Ben Yoruldum Hayat Gelme Üstüme

Peki baban kaç yaşında vefat etti bi hastalıgı var mıydı

Peki baban kaç yaşında vefat etti bi hastalıgı var mıydı

Diğer konuda söyledim ya 73 yaşındaydı akciğer kanseriydi. Biz biraz da olsa hazırdık, bekliyorduk. Seninki çok trajik, kolay atlatılır bir şey değil. Durumu kabullenip acını yaşamak yerine bambaşka ve gereksiz bir mevzuyla kendini oyalıyorsun. Doğru değil, normal değil bu.

Öyle tabi de ne bileyim birine anlatmıştım durumu o da şey demişti zaten teselli vermiş biraz yalnız kalip toparlanmanı bekliyor olabilir demişti
Ona inanmak istedim belkide ne bileyim
Akıl var fikir var kendiside yasamıs birilerine destege en muhtac oldugun en yalnız kalmaman gereken an tam tersine asıl simdi yanında olmalı
Arkadasınla samimiyetini gözden gecir

yahu lafını acına veriyorum
mutsuz olmak istemiyorsan bekleme

Beklenti içerisine girmicem ama pişman olup geri dönmesini çok istiyorum o zaman da ben pişman edecem onu

Umarim sinirle ve iyi olmadiginizdan soyluyorsunuzdur.
Zorla guzellik olmaz.
Evli insanlar bile bosaniyor.
Anne baba disinda kimse olene kadar yaninizda olmak zorunda degil.
Bazi anne babalar bile evladin kotuluk yapiyorken yabanci birinden bir seyler beklemek cok saglik li mi??
Sevgisi biter gider.
Baska birini sevebilir.
Insan mal degil ki tapusunu alalim
Ayrica burda bir kiz ayrildim yazsa erkek arkadasi pisman edicek yazsa herkes o erkege saydirirdi objektif bakin..
Bizim milletimizde kizlar erkek arkadaslarini anne baba yerine koyuyor zaten butun sorun burdan cikiyor..

Nasıl yani anlamadım ki
Senin cocukta babasını kaybetmemiş mi ne yasadıgını en iyi o bilir
İnsan kötü anında yanında birileri olsun ister
Arkadasın sana seni kendi haline acınla bırakmak istemiş sana süre vermiş diyerek yanlıs yönlendirmiş tam tersine cocuk bu kötü günlerinde asıl yanında olmalıydı

Canım başın sağ olsun, çok üzüldüm inan ki, Allah sabır versin tatlım, mekanı cennet olsun babanın.
Böyle bir zamanda yalnız bırakmış, 21 gün oldu ses yok diyorsun, ilk başta bir teselli edip, sonra uğraşmak istememiş gibi geldi bana. Onu düşünme artık, bir şey olacak gibi durmuyor onunla. Böyle bir zamanda 2 mesaj atmayan adam, geri dönse ne olur, onu düşünme bile lütfen.

Son düzenleme:
Sağol canım Allah razı olsun
İyi ki KK ailesine katılmışım gerçekten desteğiniz bana iyi geliyor
Özellikle senin ve C ChillOutt un yeri ayrı bende iyi ki varsınız
Yani evet zaten şu durumda zaten bana değer vermediğini anlamış oldum zaten o da şey düşünüyodur belki zaten baba acısını yaşıyor ben aklına gelmiyorumdur bile diye de düşünmüş olabilir çünkü onunla konuşurken çok kötüydüm ağlamıştım telefonda baya bi

Çevremde de doğru düzgün ilişki yürütebilen yok, erkekler hep 1 2 hafta çok ilgili sonra birden yok oluyorlar, kaç arkadaşımın başına geliyor bu zamanlarda, hep duyuyorum. Düzgün insan bulmak da zor. Senin yaşında daha küçük canım, acele etme. Ne kadar çok kişi tanırsan o kadar çeşit insanlar karşılaşıyorsun tabi ki. Bak biliyorsun ben 35 yaşındayım, anca evleniyorum :) isteyen kişi, bir şeyler yapacak olan kişi kendini belli ediyor zaten, senin taktik yapmana gerek kalmıyor. Tekrardan başın sağolsun canım, istediğin zaman yaz

şey benzer durumlar yaşamışız diyebilirim; ben de annemi kaybetmiştim. olmadık kişilerden medet umabilirsiniz bu süreçte, ama gerçekten üzerine bu kadar kafa yorulacak bir durum yok ki. bence durum açık, lütfen bu süreci daha da zorlaştırmayın zaten ebeveynlerden birini kaybetmek yaş kaç olursa olsun inanılmaz ağır bi durum

Baba acisi cok.zor. Ben de yasadim. Rabbim sabir versin. Ama gercekten bu zor zamaninizda yok olan birine kafayi takmayin. Kendini belli etmis. Rabbim yolunuza size destek olacak birini cikarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…