• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ve günlüğüm giden 5 kilo daha verilecek 18 kg. Beraber verelim :)))

semdal

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
45
0
16
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar ,diyet listeleri diyet günlükleri bir çok konu içinde kaynayıp gidiyorum bu arada 5kg da vermeyi başardım gerçi
başarı hikayelerini okudukca motive oldum,

Şuan 75 kg mım boy 165

İlk iki ay mümkün olduğunca fazla kilo vermek istiyorum,,

Belirli bir listeye uymuyorum, yasaklar çok net bunları hepimiz biliyoruz şekerden ve karbonhidrattan uzak durmamamız şart
spor yok şuan hayatımda yaza kadarda olmayacak koşu bandım süs gibi bekliyor,, yığınla diyet okudum şok dieyetlerden dukana karataya kadar, diyet zaten birdürü yasak demek dahada yasaklı diyetler bunaltıyor ve bırakmamıza neden oluyor okadar bilgi birikimi diyetisyen ve diyet bilgileri ile yükliyüzki ve de kendimizi tanıyan en iyi kişi yine kendimizden başkası değil,

Mesela kaktınız ve kahvaltıya vaktiniz yok , vede çok aç hissetmiyorsunuz ozaman bir avuç ceviz yiyin sabah , bugün benim yaptığım gibi, öğlen ızgara , akşamda mantarlı tavuk var menümde,, ve ben eskiden diyet yaparken yediğim çukulataları kaçamak sayarken şimdi yediğim bir muz için allah kaçırdım die üzülür oldum,, hergün saat 3-4 gibi gelen tatlı kririzi ve anında marketen bikaç çilolata almalarım bitti yani tatlı kırizlerim bitti, hafta sonları dukanın yulaf kepeginden yağzız krep yapıorum bol baharatlı iyice pişiriyorum kıtır kıtır bile olabilir peynirle yiyorum gayette lezletli, çok uzattım yani ben bildiğim tüm diyet listelerinin kendime göre karmasını çıkardım,, sizi ne tok tutuyor ne yemekten zevk alıyor ve krizlere girmiosun gözlemlemek lazım,, umarım bol sohbetli bi konu açmışımdır azımız değil ellerimiz çalışır:))) herkesin ideal kilosuna en kısa zamanda düşmesi dileğimle

çok kolay yapacağınız 9 dk bir video , bir 9 dk daha tekrar çok güzel ter attırıyor, youtuba Aerobic cu lulia yazın ve oturmayın sizde yapın harika bi kere deneyin...

günlerdir giriyorum didik didik okuyorum her diyet le ilgili açılan konuyu ama bitürlü start diyemedim arkadaşım sen yeni başlamışsın sanırım bende katılayım sana beraber devam edelim

Akşamları giremiyorum, yapalım tabi yarın yarın derken ömür bityor,,

dün, kahvaltı bir avuç ceviz
öğlen , mantarlı tavuk bir dilim ekmek (yaprak ciger yedim azda çok pişmanım)

ARa : ÇİLEK
akşam: yine mantarlı tavuk küçük kase kısır yedim, aralarda çay kahve içiyorumm bidee

Bu gün tartıya çıktım dünden farkım yok, kaçamak kabul etmio bu işler :((( malesef çalışan biri olarak öğlen arları zor geçiyor

Bu gün protoin agırlıklı beslenicem o yüzden sabah: 2 haşlanmış yumurta, öğlen az ızgara yeşillik, akşamda ızgara yeşillik, aralada belki yine 200-300 gr çilek yerim yıllar önce denemiştim çilek hem tatlı ihtiyacını gideriyo hemde kilo vermene engel olmuyo sabahla öğle arası ara öğün yemiyorum zaten sen nasılsın kaç yaşındasın kaç kilosun

insan yaş aldığınıda kilo aldığınıda kabullenemiyor,, ben hala kendimi güzel hissediyorum taki bir fotaraf çekilene kadar aynalar bile yalan söylüyor insana,, fotarafa bakınca kaç yaşına gelmiş anne olmuş arkadaşlarımda bile kiloluyum :((( aman bugünde yiyeyim derken geçiyor zaman ve bağımlılık oluyor hergün çukalata krizin bile aynı saatte geliyor,, neyse bir zamanlar iltifatlara boğulan ben yıllardır kilosuyla dalga geçilen birine nasıl dönüştüm bilmiyorum,, vede tüm bu eleştirilere rağmen neden daha çok yedim,, seviyorum çünki yeğemeği ve başkaca uğraşımda yok ne sevgili ne bi aktivite monoton bir iş hayatı ev iş arası yaşam en sevdiğim güzel bir yemek tatlı vede sigaraaaam bağımlılık çook yani ,, sayısız diyet denemeleri 2,3 günlük , bir kısır döngüdür hayatın ,,

işte burda okuduğum hikayelere bakarak çok da az bir gayretle 5-4 kg verdim ve olabileceğini görüdüm.

