Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emekli sandığında memur olmadığı sürece ölene kadar kesilmez. Evlilik halinde bile.
Oda mı değişmiş pes artık. Adamların ssk, bağkur açığını kapatmak için sandığımıza el koydukları yetmemiş çocuklarımızın haklarını da gaspetmişler. Önceden evlense bile kesilmiyordu kız çocukların maaşı.Kesilir hanımefendi ben babamdan maaş alıyordum evlendim kesildi. Sigortan yattığı anda da kesiliyor. Babamda emekli sandığı idi
Değişmiş evet. 20 yıl öncesinde kalmışım. Evlenme konu sahibi. Evlilik 2000 tl etmez aylık. Çalış 2 maaş yaşa ölene kadar
eve girmeye calısmak bile zor. benim annemle olan ev eşyalarım çok uzak bir şehirde, depoda. ama heşeyim var.Ben olsam 1+1 ev bulup, oyle boyle bir ise girerdim. 2020de oyle de alsan mis gibi gecinirsin. Dayi da olsa insan yükü zordur ama epey erken baslanmis soylenmeler. Neyse canini sikma masallah kocamana kizsin kendine guven. Allah bir cikar yol bulur elbet
Oradaki evi kapattık. tüm eşyalarımı güvendiğim bir arkadaşımın deposuna koydum, heşeyim var. o arkadaşım da bana 1 yıllığına kalabilir eşyalarım dedi zaten... o da ayrı bir mesele tabii.Annen ile kaldığınız ev ne durumda? Oradaki eşyaları alıp tek başına 1+1 de olsa eve çıkabilirsin. Her türlü geçinebilirsin üzülme lütfen. Hangi şehirdesin?
nerede yaşadığımı söyleyemedim, tanıdık biri çıkar korkusuyla.Nerde yaşıyorsun keşke konuda yazsaydın küçük bi şehirse belki olabilir ama büyük şehirde o bütçeyle zor gibi hem neden çalışmıyorsun onuda anlamadım hmn kendine uygun bi iş bul ayaklarının üzerinde dur okumayı da bırakma kadın kafasına koyarsak yapamayacağı şey yoktur....ev tutamazsan eşyalı ev bul valilik kira yardımı gıda yardımı yapıyor bunlardan faydalanabilirsiniz..Allahta yardım etsin ..
Eşyalarının olması çok güzel büyük masraflar yapmayacaksın demek oluyor bu. Evde tek kalmaktan korkarsan falan ev arkadaşı da edinebilirsin. Dualarım seninle.Oradaki evi kapattık. tüm eşyalarımı güvendiğim bir arkadaşımın deposuna koydum, heşeyim var. o arkadaşım da bana 1 yıllığına kalabilir eşyalarım dedi zaten... o da ayrı bir mesele tabii.
eşyalarımın hepsi arkadaşımın deposunda, herieynde var aslında çok şükür..önce sigarayı bırak.
2 paket sigara dediğin 1 ayda neredeyse kira yapıyor zaten
gencecik bedenine, güzelliğine zararı da cabası...
işe girersin, 4000 lira gelirle geçinirsin.
ufaktan birikim bile yaparsın, merak etme.
şimdi hazır dayında kalıyorsun, 3-5 bir şey biriktir.
annenle yaşadığın evin eşyaları nerede?
ihtiyacın olanı al, fazlasını sat.
hayatına bir yerden başla.
Peki sen deponun olduğu şehirde yaşasan? Eşyaları getirme masrafin olmaz. Eve çıkarken maddi olarak destek olacak bi akraban var mıeşyalarımın hepsi arkadaşımın deposunda, herieynde var aslında çok şükür..
Ne kadar eskiden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama bayadır bu şekilde kesiliyorOda mı değişmiş pes artık. Adamların ssk, bağkur açığını kapatmak için sandığımıza el koydukları yetmemiş çocuklarımızın haklarını da gaspetmişler. Önceden evlense bile kesilmiyordu kız çocukların maaşı.
Emekli sandığı gibiyse %25 i. O da 212.5 lira yapıyor850 lira aylık alan bağkur emeklisi öldüğünde kzıına ne kadar maaş bağlanır...aldığn maaş çokiyi yani sigaran olmasa gül gbi geçinirdsin