın sana yetiyor bırak düşünme onu. Yanında olmak isteyen olur şartlar elverişsiz bile olsa yanında olmanın bir yolunu bulur. Net...
ama bide bir hafta ben yazmayınca o da yazmamış bu niye yazmıyo başına bişey mi geldi diye umursamamıs bileUmutsuz, okudum. Bende şu izlenim oluştu;en baştan beri ilgi görmemiş. Tam ilgi görmeye başlamış bu sefer babanı kaybetmişsin. “Ben sürekli triple, acıyla mı uğraşacağım ya?” demiş, kaçmış bence. Pek öyle tramvatik bir şeymiş gibi gelmedi. He ama 1 kere daha sen mesaj atabilirdin. Belki onunda bi sıkıntısı olmuştur. İnsan birden neden kessin konuşmayı? Belkide “bu kadının bana ihtiyacı yok. En son benim haberim oldu, hala yardım talep etmiyor ben yazmadıkça” diye düşündü. Bilemiyorum. Bunu o gün netleştirmeliydin.
ÜsttekiUmutsuzcum,
Geri donmesini ve yalvarmasini istiyosun ama adam hic gelmediki geri donsun ya da neden yalvaricak?Ortada bir suc yok yalvaracak ya da baslamayan iliskimizi simdi baslatalim diye mi yalvaracak ?
Allah hayirli bir kismet cikarsin insallah tez vakitte karsina yoksa sen hala beklenti icindesin ve olmayan bir adam icin iki arada kalmis durumdasin.Adam hicbir sey yapmasa da sen bundan beklenti icine girecek bir sey buluyorsun.
ÜsttekiCcelik ın yaptıgı yorumu okudun mu belki o ihtimal olabilir diye düşündüm ne bileyim
Oda senin umursamadığını düşünüyordur. Acı anında son ihtiyaç duyulan bensem, bende üstelemem. Acısını yaşasın, bitince dönsün diye beklerim. Ama umutsuz şöyle bir durum var, zaten başlamamış bir ilişki bu. Ben konuştuğum insan 1 gün mesaj atmasa peşine düşerim. İkinizde öyle çok gönüllü değişmişsiniz. Adam hayatına baktı, başkasını buldu bile belkide.ama bide bir hafta ben yazmayınca o da yazmamış bu niye yazmıyo başına bişey mi geldi diye umursamamıs bile
ben yine de arayıp acımı paylaştım onunla ondan sonra mesaj attı ama cevap verdim başka hiç bişey yazmadı ben ona dedim zaten o gün seri aramak istedim ama yapamadım dedim gerçekten de haberi ilk aldıgımda ona söylemeyi düşündüm ama dedim ki zaten beni umursamıyo gibi neden söyleyip kendimi acındırayım ki
o acıyla olayı nasıl netleştirecektim zaten benim derdim bana yetiyodu
Ben ona duygularımı açtım karakelem çizimini bile yaptım deger vermesem neden yapayımOda senin umursamadığını düşünüyordur. Acı anında son ihtiyaç duyulan bensem, bende üstelemem. Acısını yaşasın, bitince dönsün diye beklerim. Ama umutsuz şöyle bir durum var, zaten başlamamış bir ilişki bu. Ben konuştuğum insan 1 gün mesaj atmasa peşine düşerim. İkinizde öyle çok gönüllü değişmişsiniz. Adam hayatına baktı, başkasını buldu bile belkide.
Ya işte başlarda çok ilgiliydi benden başka konuştugun biri var mı ben seni kimseyle paylaşmak istemem vs diyoduOkudum canim ama surecini en basindan beri takip eden biri olarak soyluyorum ki oyle bur durum oldugunu dusunmuyorum.Bosuna umut tacirligi yapmaya gerek yok.Aylar oldu farkindaysan bu muhabbet olali.Kac adim ilerleme kaydettiniz.1 adim bile degil.
Lutfen bu adam yaptigi ya da yapmadigi bir seyden mana cikarma.Sal artik kendini ve dusuncelerini.Inan boyle daha kolay olacak.
Ya işte başlarda çok ilgiliydi benden başka konuştugun biri var mı ben seni kimseyle paylaşmak istemem vs diyodu
Sonra ben ilgi göstermeye başlayınca o uzaklaşmaya başladı ama konusurken samımı sıcak davranıyo hani soğuk davransa konuşsa anlarım o yüzden kafam karışıyo ya acaba babamı kaybettiğimde hemen haber vermedim diye bozuldu mu onu önemsemediğimi mi düşündü bilmiyorum ki ama ben ona soyledim seni aramak istedim ama yapamadım diye