geçen hafta sonu katıldığım alkollü bir yemek daveti beni bir hafta geri attı cumartesi sabah 75 kg iken hafta sonu rehaveti pazartesi sabah 75.800 kg çıkmama neden oldu ve bugün peşembe ancak hafta sonu aldığım 800 gr vermişim,, ve bu haftada ist yine işle ilgili eğitim ve sonrasında yemek var hem sosyalleşip hem diyet yapmanın yolunu henüz bulamadım,,:))) ama sabretmenin hepten koyvermenin önemini fark ettim eskiden 2 kilo versem 3 kilo olarak geri alırdım, şimdi bir gün kaçırdıysam ertesi günü iyice hafifletiyorum bu hafta sonundan sonra davet felan kalmıyor,, işte nisan ve mayıs ayı benim için çok önemli verilecek çok kilom var (eski sevgili sizi görmüş ve sen neyapmışsın kendine diye acıyan gözlerle bakar ya ölüm gibidir o an ama daha çok yersinde yersin ya öyle bir yıl oldu 2012, 2013 ise bizim yılımız olsun bu yaz hafiflemiş tüm fazlalıklarından eskilerinden kurtulmuş bir ben hayal edyorum ,kendime ilkdefa bukadar çok inanıyorum, yoksa asla konu açmazdım havada kalan sözlerle dolu bir konu olmayacak söz veriyorum hatalarım da olcak kaçamaklarımda belki ama çook uzatmadan bol eksili haberler yazıcağım beni motive eden hepdemet, ve kul.adını hatırlayamadım tüm arkadaşlarımıma şimdiden çook teşekkür ediyorum umarım bu kounda birilerine dokunur ve iş te o an gerçek karar anına neden olur

Sevgilerrrrrr

Bağımlıklarımı eksik yazmışım bir tane daha eklendi int alışveriş , ben 42 bedenim şuanda ve bir sürü 40 benden elbise aldım şubeye geliyor tabi kargolar arkadaşlar bu elbise sana olmaz ben deneyim diyorrr olmazzz diyorum ben onları çok seve seve aldım ve bu yaz giyicem diye sarılıyorum bana delirmişim gibi bakıyorlar :))) kücücük bir 40 beden elbise koleksiyonum oldu , ama öyle pahalı şeyler değil değil %90 varan indirimlerle aldığım çook uydun elbiseler mesela geçen sene bir mazada giyip beyendiğim 100 tl değemez dediğim elbise bu sene 25 tl ye aldım ,, ama delirmedimm sadece karar verdim bu yazz en kötü 40 benden olucam en kötü çünki hedefim 38 beden ,, 40 düşünce 38 beden kıyafetler alıcam :))) gerçekten komik ama olsun bana uğraş 79 lardan 75 düşünce elbise deniyorum :((( malesef 23-24 kg fazlanız varsa 4, 5 kg hiçç farketmiyormuş sanırım 40 beden elbiseleri giymem için 68 kg felan olmam lazım yani 7 kg vermem lazım buda imkansız değil nisan ayında 6-7 kg vermek hedefim hadi bakalım gelsin acımasız günlerrr çok gördük sizdeeennn :))))

