• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi nasil davranacagim?

Plomien

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
124
111
103
Hanimlar iyi geceler herkese
En basindan söyleyeyim bu bir elti konusudur.
Ben yaklasik 4 senelik evliyim ve benden 2 yas kücük bir kaynim var. Kendisi yaklasik 4 ay önce görücü usulü bir kizla tanistigini ve ailecek evine gidersek ancak öyle kizla daha rahat görüsebilecegini söyledi.( aile cok dindar oldugu icinmis yanlis anlamayin yargilamiyorum sadece sebebini belirtmel istedim.)

Konuya döneyim, biz aileyle tanismaya gittik ama o bulusmaya bile cekingen yaklasan aile nerdeyse dügün tarihini bile kararlastirmislardi. Neyse biz sonradan ögrendikki megerse kaynim kizla instagramdan tanismis ve kizin ailesi kiza laf gelmesin diye böyle bir plan yapmislar

Olayin giris kismi böyleydi
Simdi gelisme ve sonuc kismini yazayim

Cok kisa bir sürede isteme söz ve nisan yapildi ve bu sirada biz elimizden gelen herseyin en iyisini yaptik

Gel gelelim nisan olduktan 2 hafta sonra bir de duydumki aileler karsilikli olarak nisani atmis
Arada firtinalar kopmus ve esimle benim hic birseyden haberin yok.
Nisanin atilma sebebi de kiz beni kaynimdan kiskanmis cok afedersiniz ama cok cirkin bir sekilde kiskanma
Resmen beni ona yakistirmis yazarken bile utaniyorum.

Bizimkilerde olay bitene kadar bizi haberdar etmemisler ki ne olur ne olmaz arada kötülük olmasin diye..

fazla uzatttim biliyorum hemen sonuca geliyorum
Ayriliktan sonra aradan 1 ay gecti simdi kaynim tutturdu ben o kizi unutamiyorum barisacagim diyor
Abisi karsi cikiyor ben istemiyorum ama ses cikarmiyorum

Anne baba da karsi cikiyor ama laf geciremiyor
Ne yaptilarsa olmadi
Ve bunlar büyük ihtimalle barisacak
Benim düsündügüm tek sey ise bundan sonra ne olacak

Ben nasil davranmaliyim ne olacak bilmiyorum
Aslinda birbirine bagli bi aileyiz kayinvalidemle kayinbabamla iyi anlasiriz ama bu evlilik olursa dengeler degisecek

Bana bi yol gösterin cünkü veb düsünemiyorum
Cok uzun yazdimm okuyan herkese simdiden tesekkür ederim
Cevaplarinizi bekliyorum

Sorularibiz olursa yanitlarim aslinda yazamadigim cok ayrinti var

Bence barışsalar bile görüşmeyin aynı ortamda bulunmayın millete belli etmemek için bulunsanız bile kesinlikle mesafeli olun derim ben. Birde bu çirkin şekilde yakıştırmıştan kastınız nedir ?
Beni kaynimdan kiskanmis yani sanki aramizda bisey olabilir de o yüzden bana mesafeli olsunmus

Ne saçma bişey. Neyi kıskanmış ki? Bu kafada olan biri, evlendiklerinde de aynı kıskançlığı sürdürecek ve muhtemel zaten sizinle görüşmeyecek. Hiç yüz göz olmayın, konulara dahilde olmayın. Ve görüşmeyin
Ben de bizimle görüsmeyecegine eminim ki o görüsse bile ben görüsmem ama varligindan bile rahatsiz oluyorum o derece
Esim de diyor zaten dügününe bile gitmem ama ilerde beni suclsr mi acaba senin yüzünden gitmedin diye ne kadar dile getirmsemde karsi oldugunu biliyor bu evlilige

Ben de bizimle görüsmeyecegine eminim ki o görüsse bile ben görüsmem ama varligindan bile rahatsiz oluyorum o derece
Esim de diyor zaten dügününe bile gitmem ama ilerde beni suclsr mi acaba senin yüzünden gitmedin diye ne kadar dile getirmsemde karsi oldugunu biliyor bu evlilige
Şimdi eşiniz böyle der ama biraz zaman geçsin unutur o yüzden düğün olursa gitmesine engel olmayın.

