kaç gündür yazayım diyorum sinirimden yazmak istemiyordum ama bari kıyıya köşeye yazayımda rahatlayayım dedim.
Eşim babasını aradı -- baba ben zor durumdayım borçları ödeyemiyorum kendi işyerimden evime haciz gelecek rezil olacağım sen aldığını ödeyecekmisin ödemeyecekmisin onu bana söyle, dedi direk telefonu açar açmaz hem de.
k.peder !!!!!!!!! --- ne oldu oğlum maaşlı adamsın ödemeyemedin mi zor mu geldi babana verdiğin 5 kuruşu ödemek, dedi
eşim de --- baba artık yeter herşeyin farkındayım senin sözüne babamsın diye güvenerek kaç kez kredi çektim düğünümde rezil ettiniz eşe dosta şimdi eve haciz gelecek hem eşime hem mesai arkadaşlarıma rezil olacağım vereceksen ver veremeyeceksen sat tarlanının birini ben artık dayanamıyorum, deyince
babası köpürdü bir görseniz nasıl bağırıyor. o sırada ben kaptım telefonu --- ne bağırıyorsun bu güne kadar sustum ama siz insanlıktan anlamıyorsunuz sen kızının kocasının sırtını yere getirmemek için oğlunu sömürmeye utanmıyorsun da bu adam senden parasını isterken mi utanacak ama benimde bir sabrım var aldığınız tüm paraları bu ay sonuna kadar ödeyin,
derken bana bir küfür etti sonra da --buldun maaşlı kocayı çen çen bağırma sanane benim oğlumla alıp vereceğimden utanmaz deyince
ben de -- asıl sen buldun 2 enayi arkamızdan gülüyorsun ettiğin küfürleri aynen sana iade ediyorum sen para falan vermezsin aldığın para kefen paranız olsun, dedim çat kapattım.
eşimi aradılar -- utanmaz senin gibi evlat olmaz olsun anayın sütü haram olsun, sayıyordu eşim telefonu kapattı,
bu sefer benim telefona mesaj geldi --- aramızı bozan sensin cadı-- diye ( küçük kaynım çekmiştir çünkü k.peder cep telefonu kullanmasını bilmez.
ben de -- ne o uyanık ağustos böceği, enayi karınca herşeyi anlayınca adı cadı mı oldu, terbiyesiz, başkasının sırtından asalak gibi yaşayacağına git de kendine bir iş bul çalış, baban para istediğinde abin vermem dediğinde krediyi ben çektirmiştim bundan sonra avcunuzu yalayın. yazdım gönderdim.
sonra arayan soran olmadı. baktım eşim 2 bardak soğuk su getirmiş içtik bir güzel.
Kendime kızdım sadece. Eşime de kızmaya hakkım yok adam çekmeyecekti ben --son bir kez çek yazık-- demiştim.