valla arkadaşım çok güzel anlatmışşsın kendini resmen kendimi buldum bağımlılıklar aynısı bende de var yemek aş değil derdim sadece çikolata gece yarısı tutan uykudan uyandıran cinsten hemde bende boğuluyorum artık bedenler büyüyor hayatlar küçülüyor eskiden tanıdık birini görücem diye dışarı bile çıkmak istemiyorum lise üniv. arkadaşlarım toplanıyorlar inan onlara bile binbirtürlü bahaneler bulup gitmiyorum. ben evliyim canım 8 yıllık . benim kilo alma geçmişim hamileliklerimden dolayı. sürekli düşük yapıp tedavi gördüm 58 kiloyla başladığım hamilelik serüvenim 100 kilo ve dünya tatlısı bir kız evlatla tamamlandı çok şükür. neler neler denedim akapuntur diyetisyen spor veriyorum 80 e kadar düşüyorum sonra hop 2 ay geçmiyo 89 yine şuan 89 kiloyum 1.68 boyum 30 yaşındayım . 2 yıldır evdeyim çalışmıyorum kızımın rahatsızlarından dolayı. en kötüsüde o aslında evde olmak eşortman modu biyere gidiceğim zaman pantolonlar kapanmayınca karar veriyorum sonra eşotrmanı giyince kendimi hap hafif hissediyorum :) velhasıl böyle ama bende 2013 yılı benim yılım olucak dedim çokta kararlıyım ama ilk 3 ayı fasarya geçti .geçen hafta spora başladım 3-4 gün oldu işte tekrar akapuntura gitmek istiyorum çikolata krzim duruyo o zman ama akapunturun diyeti çok sıkı diyeti kendime çevirebilir belki haftada 2-3 kilo kesin veriyosun ama geri dönüşü ruhsal çöküntü ve doymayan bir göz oluyor.
neyse canım sonra uzun uzun anlatırım yine bugün itibariyle tam tekmil başlıyorum o yüzden dünü yazmıyayım

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
ince bir dilim peynir
5 zeytin
maydonz,dometes salatalık
üstüne orta şekerli türk kahvesi ve sigara :)))

valla arkadaşım çok güzel anlatmışşsın kendini resmen kendimi buldum bağımlılıklar aynısı bende de var
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
ince bir dilim peynir
5 zeytin
maydonz,dometes salatalık
üstüne orta şekerli türk kahvesi ve sigara :)))

Tam bir diyet kahvaltısı olmuş, gece kalkıp yeme derdi bende de var pisikolojik heralde dyete yeni başladığım zmanlar çok oluodu çok şükür yok bir haftadır,, bütün gün dikkat edip gece yarısı yemek çok kötü bir duygu ,, bende çalıyorumda tüm gün masa başında otuyorum hareketim yok,, ama evde daha zor geçiyor buzdalabı yakın bekar olmanın faydası buzdalbınında yenecek doğru dürüst bişey yok,, yemeği seviosan protoin ağırlıklı beslen yağsız şekilde bol yeşil salata yap hem şişirio hem oyalıyor aslında hepimizin kilo verme konusunda daki tek engeli akşam 6dan yediden sonra yemeğe bir son verememek,, ben bazı akşamlar çok geç gidiyorum kursum var geç yiyorum erken gitsemde geç yattığım için ve geçmiş alışkanlıklar illa can çekio bişeyler o çok sinir ,, aktardan yeşil çay al bu markette satılanlardan değil açıkta satılıo ondan bi tatlı kaşı az da tarçın kır at demliğe çay gibi bir güzel demle ondan iç, akşamda ben dayanamıorum illa tatlı bişeyler yiyeceğim diosan türk kahveli süt kaynat splenda süte çok yakışan bi tatlandırıcı ondan koy iç,, ama şekerli şeyler asla yeme ben denedim muz bile yağ tutuyo şeker berbat bişey çocuğuna bile verme alışmasın sayısız kitap okudum bu konuda şekerin sigaradan farkı yok bi nevi zehir ama çok tatlı bi zehir benim hergün bikaçtane çikolatam olurdu çok şükür kurtuldum ben sadece şimdi böyle bir yemeğe felan çıkınca alkollü olunca dayanamıorum illa iki kadeh bişey içicem e ara sıcaklar mezeler giriyor işin içine neyse zaten böyle ortamlar senede tolsan 2 hafta yapmaz denk geldi diyetime bu cumartesiyide atlattımmı tamam biliyorum çocuğun var çok zor ama günlük işlerini sabahtan yapıp sonra giyinsen bir yere gidecekmişsin gibi olmazmı evden reçeli butarz şeyleri kaldırsan eşin rahatsız olurmu mesela onun kilo prob varmı burdayız bol bol spora gitme imkanında varmış akupundurada daha ne olsun sana azcık dikkat etmek gerekio e velisin acelende yok sıkı sıkı diyetlere , aburcuburu çıkar yemeklere koyduğun yağı azaltabildiğin kadar azalt inan lezletli oluyor hatta brokoliyi haşla üstüne yoğurt pul biber karabiber o bile lezletli oluyor,, ben çalıştığım için sebzeyle felan çok uğraşamıorum teflonda tavuk göğüs yağsız baharatla kavuruyorum salata bol ,, yetio ama beceririm yaparıma evelki akşam mantar yaptım bol domates az zeytin yağı azda tavuk göğsü koydum gayet güzel oldu,, daha uzun süre burdayız bol bol konuşuruz tatlı yemeeeee :))) bu ara çilek var az az ondan ye

