- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 33
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Bu ara zor günler geçiriyorum. Babam vefat etti yakın zamanda ama ben hala inanmakta güçlük cekiyorum şaka gibi geliyo herşey boş anlamsız geliyo bunalımdayım
Ve sorunumu utana sıkıla yazıyorum zaten büyük acın var sen hala aşk meşk mi düşünüyosun diyebilirsiniz muhtemelen
Ama bu günlerde aklımı kurcalıyo gönlüme söz geçiremiyorum o yüzden buraya yazıp deşarj olmak istedim
2 ay önce tanıştığım biri vardı bilen bilir 3 kere görüştük başta herşey çok güzeldi çok ilgiliydi 2 hafta
sonrasında az ilgili davranmaya başlayınca bi sorun mu var dedim o da sadece benim ilgili davrandığımı gördüm dedi bende ondan sonra biraz çeki düzen verdim ilgili davranmaya çalıştım duygularımı açtım ama aramız bi iyi bi kötüydü tam düzelmeye başlıyo gibiydi
1 hafta boyunca ne o ne ben mesaj attım Ondan sonra baba acısını yaşadım.
Sonra onu aradım babamın vefatının 5 inci gününde olanları anlattım çünkü beni en iyi o anlardı o da babasını kaybetmişti
Onu 5inci günde arayınca o da bana niye bana şimdi haber veriyosun niye o zaman haber vermedin vefat haberini ilk alınca dedi bende seni aramak istedim ama yapamadım niye yapamadım bilmiyorum dedim.
Uzun uzun konuştuk telefonda teselli etti ilgili samimi davrandı
o günün akşamında da napıyosun diye mesaj attı bende cevap olarak napıcamı bilmiyorum kabullenemiyorum yazdım
Ondan sonra mesajı okudu ama cevap vermedi 21 gün oldu ses seda yok
Ama bu zor günlerimde yanımda olmasını destek olmasını isterdim
Neden böyle oldu sizce geri gelir mi?
Acaba şey diye düşünüyo mudur zaten zor günler geçiriyo acılı benim gittiğime üzülmez bile diyeSize değer vermiyor ve sevmiyor geri gelmez gelse dahi onu reddetsen bile seni takmaz :)
Babanız için çok üzüldüm inşallah çok iyi biri çıkar karşına bunun adını bile unutursun
Evet bu süreçte zaten kim kıymet veriyor kim vermiyor daha iyi anlıyor insanSize deger kıymet veren insanlar dan tabi kii etrafınızda vardır böylesi diye düsünüyorumZaten zor zamanlardan geçiyorsunuz birde bunlara kafa yormayın derim ben..
Onu hiç takmadıgımı yansıtacam onaDönse kabul edicek gibisin
Umarım dönmez
Dönersede emin ol o sıra hayatında eglencesi kalmadıgı takıldıgı biri olmadıgı icin gönül eğlendşrmeye üc bes gün yazar o kadar adam size deger vermiyor iki kere iki dört gibi net bişey bu
zaten aramız limoniydi bide sürekli kızları ekleyip duruyodu o çoktan bitirmiş demek ki kendi kafasındaBoşlukta kalınca dönerler, sonra başka biri o boşluğu doldurunca geri giderler. Bu adam seni sevmiyor. Seven adam zaten iyi günde de kötü günde de yanında olurdu en azından bir adım atardı. Yapmıyor, demek ki istemiyor. Bunu kabullenip bu durumu aşmazsan yarın öbür gün adamı sevgilisiyle görüp dibe vuracaksın.
seninde başın sağolsun canım ecvet benim ki inan daha zor ani ölüm kolay atlatılacak birşey değilDiğer konuda söyledim ya 73 yaşındaydı akciğer kanseriydi. Biz biraz da olsa hazırdık, bekliyorduk. Seninki çok trajik, kolay atlatılır bir şey değil. Durumu kabullenip acını yaşamak yerine bambaşka ve gereksiz bir mevzuyla kendini oyalıyorsun. Doğru değil, normal değil bu.
Haklısın hemde o çocuktan kaybetmiş babasını beni en iyi anlayabilecek kişilerden biri o ne yaşadıgımı çok iyi anlayabiliyodurSenin cocukta babasını kaybetmemiş mi ne yasadıgını en iyi o bilir
İnsan kötü anında yanında birileri olsun ister
Arkadasın sana seni kendi haline acınla bırakmak istemiş sana süre vermiş diyerek yanlıs yönlendirmiş tam tersine cocuk bu kötü günlerinde asıl yanında olmalıydı
Kusura bakma ne dediğimi bilmiyorum beklenti içerisine girmeyecem zaten de geri dönmesi için onu süründürmek için ne yapmalıyım taktik istiyorumyahu lafını acına veriyorum
mutsuz olmak istemiyorsan bekleme
Öyle görünüyo peki geri dönme ihtimali var mı sence
benimde gözlerim senib arıyordu nerede kaldı diye böyle acımasızca davranması affedilmezfarkeder mi? dönerse de kabul etmeyin zaten.
Acaba şey diye düşünüyo mudur zaten zor günler geçiriyo acılı benim gittiğime üzülmez bile diye
Ciddi diyorum terapi al. Evlensen de mutsuz olursun bu gidişle.Kusura bakma ne dediğimi bilmiyorum beklenti içerisine girmeyecem zaten de geri dönmesi için onu süründürmek için ne yapmalıyım taktik istiyorum
Terapilik bi durum yok ki aklim basimda cok şükür burda her gun onlarca konu açılıyor o konuyu tek takan ben degilim kiCiddi diyorum terapi al. Evlensen de mutsuz olursun bu gidişle.
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Düne bile dönemiyorsak Neden bitmiş bir Şey için uğraşalım. Başlangıçlar için uğraşsan, kendine güzel bir hobi ya da spor falan bulsan çok daha mutlu olursun.
haklısın canım benim o kadar gurursuz değilim hiç bişey olmamış gibi davranması öyle bi ihtimal olsa bile yalvarması lazımBaşın sağolsun. Ara ara yazdıklarını okudum da hala döner mi diyorsun. Yahu babanın kaybetmişsin adam 21 gün arayıp sormamış dönse ne olacak ? Hiç bir şey yokmuş gibi devam mı edeceksin. Böyle zamanında yanında olmayan hiç olmasın zaten.
sağol canım dostlar sağolsun rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zorÖncelikle basın sağ olsun. Baba acısı insanın kolunu kanadını kırar bilirim Allah sabır versin size.
Babanızın vefatını 5. Gün söylediniz diye size kızan ilk duyduğunda haber verseydin diyen insan neden 21 gün aramaz hayatında başkası vardır bana göre.
Hem ilk gün haber versen ne olacaktı gelecekmiydi boş konuşmuş altı dolu olsa söylediğiniz zaman atlar gelirdi yanınıza. Size değer verseydi.
Bosverin ben olsam hayatıma kaldığım yerden devam ederim. Siz belki bu hislerinize aşk adı veriyor olabilirsiniz ama o siZin onu sevdiğiniz gibi sizi sevmiyor.