Ben Yoruldum Hayat Gelme Üstüme

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
Bu ara zor günler geçiriyorum. Babam vefat etti yakın zamanda ama ben hala inanmakta güçlük cekiyorum şaka gibi geliyo herşey boş anlamsız geliyo bunalımdayım
Ve sorunumu utana sıkıla yazıyorum zaten büyük acın var sen hala aşk meşk mi düşünüyosun diyebilirsiniz muhtemelen
Ama bu günlerde aklımı kurcalıyo gönlüme söz geçiremiyorum o yüzden buraya yazıp deşarj olmak istedim
2 ay önce tanıştığım biri vardı bilen bilir 3 kere görüştük başta herşey çok güzeldi çok ilgiliydi 2 hafta
sonrasında az ilgili davranmaya başlayınca bi sorun mu var dedim o da sadece benim ilgili davrandığımı gördüm dedi bende ondan sonra biraz çeki düzen verdim ilgili davranmaya çalıştım duygularımı açtım ama aramız bi iyi bi kötüydü tam düzelmeye başlıyo gibiydi
1 hafta boyunca ne o ne ben mesaj attım Ondan sonra baba acısını yaşadım.
Sonra onu aradım babamın vefatının 5 inci gününde olanları anlattım çünkü beni en iyi o anlardı o da babasını kaybetmişti
Onu 5inci günde arayınca o da bana niye bana şimdi haber veriyosun niye o zaman haber vermedin vefat haberini ilk alınca dedi bende seni aramak istedim ama yapamadım niye yapamadım bilmiyorum dedim.
Uzun uzun konuştuk telefonda teselli etti ilgili samimi davrandı
o günün akşamında da napıyosun diye mesaj attı bende cevap olarak napıcamı bilmiyorum kabullenemiyorum yazdım
Ondan sonra mesajı okudu ama cevap vermedi 21 gün oldu ses seda yok
Ama bu zor günlerimde yanımda olmasını destek olmasını isterdim
Neden böyle oldu sizce geri gelir mi?

Son düzenleme:
Bir önceki konunuzda da söyledim size; aranızda yaşanmış bir şey yok, başlamış bir ilişki yok. Adam tarafından başlaması da istenmiyor muhtemelen. Ruh halinizden dolayı sığınacak liman arıyorsunuz ama bu adam o liman değil. Aşk meşk işlerini bırakın, acınızı yaşayın lütfen. Yoksa çok iyi bir yere gitmeyecek psikolojik durumunuz. Hatta imkan varsa profesyonel bir destek alın.

bak 20 yıllık evliyim
eşimde çok iyi biridir
ama genede
kendi ailemle ilgili konularda desteği annem babam ve kardeşlerimde ararım
bu durumda beni en iyi anlayacak insanlar onlar
daha dün tanıdığınız bilmediğiniz insanlar hakkında fazla bir beklentiye giriyorsunuz
akabinde üzüntü ve hayal kırıklıkları yaşıyorsunuz
hayat üzerinize gelmiyor yolunda seyrediyor aslında

Abinle olan durumları hepimiz biliyoruz. Aranız limoniydi sanırım.
Acaba babanı kaybettiğin için kendine sığınacak liman,tutunacak dal mı arıyorsun?
Açıkçası bana öyle geldi.
Abimle arayı düzelttik sanırım dediğin gibi sığınacak liman arıyorum ruh halim hiç iyi değil

Abimle arayı düzelttik sanırım dediğin gibi sığınacak liman arıyorum ruh halim hiç iyi değil
O zaman tek çare psikoloğa git kuzum,en azından terapi iyi gelir. Yoksa durumun daha kötü olabilir,kendine zarar verebilir ya da kötü insanlarla karşılaşabilirsin.

Basın sağolsun öncelikle baban vefat ettiği için bosluktasin ve tutunacak bi dal arıyorsun bu dönemde gözün kötülüklere kör olur kaptırır gidersin kendini aman gülüm kendini yakma biraz kendini toparla önce

Ah umutsuz ya hala şu adamdan bir hayır bekliyosun be kardesim.Yok iste.Keske olsaydi.Aradigin bu adam olsaydi sa su zor gunlerinde yaninda olsaydi ama yok.Malesef.Lutfen unutmaya calis.Bu adam seninle degil gelecek herhangi bir duygusal yakinlik istemiyor.Lutfen sende artik takilma su adama.

Haklısın aslında aşk mesk düşünecek halim yok ondan bi beklentimde yok bu zor zamanda annemden ve kardeşlerimden destek alıyorum doğrusu da bu zaten ama onunda yanımda olmasını isterdim ne bileyim

Haklısın aslında aşk mesk düşünecek halim yok ondan bi beklentimde yok bu zor zamanda annemden ve kardeşlerimden destek alıyorum doğrusu da bu zaten ama onunda yanımda olmasını isterdim ne bileyim

Beklentim yok derken bile beklentini anlatıyorsun. Yani üzmek istemiyorum seni ama yok işte, adam sana karşı bir şey hissetmiyor. Bırak, bitir, unut gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…