kızımda eşimde hepimiz kiloluyuz şekerim malesef çocuğuda kendi yeme alışkanlıklarımız yüzünden obez olma eşiğine getirdik eşim etobur sebzeyle hiç arası yok makarna pilav kızartma bide her akşam olmazsa olmazlar ama kendimi ne kadar diyete sokmaya çaılşsamda önce kızım için demeliyim artık .eşimi akşam yemeğine beklemiyoruz 1 haftadır hem geç gelşyor hemde onun damak tadı kızımla beni aşıyor .kzıım 6 da çıkıyor okuldan o gelince sebze yemekleri her öğünde salata ve yoğurt koymaya dikkat ediyorum yoğurdu kendim yapıyorum daha bi içime siniyor. bide benim favorim kara lahanayla beyaz lahanayı karıştırıp salata yapmak çiğnerken doyuyo insan hemde tok tutuyo kızıma zor geliyo çiğnemek ama alışcak yapcak bişey yok 2 kişilik düşünemem lazım eşim darılsada kırılsada olmaz artık oda hep beraber yemek istiyor tamam et grubuda sağlıklı ama yapış biçimine bağlı o fırında veya haşlama sevmez bol yağlı kızarcak ona göre onunda göbek 2 oda bi salon oldu boyu çok uzun birde yapılı olduğundan tınlamıyo ama bence oda bize ayak uyduracak .işte böyle ama benim desteğe ihtiyacım var yanlız olmadığımı bilmek güzel biribrimize gaz vere vere hedefimize ulaşalım tatlım

öğle menümüde yazayım

az yağda kavrulmuş ıspanak
yoğurt
yemedim ama hazırlıyorum :))

kızımda eşimde hepimiz kiloluyuz şekerim malesef çocuğuda kendi yeme alışkanlıklarımız yüzünden obez olma eşiğine getirdik eşim etobur sebzeyle hiç arası yok makarna pilav kızartma bide her akşam olmazsa olmazlar ama kendimi ...

ya oda vaz geçsin pilav makarna ve kızartmadan ekmek yesin onun yerine çok canı bişey çekerse öğlen yesin yiyeceğini dışarıda, sen kendine tam tahıl ekmek alırsın, sen ona eti kızartsanda sen köfteni etini tavugunu başka davada yağız yap zaten yağlı etler yine lezletli oluyor, benim bi arkadaşım eşiyle birlikte dukan yapıyor destek olsun oda sonunda zayıflamış bir eşe kavuşacak vede oda kızını düşünsün,, bende kırmızı lahanayı doğraıp elma sirkesinde bekletiyorum salatalarıma koyuyorum azar azar elma sirkeside zayıflatıo ya, lahana salatısınıda günde yemiştim içinde yeşil elma salatalık rendesi nar vardı mısrda vardıda o diyetlerde yasak, çok güzeldi, ayda bir günümüz var ama yasak çeşit çeşit mamalar yapmak akşam yapıyoruz zaten bir salata bir sütlü tatlı yapmaya izin var,bende de spor yok koşu bandı var ama canım istemio hiç 70 altına düşünde başlıycam bende , burda okudum yine bi diyetisyen tavsiyesi verilecek çok kilonuz varsa 8-10 kilo verene kadar spor yapmayın sonra başlayın bıkmazsın demiş bende öyle yapıcam...aynı doktor azınız durmuosa kaçmaklarınız protoin olsun demiş bu araa öğlen sezar salata yedim azdı ama sosunu nasıl yapıolar kaç kaloridir bilmiyorum:((( kızlarla çıktık yine önümüzdeki hafta dışarı çıkmıycam evden getricem bakalım ne olacak..dışarıda yediğin ızagarada olsa yağlı soslarda bekletilmiş oluo malesef ben sadece sepzeyle doymuyorum ekmeksiz zaten anlamıorum doyduğumu bi kilo ıspanak yesemde o yüzden bi kaç parca tavuklu salata bile beni daha tok tutuyor

