Buda yeni moda herhalde. Aile boyu takilayim diyorsun yani amacin ne yazik insanlara yani. Birgun basina buyuk bisey gelir anlarsin o insanlarin haliniMerhaba, nasıl başlayacağım bilmiyorum arkadaşlar... Neye mi?Kendimin nasıl iğrenç birisi olduğumu anlatmaya...Tam olarak öyleyim neden mi? Duygu katili kötü fikirli ayran gönüllü sadakatsiz yapıma lanet olsun...Kısa keseyim, arkadaşlar beni seven çocuk var, biliyorum sevdiğini bana kalp atarken utanan sevgisini içinde yaşayan, sevdiğine kıyamayan birisi... Karşısında ben? Birden fazla insanı kendine bağlayan kimseye yüz vermeyip hepsinin kalbine girip hiçbirisine istediğini vermeyen.. Bugün beni seven çocuğun hesabını incelerken abisini gördüm.. İnceledim inceledim sonra aklıma birşey geldi.. Abi çirkin birisi, onu hem sesimle hem bedenimle kandırıp kendime aşık ettikten sonra abisine beni kardeşinle tanıştır demek,. Düşünün nasıl bir yıkım olur ikisi içinde , yüz ifadeleri aklıma geliyor ve bir anda şeytanlaşıyorum kendimden şuan tiksiniyorum ama bu fikri aklımdan nasıl atabilirim lütfen yapacağımdan korkuyorum çünkü yapacağım böyle biri olmak istemezdim neden bilmiyorum ama galiba ben bir yıkımın habercisiyim.. çocuk utangaç annesine bile anlatamıyor beni düşünün abisde öyle ikisini birden idare etsem haberleri olmaz
Sanaldan ilişki yapmasınla o zaman ben mi dedim gel beni sev yapacağım ve onları depresoyona sokacağım :) HAHAHAHABuda yeni moda herhalde. Aile boyu takilayim diyorsun yani amacin ne yazik insanlara yani. Birgun basina buyuk bisey gelir anlarsin o insanlarin halini
ErgenmisinSanaldan ilişki yapmasınla o zaman ben mi dedim gel beni sev yapacağım ve onları depresoyona sokacağım :) HAHAHAHA
YazikkkSanaldan ilişki yapmasınla o zaman ben mi dedim gel beni sev yapacağım ve onları depresoyona sokacağım :) HAHAHAHA
acımasızımErgenmisin
Çook hemdeYazikkk
Sanaldan ilişki yapmasınla o zaman ben mi dedim gel beni sev yapacağım ve onları depresoyona sokacağım :) HAHAHAHA
Gülüm bu sanalda çok takılıosn herhalde sanalda herkes birbirine aşık yani diyecegm o ki bu sanalda seni seviyorum diyen erkeklere güvenipte ego kasmaacımasızım
acımasızım
[/QUOTE
Yasin daha 18 sana bi abla tavsiyesi kendini bu sekilde egitme cok ama cok yazik edersin kendine. Gerci gidecek yol belli bos konuşuyoruz
Ne aptalsın haÖyle kalbim bok gibiki sizbana bunları derken ben heyecandan gülüyorum? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?