ben yazarken utanıyorum, k.pederim para isterken utanmıyor

yuhhhhhhhhhh diyoum o adama hemde bidaha diyorum yuhhhhhhhhh okurken sinirlerim bozuldu valla oh iyi yapmışsınız az bile söylemişwsiniz ne biçim bi baba bu böyle boşver canım eşinle mutluysan şeytan görsün yüzlerini yok bil onları bidahada b.....k bulsunlar para yerine vicdansızlar

Allahtan eşimle iyiyiz. Arada başka tartışmalarımız olur ama oda herkeste olan tartışmalar. Ama benim kızım kardeş istiyorum diye kıvranırken bunların arkamızdan enayi demesi bardağı taşıran son damla oldu. Keşke dememin artık bir anlamı yok. bundan sonra da dediğin gibi şeytan görsün yüzlerini, benden uzak Allaha yakın olsunlar.

Bir de eşim bazen emekli olduktan sonra memleketine yerleşmekten bahsederdi orada büyüdüm vs diye ben de sinir olurdum ama iş inatlaşmaya binmesin diye birşey demezdim hiç değilse bu sorunumda halledilmiş oldu.

ahh be güzelim dua et senin eşin durumun farkında ve hayır diyebiliyor benim eşim hiç hayır da diyemiyor ben de hoşnut değilim ama hayır diyemiyorum diyor her ay bi kavga gürültü onların ruhu bile duymuyor...adam bi de güzel duygu sömürüsü yapıyor eşime...anlatsam sayfalar yetmez bizi nasıl sömürdüklerini......... adam bi keresinde 500liralık bişey istedi eşim para yok deyince arsız adam kredi kartından çektir dedi.aman ya ben Allaha havale ettim herşeyi başka şey gelmiyor elimden..ben hakkımda razı değilim o kadar..

Ben hastayken beni arayıp sormayan,çocuğum olcak merak edip gelmeyen insanlara ben hiç gitmem .Ya ben çok kalbi kara biriyim ya da siz çok yii niyetlisiniz.Göz göre göre ,bile bile bunları yaşamışsınız.Bana ters

oh ağzına sağlık işlerine gelmeyinve duygu sömürüsü bunlar baba olmaz ancak evlenince insanın başına bela oluyor olmaz olsun böyle sömüren babalar kaynanalar

çok iyi yapmaışsın , sakın barışmayın barışırsanız siz suçlu olursunuz !!
klava:

Böyle insanlara söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum
Allah bildiği gibi yapsın bu anne-baba müsvettelerini klava:
Onları bundan sonra,tamamen hayatınızdan çıkarmanız verilen en doğru karar olur

İçim doldu resmen inanın siz değil ben arayıp rezil etsem onları yinede sinirim dinmez.

Amaaaaa asıl hayret verici olay nasıl olurda yıllardır tekrarlanan bu oyuna yine düşüyosunuz kusura bakmayında sizide eleştiriyorum bu ne yaa adam beni dalga geçerek gelin alacak sempatiksalakcinni
, sonrada altınlarımı isteyecek oda yetmedi küsecek ve barışır barışmazda kredi isteyecek hıh bütün bunları da diğer evlatlarına mal mülk için yapacak bende hanım efendiliğimi bozmayacağımohaoldumsmile
e tabii enayi diye dalga geçerler memlekette.

Aklıma takılan başka bir soru daha var sizin eşiniz öz evlatmı :uhm:yani biz 3 evli kardeşiz ailem hepimize aynı muamele eder hiçbirimizin üstünlüğü yoktur

Hem bu durumda sizin eşşinizin ne kadar hakkı geçmiş o insanlara ben olsam bu insanlar benim için bitmişti Allaha havale eder görürsem selamımı verirdim eşimede ister görüş ister konuş karışmam ama daha yandık deseler bir kuruş para benden yok derdim:mymeka:.

Ayy Allah sabır versin size yada sabrınızın mükafatını hem bu dünyada hemde öteki dünyada verir inşallah.:1hug:

Aslında isteseler çok güzel hayır derlerde karşı tarafın rol yeteneği fazla olunca oyuna geliyorlar. mesela ben acaip oyuna geldim aslında eşim inanmadı ama ben o adamın ağlamaklı sesini duyunca bir tuhaf oldum.

onlar duygu sömürüsü yaparken bi çakacaksın ağızlarına alsanaalsanasmile bak bir daha yapabiliyorlar mı aynı şeyi ama insan da utanma olmayınca yapıyorlar işte arsızlar

Bekarken ben de senin gibi düşünürdüm, ama insanın öyle bir anını yakalıyorlar ki hayır diyemiyorsun.
ayrıca ben de 5 yıllık eviliğimde 1 kez evlerine gittim hatta söz nişan düğün evlilik toplamda 6 yılda onların yüzünü 4 kez gördüm. Aman işte evlerine 1 kez yani memleketlerine gittim işte onda da eşimin doğup büyüdüğü yerleri görmüş oldum. bir daha da gitmem.

hayatta barışmam, çocuğumuda göstermem eşim gitmek isterse gitme demem ama zaten gitmeeez. bizim için o sayfa tamamen kapandı

Babam yüzünden yaşadıklarımızdan dolayı ben psikiyatriste gidiyordum bana birşey söyledi.
-- 1 kişi yüzünden bütün insanlardan nefret edemezsin. Babanın size yaşattıklarını düşünme bir daha onu affet ama hiç bir zamanda hayatına sokma, farzet ki baban sen küçükken ölmüş. Her baba bebeğini sever doğumunu 4 gözle bekler diye düşün ve düşüncelerinde onunla dargın olduğun günleri aklına getirme demişti. daha çokşey söyledi.

Tabi ki ben de eşimin ailesine daha önceleri bana yaptıkları hatta yapmadıkları şeyler yüzünden tepkiliydim ama ben kötü olayları düşünüp düşünüp insanlara tavır alma huyumdan vazgeçtim. ben den uzak Allaha yakın olsunlar derdim.

ne bileyim işte kendime yanlış telkinlerde bulunmuş olacağım ki k.pederimin tuzağına düştüm,

bundan sonra benim ve kızımın hayatına bu insanlar asla giremezler. ne evlerine giderim ne de evime alırım. Bir daha da bizden onlara 5 kuruş yok.

oyy bu mesajı okuyunca tepem attı..
demek yazlık yaptırmak için parayı ağlayarak istiyor...
yazık valla..
sizi de tebrik ederim ama 3. defa kredi çektirmeyecektiniz eşinize.. ödemeyecekleri ortada.. çekirge bir sıçrar iki sıçrar hesabı, sonuncuda olmaz diyecektiniz..
neyse olan olmuş bir kere..
bence rahatsızlığınızı kızarak olmasa da sitemle muhakkak söylemelisiniz..
belki karşı çıkanlar olacak ama 3. defa istediğinde ancak senet karşılığı borç verilmeli, baban dahi olsa. çünkü o evlat yerine koymuyor belli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…