pazartesi akupuntur diyetine başlayalımmı ne dersin uygulayıpta zayıflamayan yoktu bizim gruptan ama iğnesiz nasıl yapabiliriz bilmem ama deneyelim ilk hafta zor sonra kolaylaşıyor ok dersen menüleri yazayım

beriin bu arada geçmiş olsun zaten geçmişte kalmış hepsi erken evlenmenin faydaları kocaman kızın olmuş ama artık kendin için bişeyler yapmanın zamanı çooktan gelmiş, doktora gidip tahlil yaptırdınmı hiç tiroit bezlerin normal çalışıyormu Boyun çok güzel ben 165 yazdım ama 163 bile olabilirim..Senin 80 altına inmen lazım ilk hedef,, hızlı kilo vermek istiosan karbonhidratla protoini karıştırma mesela sabah yumurta yersen ekmek yeme öğleye kadar tok tutar seni yumurta öğlen ye ekmeği akşamda ekmek yeme sebzenin yanına değiğim gibi bikaç parça tavuk koy yağsız telonda baharatladığın zaten salatan yoğurdun felan var ,, asıl kilit nokta akşamdan sonra yemeden yatabilmek çay iç açık bol bol su iç ara ara baktın olmuo sütünü iç tatlandırı ile akşam yemeğini erken yiyosun sen bir pors. meyvede yieyebilirsin.. yaz gelmeden vermemiz lazım arkadaşım yazın dışarı çıkmalar çok olur milletin elinde dondurma olur hazirana kadar 10 kilo vermemiz lazım minimum şu pazıllar var ya 1000 parça 2000 parça onlardan al oyalanırsın gerçi ev işide çok olur da ,, kendine özgü bi hobiye benzemez,, onları sonra çerceletip tablo gibi asılyorlarmış ben sınava hazırlanıyorum çok beyendimde yazın alıcam bende,, senin öğle yemeği benimkinden iyi bu arada:)))

tatlım ben çıkıyorum spor salonuna gidicem akşam girebilirsem bakarım akşam menümüde söyleyeyim fırında tavuk (tabi ben yağsız yerlerini göğsünü falan tercih edicem bütün tavuk yapıyorum poşette)yanında bol ekşili 1 kaşık yağlı salata bide çorba yaparım ama içmem heralde kızıma eşime falan olur bide pilav yapsam mı acaba eşim pilavsız yemez mecbur yapcam ama biz yemeğimizi yedikten sonra yapcam :))) bizde yemeyelim diye şimdi oldu sanırım :27:

beriin bu arada geçmiş olsun zaten geçmişte kalmış hepsi erken evlenmenin faydaları kocaman kızın olmuş ama artık kendin için bişeyler yapmanın zamanı çooktan gelmiş, doktora gidip tahlil yaptırdınmı hiç tiroit bezlerin normal çalışıyormu Boyun çok güzel ben 165 yazdım ama 163 bile olabilirim..Senin 80 altına inmen lazım ilk hedef,, hızlı kilo vermek istiosan karbonhidratla protoini karıştırma mesela sabah yumurta yersen ekmek yeme öğleye kadar tok tutar seni yumurta öğlen ye ekmeği akşamda ekmek yeme sebzenin yanına değiğim gibi bikaç parça tavuk koy yağsız telonda baharatladığın zaten salatan yoğurdun felan var ,, asıl kilit nokta akşamdan sonra yemeden yatabilmek çay iç açık bol bol su iç ara ara baktın olmuo sütünü iç tatlandırı ile akşam yemeğini erken yiyosun sen bir pors. meyvede yieyebilirsin.. yaz gelmeden vermemiz lazım arkadaşım yazın dışarı çıkmalar çok olur milletin elinde dondurma olur hazirana kadar 10 kilo vermemiz lazım minimum şu pazıllar var ya 1000 parça 2000 parça onlardan al oyalanırsın gerçi ev işide çok olur da ,, kendine özgü bi hobiye benzemez,, onları sonra çerceletip tablo gibi asılyorlarmış ben sınava hazırlanıyorum çok beyendimde yazın alıcam bende,, senin öğle yemeği benimkinden iyi bu arada:)))