Bir de konu su ki bu barisma olayini ilk duduklarinda bütün aile karsi cikti hatta kayinvalidem hastanelik oldu ama simdi bakiyorum herkes yavas yavas yelkenleri suya indiriyor
Bu da beni korkutuyor acikcasi
Esim hla cok karsi ben seni ezdirmem diyor ama ailesine de cok düskün ilerde bana baski yaparlar mi artik barisin unutun fln diye

Cünkü ciddi anlamda ailenin huzuru olmayacak
Ve kimse bunu istemez

Hanimlar iyi geceler herkese
En basindan söyleyeyim bu bir elti konusudur.
Ben yaklasik 4 senelik evliyim ve benden 2 yas kücük bir kaynim var. Kendisi yaklasik 4 ay önce görücü usulü bir kizla tanistigini ve ailecek evine gidersek ancak öyle kizla daha rahat görüsebilecegini söyledi.( aile cok dindar oldugu icinmis yanlis anlamayin yargilamiyorum sadece sebebini belirtmel istedim.)

Konuya döneyim, biz aileyle tanismaya gittik ama o bulusmaya bile cekingen yaklasan aile nerdeyse dügün tarihini bile kararlastirmislardi. Neyse biz sonradan ögrendikki megerse kaynim kizla instagramdan tanismis ve kizin ailesi kiza laf gelmesin diye böyle bir plan yapmislar

Olayin giris kismi böyleydi
Simdi gelisme ve sonuc kismini yazayim

Cok kisa bir sürede isteme söz ve nisan yapildi ve bu sirada biz elimizden gelen herseyin en iyisini yaptik

Gel gelelim nisan olduktan 2 hafta sonra bir de duydumki aileler karsilikli olarak nisani atmis
Arada firtinalar kopmus ve esimle benim hic birseyden haberin yok.
Nisanin atilma sebebi de kiz beni kaynimdan kiskanmis cok afedersiniz ama cok cirkin bir sekilde kiskanma
Resmen beni ona yakistirmis yazarken bile utaniyorum.

Bizimkilerde olay bitene kadar bizi haberdar etmemisler ki ne olur ne olmaz arada kötülük olmasin diye..

fazla uzatttim biliyorum hemen sonuca geliyorum
Ayriliktan sonra aradan 1 ay gecti simdi kaynim tutturdu ben o kizi unutamiyorum barisacagim diyor
Abisi karsi cikiyor ben istemiyorum ama ses cikarmiyorum

Anne baba da karsi cikiyor ama laf geciremiyor
Ne yaptilarsa olmadi
Ve bunlar büyük ihtimalle barisacak
Benim düsündügüm tek sey ise bundan sonra ne olacak

Ben nasil davranmaliyim ne olacak bilmiyorum
Aslinda birbirine bagli bi aileyiz kayinvalidemle kayinbabamla iyi anlasiriz ama bu evlilik olursa dengeler degisecek

Bana bi yol gösterin cünkü veb düsünemiyorum
Cok uzun yazdimm okuyan herkese simdiden tesekkür ederim
Cevaplarinizi bekliyorum

Sorularibiz olursa yanitlarim aslinda yazamadigim cok ayrinti var

Sizin düşünecek çok da birşeyiniz yok. Kaynınız düşünsün bence hastalıklı düşünceli biri ile evlenmek isteyen o sonuçta. Sizin yapabileceğiniz tek şey kaynınıza biraz mesafeli davranmanız onun yanında kendi huzurunuz için.

