Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden bilmiyorum ama galiba ben bir yıkımın habercisiyim..
o sanalın ne olduğunu fark etmeyecek kadar aptal birisi ben burda canım diyorum o orda heyecandan ölüyor,çok insan tanıdım malımı biliyorum kuklamı güzel seçerim ama oynatırken acı çektiririmSanalda hepimize aşk mektupları döşüyorlar ergenuscum.Sana özel bir ilgi değil o yani.
Ava giderken avlanıyorsun bence.
Bir şeytana göre fazla toysun.
Yaş kaç acaba.?o sanalın ne olduğunu fark etmeyecek kadar aptal birisi ben burda canım diyorum o orda heyecandan ölüyor,çok insan tanıdım malımı biliyorum kuklamı güzel seçerim ama oynatırken acı çektiririm
o sanalın ne olduğunu fark etmeyecek kadar aptal birisi ben burda canım diyorum o orda heyecandan ölüyor,çok insan tanıdım malımı biliyorum kuklamı güzel seçerim ama oynatırken acı çektiririm
Aptal !Sanaldan ilişki yapmasınla o zaman ben mi dedim gel beni sev yapacağım ve onları depresoyona sokacağım :) HAHAHAHA
Yok bence o sanalın ne olduğunu biliyor da sen daha hayatın sillesini bilmiyorsuno sanalın ne olduğunu fark etmeyecek kadar aptal birisi ben burda canım diyorum o orda heyecandan ölüyor,çok insan tanıdım malımı biliyorum kuklamı güzel seçerim ama oynatırken acı çektiririm
rÇYok bence o sanalın ne olduğunu biliyor da sen daha hayatın sillesini bilmiyorsunAcı çektirmen için önce acıyı çekmen lazım ki bunu da öğretecekler sana
![]()
Fake olduğunu bu kadar belli eden bir aptalın da şeytanlaşıyorum demesiFake mi![]()
Ama bak olmadı...Bakalım senin yüzünden kaç arkadaşım mahpus damlarına düşücek.mesela ben şimdi sana sahte hesapsın desem, senin sahte hesap olmadığın ortaya çıkıcak ve ben banlanıcam. O yüzden sana sahtesin demiyorum yoksa derdim
![]()
Fakeliğin böylesi.Umarım karşına senin gibi bi insan çıkarda kötülüğün ne olduğunu kalp kırmanın ne olduğunu anlarsın.Allah ıslah etsin.Merhaba, nasıl başlayacağım bilmiyorum arkadaşlar... Neye mi?Kendimin nasıl iğrenç birisi olduğumu anlatmaya...Tam olarak öyleyim neden mi? Duygu katili kötü fikirli ayran gönüllü sadakatsiz yapıma lanet olsun...Kısa keseyim, arkadaşlar beni seven çocuk var, biliyorum sevdiğini bana kalp atarken utanan sevgisini içinde yaşayan, sevdiğine kıyamayan birisi... Karşısında ben? Birden fazla insanı kendine bağlayan kimseye yüz vermeyip hepsinin kalbine girip hiçbirisine istediğini vermeyen.. Bugün beni seven çocuğun hesabını incelerken abisini gördüm.. İnceledim inceledim sonra aklıma birşey geldi.. Abi çirkin birisi, onu hem sesimle hem bedenimle kandırıp kendime aşık ettikten sonra abisine beni kardeşinle tanıştır demek,. Düşünün nasıl bir yıkım olur ikisi içinde , yüz ifadeleri aklıma geliyor ve bir anda şeytanlaşıyorum kendimden şuan tiksiniyorum ama bu fikri aklımdan nasıl atabilirim lütfen yapacağımdan korkuyorum çünkü yapacağım böyle biri olmak istemezdim neden bilmiyorum ama galiba ben bir yıkımın habercisiyim.. çocuk utangaç annesine bile anlatamıyor beni düşünün abisde öyle ikisini birden idare etsem haberleri olmaz![]()