Ben şeytanın TA KENDİSİYİM:D

Sanalda hepimize aşk mektupları döşüyorlar ergenuscum.Sana özel bir ilgi değil o yani.
Ava giderken avlanıyorsun bence.
Bir şeytana göre fazla toysun.
o sanalın ne olduğunu fark etmeyecek kadar aptal birisi ben burda canım diyorum o orda heyecandan ölüyor,çok insan tanıdım malımı biliyorum kuklamı güzel seçerim ama oynatırken acı çektiririm

o sanalın ne olduğunu fark etmeyecek kadar aptal birisi ben burda canım diyorum o orda heyecandan ölüyor,çok insan tanıdım malımı biliyorum kuklamı güzel seçerim ama oynatırken acı çektiririm
Allah iyiligini versin ne komik kizsin bide gercektee yap bunlari lutfennnn

Yok bence o sanalın ne olduğunu biliyor da sen daha hayatın sillesini bilmiyorsun Acı çektirmen için önce acıyı çekmen lazım ki bunu da öğretecekler sana

Yok bence o sanalın ne olduğunu biliyor da sen daha hayatın sillesini bilmiyorsun Acı çektirmen için önce acıyı çekmen lazım ki bunu da öğretecekler sana

ARKADAŞLAR OLAY BASŞT DEĞİL ANLADINIZ MI TAM BİR SENEDŞR OYUNDAN TANIŞTIM ONUNLA SĞREKLİ SORUN ÇIKARDIM KAVGALAR WTTİK İKİ DK SONRA CİLVE YAPIYORDUM KUZU OLUYORDU BENDE KENDİMDEN ŞİKAYETÇİYŞM AMA ENGEL OLMAK ZOR

Bu şey değil mi ?
Ah nerede vah nerede nin senaryosu
Tarık Akan kardeşleri idare ediyordu
Ah kuzum benim şimdi tam yaşların ..
Taraktan mikrofon yapıp ayna karşısında şarkı da söylüyor musun

Ama bak olmadı...
Şeytani planını ortaya çıkardınız.
O şimdi bizi kızdırıp banlatacak sonra kahkahalarla gülecekti.

Fakeliğin böylesi.Umarım karşına senin gibi bi insan çıkarda kötülüğün ne olduğunu kalp kırmanın ne olduğunu anlarsın.Allah ıslah etsin.

Gece gece nasi bi ereksiyonsa sizinki de
Ses ve bedene asik olacak kadar saftirikse karsi taraf, deneyin de sogusun iciniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…