Şimdi eşiniz böyle der ama biraz zaman geçsin unutur o yüzden düğün olursa gitmesine engel olmayın.
Dile kolay ben de aynisini düsünüyorum ama iste bir de gelin icime sorun
Bu cirkin iftiraya kurban gittim ve esim o dügüne giderse beni ezmis olacak
Gitmezse ilerde pisman olacak
Ne yapacagimi sasirdim

Beni kaynimdan kiskanmis yani sanki aramizda bisey olabilir de o yüzden bana mesafeli olsunmus
Ben bunu kişiliğime namusuma hakaret sayarım düğününe giderim yerimden kalkmam varlığımla rahatsız ederim tabiri caizse domuz gibi bakarsa da öyle bir bozarım ki düğününü zehir ederim. Bu ne münasebetsizlik terbiyesizlik evli barklı kadını kaynıyla yakıştırmak ne demek !

Bir de konu su ki bu barisma olayini ilk duduklarinda bütün aile karsi cikti hatta kayinvalidem hastanelik oldu ama simdi bakiyorum herkes yavas yavas yelkenleri suya indiriyor
Bu da beni korkutuyor acikcasi
Esim hla cok karsi ben seni ezdirmem diyor ama ailesine de cok düskün ilerde bana baski yaparlar mi artik barisin unutun fln diye

Cünkü ciddi anlamda ailenin huzuru olmayacak
Ve kimse bunu istemez
Söz konusu kendi evlatları olunca herkes herşeyi unutur. Çok gördük bunları. Benim kaynımda bana saygısızlık yapmıştı telefonda. Eşim esti gürledi ama bir süre sonra affetti unuttu. Şimdi laf söyletmez kardeşine :) o yüzden diyorum siz asla hiçbirşeye dahil olmayın. Sonra o iyi gelin olur da, siz kötü olabilirsiniz benden demesi

Ben bunu kişiliğime namusuma hakaret sayarım düğününe giderim yerimden kalkmam varlığımla rahatsız ederim tabiri caizse domuz gibi bakarsa da öyle bir bozarım ki düğününü zehir ederim. Bu ne münasebetsizlik terbiyesizlik evli barklı kadını kaynıyla yakıştırmak ne demek !
inanin bu olaylaei duydugumdan beri kendime gelemedim. Kaynimla samimiydim evet ama asla laubali olan bi insan olmadim
Onu gercekten kardesim gibi gördüm ki onunla yasit kardesim var zaten
Yapilan bu hakareti hazmetmem mümkün diil ama biliyorum ki zamanla herkes affedecek o kizi ve üzülen ben olacagim
Sizin dediginiz de aklimdan gecti yani dügüne gitmek ve orayi zehir etmek inanin onu bile kendime hakaret saydim varligim bile onlara lütuf olur

Söz konusu kendi evlatları olunca herkes herşeyi unutur. Çok gördük bunları. Benim kaynımda bana saygısızlık yapmıştı telefonda. Eşim esti gürledi ama bir süre sonra affetti unuttu. Şimdi laf söyletmez kardeşine :) o yüzden diyorum siz asla hiçbirşeye dahil olmayın. Sonra o iyi gelin olur da, siz kötü olabilirsiniz benden demesi
O kadar haklisiniz ki karismamaya calisiyorum ama kendimi cok zor tutuyorum malesef :)
Esime dedigin sey sen ne karae verirsen arkandayim gidelim dersen giderim kalalim dersen kalirim
( cünkü bu mesele yüzünden onunla kötü olmak istemiyorum) ama bir de icimden gecenleri bilse onlari bi kasik suda bogmak istiyorum

inanin bu olaylaei duydugumdan beri kendime gelemedim. Kaynimla samimiydim evet ama asla laubali olan bi insan olmadim
Onu gercekten kardesim gibi gördüm ki onunla yasit kardesim var zaten
Yapilan bu hakareti hazmetmem mümkün diil ama biliyorum ki zamanla herkes affedecek o kizi ve üzülen ben olacagim
Sizin dediginiz de aklimdan gecti yani dügüne gitmek ve orayi zehir etmek inanin onu bile kendime hakaret saydim varligim bile onlara lütuf olur
Bence ona eziyet olur öyle düşünün onun seviyesine inmeden yarın öbür gün sizi suçlanmadan tercih edilebilecek en uygun hareket gitmek olur gidin eşinizde gitsin çünkü aileler bir şekilde barışır siz affetmeseniz bile gitmezseniz bu şekilde anılır. Bazı şeyler karşı tarafın iyiliğini düşünmüş gibi yapıp bir şekilde kendini aklamakla geçer ben bunu bilir bunu derim o da tostos bakışlarıyla dursun saygısız

