Ben Yoruldum Hayat Gelme Üstüme

Adam seni istemiyor. Boyle hassas bir zamanında ilgilenirse daha çok baglanacaksin. Bence doğrusunu yapıyor.
Doğru zaten sağlıklı düşünemiyorum sıgınacak liman arıyorum galiba
Ama ne bilim bişey hissetmese dahi insanlık yapıp destek olmasını isterdim sonucta aynı şey onunda başına gelmiş

Beklentim yok derken bile beklentini anlatıyorsun. Yani üzmek istemiyorum seni ama yok işte, adam sana karşı bir şey hissetmiyor. Bırak, bitir, unut gitsin.
Öyle zaten şu zamanlarda daha kolay atlatırım unuturm diye düşünüyorum daha büyük acım var çünkü
Peki sence geri dönme ihtimali var mı

Yahu 21 gün oldu diyorsun kötü gününde yanında olmayan adam iyi gününde olsa ne olur az aklını basına devşir
Aynen öyle kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde yeri yok bu herkes için geçerli
Ama merak ediyorum böyle yapıpta sonra geri dönecek mi veya hangi yüzle gelecek

Yahu bende öyleyim bu sıra en büyük destekcim annem kardeşlerim
Ama böyle yapmasına da anlam veremiyorum ne bileyim
Benim eski flörtümde böyle bi acı yaşamıştı hatta ayrıldıgımız dönemde arayıp babam vefat etti demişti ben ondan sonra sevmediğim halde destek oldum bi süre ona

Aynen öyle kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde yeri yok bu herkes için geçerli
Ama merak ediyorum böyle yapıpta sonra geri dönecek mi veya hangi yüzle gelecek
Dönse kabul edicek gibisin
Umarım dönmez
Dönersede emin ol o sıra hayatında eglencesi kalmadıgı takıldıgı biri olmadıgı icin gönül eğlendşrmeye üc bes gün yazar o kadar adam size deger vermiyor iki kere iki dört gibi net bişey bu

neden peki gidenler genelde umursamaz olup arayıp sormayınca bi süre sonra geri dönüyor

Boşlukta kalınca dönerler, sonra başka biri o boşluğu doldurunca geri giderler. Bu adam seni sevmiyor. Seven adam zaten iyi günde de kötü günde de yanında olurdu en azından bir adım atardı. Yapmıyor, demek ki istemiyor. Bunu kabullenip bu durumu aşmazsan yarın öbür gün adamı sevgilisiyle görüp dibe vuracaksın.

Beklentim yok derken bile beklentini anlatıyorsun. Yani üzmek istemiyorum seni ama yok işte, adam sana karşı bir şey hissetmiyor. Bırak, bitir, unut gitsin.
Haklısın unutacağım bende
Yani ne bileyim o gün konuştuğumuzda bana niye şimdi haber veriyosun niye o zaman haber vermedin diyince umutlanmıştım
Değer verdiğini olayın hemen ardından haber versem cenazeye falan geleceğini düşünmüştüm öyle diyince

Değer veriyor olsa şimdiye kadar kırk kez aramış, görmüştü seni.

Canım benim gönlüme söz geçiremiyorum o kadar ilgiliydi ki tam ben ilgi göstermeye duygularımdan emin olmaya başladıktan sonra çekip gitti
Sende cok dobrasın maşallah olayı tüm şeffaflıgıyla anlattın yüzüme vurdun

Haklısın ama sosyal medyadan falan silmemiş ben sildiğim halde o beni hala takip ediyo
Biraz zaman geçsin ondan sonra ne kadar güçlü ve mutlu oldugumu yansıtacam ona fotolarla kesin görür zaten

Sildiğini farketmemiştir belki. Ben farketmiyorum genelde beni silenleri mesala.

Sen bir psikoloğa gitsen çok iyi olacak aslında. Dedim ya sana ben de kaybettim babamı, senin kadar trajik bir şekilde olmasa da atlatamadım kolay, hala gidiyorum terapiye. Babamı kaybettikten sonra en son düşüneceğim şey aşk meşk mevzuları olurdu muhtemelen. Eşimle bile arama mesafe koydum ilk 1-2 ay. Normal değil senin durumun.

Peki sen nasıl atlattın bu durumu ne bileyim bana evliler için daha az zordur gibi geliyo sonuçta bii yanı tam
Mesela benim ablalarım evli bi tek ben bekarım kardeşlerden diğerlerine göre senin durumun daha zor diyolar

Yahu 21 gün oldu diyorsun kötü gününde yanında olmayan adam iyi gününde olsa ne olur az aklını basına devşir
Öyle tabi de ne bileyim birine anlatmıştım durumu o da şey demişti zaten teselli vermiş biraz yalnız kalip toparlanmanı bekliyor olabilir demişti
Ona inanmak istedim belkide ne bileyim

Peki sen nasıl atlattın bu durumu ne bileyim bana evliler için daha az zordur gibi geliyo sonuçta bii yanı tam
Mesela benim ablalarım evli bi tek ben bekarım kardeşlerden diğerlerine göre senin durumun daha zor diyolar

Atlatamadım henüz. O yüzden yardım alıyorum. Hiç alakası yok, babanın yeri ayrı kocanın yeri ayrı. İkisi birbirinin yerini asla tutmaz. Destek mi evet destek, ama annem de destek, ablalarım abim de destek. Hep birlikte birbirimize desteğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…