Hanimlar iyi geceler herkese
En basindan söyleyeyim bu bir elti konusudur.
Ben yaklasik 4 senelik evliyim ve benden 2 yas kücük bir kaynim var. Kendisi yaklasik 4 ay önce görücü usulü bir kizla tanistigini ve ailecek evine gidersek ancak öyle kizla daha rahat görüsebilecegini söyledi.( aile cok dindar oldugu icinmis yanlis anlamayin yargilamiyorum sadece sebebini belirtmel istedim.)
Konuya döneyim, biz aileyle tanismaya gittik ama o bulusmaya bile cekingen yaklasan aile nerdeyse dügün tarihini bile kararlastirmislardi. Neyse biz sonradan ögrendikki megerse kaynim kizla instagramdan tanismis ve kizin ailesi kiza laf gelmesin diye böyle bir plan yapmislar
Olayin giris kismi böyleydi
Simdi gelisme ve sonuc kismini yazayim
Cok kisa bir sürede isteme söz ve nisan yapildi ve bu sirada biz elimizden gelen herseyin en iyisini yaptik
Gel gelelim nisan olduktan 2 hafta sonra bir de duydumki aileler karsilikli olarak nisani atmis
Arada firtinalar kopmus ve esimle benim hic birseyden haberin yok.
Nisanin atilma sebebi de kiz beni kaynimdan kiskanmis cok afedersiniz ama cok cirkin bir sekilde kiskanma
Resmen beni ona yakistirmis yazarken bile utaniyorum.
Bizimkilerde olay bitene kadar bizi haberdar etmemisler ki ne olur ne olmaz arada kötülük olmasin diye..
fazla uzatttim biliyorum hemen sonuca geliyorum
Ayriliktan sonra aradan 1 ay gecti simdi kaynim tutturdu ben o kizi unutamiyorum barisacagim diyor
Abisi karsi cikiyor ben istemiyorum ama ses cikarmiyorum
Anne baba da karsi cikiyor ama laf geciremiyor
Ne yaptilarsa olmadi
Ve bunlar büyük ihtimalle barisacak
Benim düsündügüm tek sey ise bundan sonra ne olacak
Ben nasil davranmaliyim ne olacak bilmiyorum
Aslinda birbirine bagli bi aileyiz kayinvalidemle kayinbabamla iyi anlasiriz ama bu evlilik olursa dengeler degisecek
Bana bi yol gösterin cünkü veb düsünemiyorum
Cok uzun yazdimm okuyan herkese simdiden tesekkür ederim
Cevaplarinizi bekliyorum
Sorularibiz olursa yanitlarim aslinda yazamadigim cok ayrinti var
En basindan söyleyeyim bu bir elti konusudur.
Ben yaklasik 4 senelik evliyim ve benden 2 yas kücük bir kaynim var. Kendisi yaklasik 4 ay önce görücü usulü bir kizla tanistigini ve ailecek evine gidersek ancak öyle kizla daha rahat görüsebilecegini söyledi.( aile cok dindar oldugu icinmis yanlis anlamayin yargilamiyorum sadece sebebini belirtmel istedim.)
Konuya döneyim, biz aileyle tanismaya gittik ama o bulusmaya bile cekingen yaklasan aile nerdeyse dügün tarihini bile kararlastirmislardi. Neyse biz sonradan ögrendikki megerse kaynim kizla instagramdan tanismis ve kizin ailesi kiza laf gelmesin diye böyle bir plan yapmislar
Olayin giris kismi böyleydi
Simdi gelisme ve sonuc kismini yazayim
Cok kisa bir sürede isteme söz ve nisan yapildi ve bu sirada biz elimizden gelen herseyin en iyisini yaptik
Gel gelelim nisan olduktan 2 hafta sonra bir de duydumki aileler karsilikli olarak nisani atmis
Arada firtinalar kopmus ve esimle benim hic birseyden haberin yok.
Nisanin atilma sebebi de kiz beni kaynimdan kiskanmis cok afedersiniz ama cok cirkin bir sekilde kiskanma
Resmen beni ona yakistirmis yazarken bile utaniyorum.
Bizimkilerde olay bitene kadar bizi haberdar etmemisler ki ne olur ne olmaz arada kötülük olmasin diye..
fazla uzatttim biliyorum hemen sonuca geliyorum
Ayriliktan sonra aradan 1 ay gecti simdi kaynim tutturdu ben o kizi unutamiyorum barisacagim diyor
Abisi karsi cikiyor ben istemiyorum ama ses cikarmiyorum
Anne baba da karsi cikiyor ama laf geciremiyor
Ne yaptilarsa olmadi
Ve bunlar büyük ihtimalle barisacak
Benim düsündügüm tek sey ise bundan sonra ne olacak
Ben nasil davranmaliyim ne olacak bilmiyorum
Aslinda birbirine bagli bi aileyiz kayinvalidemle kayinbabamla iyi anlasiriz ama bu evlilik olursa dengeler degisecek
Bana bi yol gösterin cünkü veb düsünemiyorum
Cok uzun yazdimm okuyan herkese simdiden tesekkür ederim
Cevaplarinizi bekliyorum
Sorularibiz olursa yanitlarim aslinda yazamadigim cok ayrinti var