O kadar haklisiniz ki karismamaya calisiyorum ama kendimi cok zor tutuyorum malesef :)
Esime dedigin sey sen ne karae verirsen arkandayim gidelim dersen giderim kalalim dersen kalirim
( cünkü bu mesele yüzünden onunla kötü olmak istemiyorum) ama bir de icimden gecenleri bilse onlari bi kasik suda bogmak istiyorum
Yoo inanın o kadar kendinizi harap etmelik bir durum yok. Eltiniz olacak kişinin cahilliği, kötülüğü. Düşünün nasıl kompleksli biri. Kaynınız evlensin de görsün dünya kaç bucak:) Eşiniz de cahil bir kız yüzünden kardeşiyle arayı bozmak istemiyor olabilir.

Bence ona eziyet olur öyle düşünün onun seviyesine inmeden yarın öbür gün sizi suçlanmadan tercih edilebilecek en uygun hareket gitmek olur gidin eşinizde gitsin çünkü aileler bir şekilde barışır siz affetmeseniz bile gitmezseniz bu şekilde anılır. Bazı şeyler karşı tarafın iyiliğini düşünmüş gibi yapıp bir şekilde kendini aklamakla geçer ben bunu bilir bunu derim o da tostos bakışlarıyla dursun saygısız
Gidip zehir etmek iyi fikir de ins o gücü kendimde bulabilirim

Kimse arkamda durmazsa o kendini zafer kazanmis sayacak
Zaten bu söyledigiyle istedigini de basardi kaynimla arami bozdu
Simdi herkes dügüne de gidecek hersey istedigi gibi olacak
Peki yaptiklari onun yanina mi kalacak
Kim soracak bunun hesabini bilmiyorum

Büyük söylemek istemiyorum ama çok cahiller ya😧 ben senin yerinde olsam düğünü dahil katılmam kaynıma kv kp hepsine derim o kızı görmek istemiyorum ne istiyorsanız öyle olsun. Kaynın midesizi de sonun başlangıcına hoşgelmiş

Büyük söylemek istemiyorum ama çok cahiller ya😧 ben senin yerinde olsam düğünü dahil katılmam kaynıma kv kp hepsine derim o kızı görmek istemiyorum ne istiyorsanız öyle olsun. Kaynın midesizi de sonun başlangıcına hoşgelmiş
Ehehehe kayın kendini kaynayan kazana atıyor dimi 😁

Yoo inanın o kadar kendinizi harap etmelik bir durum yok. Eltiniz olacak kişinin cahilliği, kötülüğü. Düşünün nasıl kompleksli biri. Kaynınız evlensin de görsün dünya kaç bucak:) Eşiniz de cahil bir kız yüzünden kardeşiyle arayı bozmak istemiyor olabilir.
Esim diyor ki ben kardesimi atamam hic bir zaman
Ama ne dügününe ne evine giderim
O kiz da ölse bile bu evden iceri giremez izin vermem
Kardesim tek basina beni görmeye geliyorsa gelsin
O kiz benim umrumda bile degil.

Gidip zehir etmek iyi fikir de ins o gücü kendimde bulabilirim

Kimse arkamda durmazsa o kendini zafer kazanmis sayacak
Zaten bu söyledigiyle istedigini de basardi kaynimla arami bozdu
Simdi herkes dügüne de gidecek hersey istedigi gibi olacak
Peki yaptiklari onun yanina mi kalacak
Kim soracak bunun hesabini bilmiyorum
Emin olun o kız bir yerde tekrar patlak vericek size karşı bu sefer herkes bak plomien onun o pis tavrına rağmen gitti kimseyi kötü duruma düşürmedi diye anılacak sizin yerinizde olsam süslenir püslenir en asil şekilde hazırlanır giderim itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var derler kaynananıza onlar için katıldığınızı konu arasında söylersiniz

Back
X