İçim doldu resmen inanın siz değil ben arayıp rezil etsem onları yinede sinirim dinmez.
Amaaaaa asıl hayret verici olay nasıl olurda yıllardır tekrarlanan bu oyuna yine düşüyosunuz kusura bakmayında sizide eleştiriyorum bu ne yaa adam beni dalga geçerek gelin alacak sempatiksalakcinni
, sonrada altınlarımı isteyecek oda yetmedi küsecek ve barışır barışmazda kredi isteyecek hıh bütün bunları da diğer evlatlarına mal mülk için yapacak bende hanım efendiliğimi bozmayacağımohaoldumsmile
e tabii enayi diye dalga geçerler memlekette.
Aklıma takılan başka bir soru daha var sizin eşiniz öz evlatmı :uhm:yani biz 3 evli kardeşiz ailem hepimize aynı muamele eder hiçbirimizin üstünlüğü yoktur
Hem bu durumda sizin eşşinizin ne kadar hakkı geçmiş o insanlara ben olsam bu insanlar benim için bitmişti Allaha havale eder görürsem selamımı verirdim eşimede ister görüş ister konuş karışmam ama daha yandık deseler bir kuruş para benden yok derdim:mymeka:.
Ayy Allah sabır versin size yada sabrınızın mükafatını hem bu dünyada hemde öteki dünyada verir inşallah.:1hug: