Tabi ki kendime de kızıyorum ama sonuçta baba onun babası en iyi eşim tanır ama ne bileyim telefonda kendini öyle bir acındırıyor ki yok bu sene hiç mahsül kalkmamış, sel vurmuş bağlarını, dükkan kiracısı kirayı vermemiş, bağına aldığı ilaçların parasını ödeyememiş, damadı ona para veriyormuş , oğlum bacının saçı elin oğlunun elinde damat 1 verir 2 verir sonra bacının başına kakar bize verdiklerini oğlum değilmisin senden istemeyeceğimde kimden isteyeceğim bittim tükendim ele güne rezil oldum , ooooo adamda bir çene var hem çene yapıyor hem duygu sömürüsü. Ne biliyim eşim söylemese ben k.pederimin ne kadar malı mülkü var geliri ne bilmiyordum ki?
Ama herşeyde vardır bir hayır derler ya bu bana iyi ders oldu. Ayda yılda oğlunu ben zorluyordum --hayatım anneni ara babanı ara bugün bayram / kandil-- diye. Bundan sonra oğlu hiç aramaz ben de ara demem olur biter. Kendileri kaybeder. Ben onlar için el kızı isem onlarda benim için el olur. Bana bir geçmiş olsunu çok gören arkamızdan enayi diyen adamları bundan böyle bende adam yerine koymam. Ama paramızı da isterim o para benim kızımın rızkı. Hele yan gelip yatan oğlu için kesinlikle susmam isterim paramızı.