- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Doğru zaten sağlıklı düşünemiyorum sıgınacak liman arıyorum galibaAdam seni istemiyor. Boyle hassas bir zamanında ilgilenirse daha çok baglanacaksin. Bence doğrusunu yapıyor.
Öyle zaten şu zamanlarda daha kolay atlatırım unuturm diye düşünüyorum daha büyük acım var çünküBeklentim yok derken bile beklentini anlatıyorsun. Yani üzmek istemiyorum seni ama yok işte, adam sana karşı bir şey hissetmiyor. Bırak, bitir, unut gitsin.
Aynen öyle kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde yeri yok bu herkes için geçerliYahu 21 gün oldu diyorsun kötü gününde yanında olmayan adam iyi gününde olsa ne olur az aklını basına devşir
Sağol canım benimBaşınız sağolsunda bu saatten sonra geri gelmesini beklemeyin bence gelmesin yani
Öyle zaten şu zamanlarda daha kolay atlatırım unuturm diye düşünüyorum daha büyük acım var çünkü
Peki sence geri dönme ihtimali var mı
Size deger kıymet veren insanlar dan tabi kii etrafınızda vardır böylesi diye düsünüyorumKimde aramalıyım?
Yahu bende öyleyim bu sıra en büyük destekcim annem kardeşlerimbak 20 yıllık evliyim
eşimde çok iyi biridir
ama genede
kendi ailemle ilgili konularda desteği annem babam ve kardeşlerimde ararım
bu durumda beni en iyi anlayacak insanlar onlar
daha dün tanıdığınız bilmediğiniz insanlar hakkında fazla bir beklentiye giriyorsunuz
akabinde üzüntü ve hayal kırıklıkları yaşıyorsunuz
hayat üzerinize gelmiyor yolunda seyrediyor aslında
Dönse kabul edicek gibisinAynen öyle kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde yeri yok bu herkes için geçerli
Ama merak ediyorum böyle yapıpta sonra geri dönecek mi veya hangi yüzle gelecek
neden peki gidenler genelde umursamaz olup arayıp sormayınca bi süre sonra geri dönüyor
neden peki gidenler genelde umursamaz olup arayıp sormayınca bi süre sonra geri dönüyor
Canım kendim aşmaya calışacagım bi süre baktım olmuyo ondan sonra psikolojik destek alırım elbetteO zaman tek çare psikoloğa git kuzum,en azından terapi iyi gelir. Yoksa durumun daha kötü olabilir,kendine zarar verebilir ya da kötü insanlarla karşılaşabilirsin.
Haklısın unutacağım bendeBeklentim yok derken bile beklentini anlatıyorsun. Yani üzmek istemiyorum seni ama yok işte, adam sana karşı bir şey hissetmiyor. Bırak, bitir, unut gitsin.
Haklısın unutacağım bende
Yani ne bileyim o gün konuştuğumuzda bana niye şimdi haber veriyosun niye o zaman haber vermedin diyince umutlanmıştım
Değer verdiğini olayın hemen ardından haber versem cenazeye falan geleceğini düşünmüştüm öyle diyince
HaklısınDeğer veriyor olsa şimdiye kadar kırk kez aramış, görmüştü seni.
Canım benim gönlüme söz geçiremiyorum o kadar ilgiliydi ki tam ben ilgi göstermeye duygularımdan emin olmaya başladıktan sonra çekip gittiAh umutsuz ya hala şu adamdan bir hayır bekliyosun be kardesim.Yok iste.Keske olsaydi.Aradigin bu adam olsaydi sa su zor gunlerinde yaninda olsaydi ama yok.Malesef.Lutfen unutmaya calis.Bu adam seninle degil gelecek herhangi bir duygusal yakinlik istemiyor.Lutfen sende artik takilma su adama.
Haklısınama sosyal medyadan falan silmemiş ben sildiğim halde o beni hala takip ediyo
Biraz zaman geçsin ondan sonra ne kadar güçlü ve mutlu oldugumu yansıtacam ona fotolarla kesin görür zaten
Peki sen nasıl atlattın bu durumu ne bileyim bana evliler için daha az zordur gibi geliyo sonuçta bii yanı tamSildiğini farketmemiştir belki. Ben farketmiyorum genelde beni silenleri mesala.
Sen bir psikoloğa gitsen çok iyi olacak aslında. Dedim ya sana ben de kaybettim babamı, senin kadar trajik bir şekilde olmasa da atlatamadım kolay, hala gidiyorum terapiye. Babamı kaybettikten sonra en son düşüneceğim şey aşk meşk mevzuları olurdu muhtemelen. Eşimle bile arama mesafe koydum ilk 1-2 ay. Normal değil senin durumun.
Öyle tabi de ne bileyim birine anlatmıştım durumu o da şey demişti zaten teselli vermiş biraz yalnız kalip toparlanmanı bekliyor olabilir demiştiYahu 21 gün oldu diyorsun kötü gününde yanında olmayan adam iyi gününde olsa ne olur az aklını basına devşir
Peki sen nasıl atlattın bu durumu ne bileyim bana evliler için daha az zordur gibi geliyo sonuçta bii yanı tam
Mesela benim ablalarım evli bi tek ben bekarım kardeşlerden diğerlerine göre senin durumun daha zor diyolar