sağol arkadaşım dediğin gibi geçmişte kaldı ama beyin malesef şuan ki halimden geçmişte yaşadıklarımı sorumlu tuttuğu için şu kiloda olmamı bile normaql karşılatabiliyor çoğu zaman ama yeter 4 yaşında kızım belki başlarda ben tedavi gördüm kilolarımın suçlusu ben değilim diye avunabiliyordum ama 4 sene bu dile kolay bari 70 li kilolara düşsem yine içim yanmıcak eski halime dönmek uzak bir hayal kabul ediyorum 58 bana çokkk uzak ama 65 le 70 arasını kaldırabilirim diye düşünüyorum boyum var bide okul çağlarında 10 yıl basketbol oynadım 3 yılda gülle attım kaslarımı kaybetmediğim için basen veya göbekte taşıntım yok heryerim eşit seviyede şimdi bunları kendimi avutmak için söylemiyorum etrafımdaki herkez aynısını söylüyor spor salonundada ölçüm yapan hocalar inanamadı tartıya çıktığımda görünüşün kilonla eş değer diyorlar neyse iyice tanışında face adresimizi veririz ordan bakarız birbirimize ..
akşam yemeğini 6 da yiyorum dolayısıyla yatışımız 12:30-01:00 gibi olduğu için acıkıyorum meyve veya şekersiz bitki çaylarıla geçiştiririm artık inşallah. kzım 4 yaşında olduğu için farklı hobilere yönelemiyorum canım sürekli ilgi bekliyor ve oyun oynamak istiyor ayrıca boş vaktimde yok ev işleri yemek ütü falan derken zaten sürekli bişeylerle uğraşıyorum arada 10-15 dk molalarda pc ye bakıyorum face de birkaç oyun takip ediyorum öle işte ne zaman akşam oluyo ne zaman sabah oluyo anlamıyorum gece en az 10 kere kalkıyorum kzımı çişe kaldırıyorum üstünü açıyor örtüyorum falan zaten gece bişeyler yeme alışkanlığımda öle başladı uykym bölük pörçük olduğundan her uyandığımda kan şekerimin düştüğünü hissedebiliyorum buda beni çikolataya nutellaya falan götürüyo şuursuzca .yattığım gibi sabah kalkamıyorum anlıyacağın kış dönemi zaten hep kızımın hastalıklarıyla geçiyor astım bronşiti var kreşe başladı bu yıl daha da hasta oluyor farklı farklı mikroplarla tanışıyo gece öksürükleri süresinde 45 dk deliksiz uyumadan uyanıyorum tekrar uyuyorum falan derken psikolojim bozuluyo.neyse sen de bi dokundun bin ahh işittin benden ama hiçbiri bahanem olmıcak artık elimde olan veya olmayan sebeblere boyun eğmicem ben şartlara değil şartlar bana uyum sağlasın hazirana kadar 79-78 falan olmak istiyorum inşallah

günaydın arkadaşım;

nasıl gidiyor diyet 1.günü kazasız belasız atlattım çok şükür

dün için yazmadıklarımın içinde spordan sonra 1 bardak yarım yağlı süt içtim
sonraki arada 1 elma yedim

gecede karnım kazındı geç yattığımız için 2 kuru erik 1 kurugün kurusu yedim ama zaten diyetlerde yenilebiliyor kan şekerimi ayarladı sanırım gece hiç tatlı bişeyler istemedim kaç kerede uyandım yine hergeceki gibi

neyse bugüne gelirsek

sabah

yarım bardak ceviz içi(bu arada ceviz ekmekten daha tok tutuyor)
4 zeytin
maydonoz salatası bol ekşili çok az yağlı
domates salatalık
1 kibrit kutusu peynir
şekersiz çay

üstüne orta türk kahvesi türk kahvesini şekersiz içemiyorum

arada 9 lu bitki form çayı içtim

ben kzın ilk okula başladı sandım , küçükmüş ya ,, gece uyku için ilaç alsan belki işe yarar ,,
uzun vadede olacak bi iş koyvermemek lazım , ben düne göre 300 gr vermişim,,:((( ama bu akşam yola çıkıorum vermiş sayamıorum kendimi pazarda yollarda geçicek, artık pazartesi temiz bir başlangıç yaparım sen şuan güzel besleniosun zaten ama şu nutella felan alma eve onların kızınada faydası yokki geçek bal al kızına evde olmayınca alışıosun krizlerin gelir başta ama yemezsen azına sürmezsen 1 ,- 2 haftada geçti benim çukalata krizim bende gündüzleri 3-4 gibi çok yiyodum tatlı kek çukalata,

Back
X