ben sevilmeyen...

yapmayın size de yazık değil mi ? hadi iki çocuk hata belki ama olan olmuş, siz elinizden geleni de yapmışsınız anladığım kadarıyla bekleyin doğuma kadar derim, bende sizin yaptığınız hatayı yaptım kimseye hiç birşeyimi anlatmadım ama ablanız yada ailenizden biriyle bunları paylaşın bilsinler özellikle ablanıza bence bir dert ortağı olmazsa çok aşırı yıpranırsınız yapmayın, ayrıca doğumdan sonra da düzelmezse birşeyler karşınıza alın konuşun o kadınla normal bile olsa asla msjlaşmasına izin vermeyin, eğer hala olmazsa ben bunları çekmek zorunda değilim giderim gibisinden bi konuşma yapın bence, ayrıca kimseye ihtiyacınız yok siz kendiniz kendinize de çocuklarınıza da yetersiniz kendinizi mecbur hissetmeyin.. ben sevilmeyen bir çocuktum diyince içim parçalandı bende istenmeyen bebektim öz babam kendi kızından saymadı hiç beni sonradan zaten yıllarca ailesiz büyüdüm, sevgiye muhtaç olmak ne demek çok iyi biliyorum bende kısa sürede tanıştığım beni sevdiğine inandığım biriyle evlendim boşanalı 3 ay falan oldu 1.5 yaşında oğlum var ama inanın ben böyle daha mutluyum, çünkü hala bir gün bende sevilirim belki umudumu asla yitirmedim..

2.çocuk,adamın başkasını sevmesine rağmen devam eden evlilik vss o konulara değinmeyceğim.farklı bir bakış açım var..
anne babanızdan ve eşinizden göremediğiniz sevgiyi çocuklarınızdan beklemeniz de yanlış..bağımlılık yaratır,ilerde de farklı sorunlara yol açar.
eşinizin göstermesi gereken ilgiyi başkasından beklemeyin..

görücü usulumu evlendiniz?
ne denir bilmiyorum. Rabbim size sabır versin..
ben çocuklar için asıl daha çok üzüldüm.. onların günahı neydi.. bu saatten sonra lütfen çocuk yapmayın..

İnsan sevilmediği halde,psikolojk yıpratıldığı halde nasııl sevmeye devam eder? Zorluyorum kendımı ama anlayamıyorm..Eşimi seviyorm demişşsnz..

çok teşekkür ederim öncelikle. aslında o konuşmaları yakaladığımda kadınıda alttan tehdit ettim. kocana söylerim diye. galiba kadın kendini çekti. bazen deli tarafı tuttuğu zaman sevmiyorum diyebiliyor. bazende sevdiğini söyleyip beni şaşırtıyor. psikoloğa gitmeyi defalarca teklif ettim ama asla kabul etmiyor. onun psikolojik sorunları olduğundan şüpheleniyorum. çocuğumla ilgilenmekten kendimi salmıştım tam kendimi toparladım zayıfladım tekrar gebe kaldım. yine bıraktım kendimi. dün doğan cüceloğlunun kitabını aldım okumaya başladım yeniden. oğlum 1 buçuk yaşında ben ona masallar okuyorum her zaman. inşallah öyle diyeceğim kimseye ihityaç duymayacağım. canım sağol desteğin için. bugün daha rahatım sanki.
30 yaşındayım canım. ben ilkoul 5ten alındım. oysaki derlerim çok iyiydi ve öğretmenim okutulmam için aileme ısrar da etmişti. 19 yaşında dışardan ortayı bitirdim. şu an açık liseye devam ediyorum. inşallah bitince geç olmazsa kpss ye yazılırım.
Allah yardimciniz olsun
amin

keşke çocuklar arada olmasaydı..keşke evlenmeden önce gerçek yüzünü görseydin..çok üzüldüm gerçekten..Rabbim inşallah eşinin içine vicdan mermahamet sevgi gibi duyguları verir...
insanın alnına yazılıyor kader dedikleri. amin.
Belki çocuklarla teselli buluyodur arkadaş bilemedimki şartları zaten zor
çocuğumu ve doğacak yavrumu çok seviyorum. keşke kimse çocuk konusunu irdelemese. ben kötü bir anne değilim. haa eşimde kötü bir baba değil çok şükür.
bugün daha iyiyim sanki. zaman herşeye ilaç oluyor. eşimle daha önce bu taraz konuşmalar yapmıştım. ama değişen pek bişey olmadı. bende sana üzüldüm şimdi. benimde oğlum 1 buçuk yaşında. Allah yardımcın olsun. ailesiz büyüdüm demişsin. şimdi yalnız mı yaşıyorsun peki?
başkası dediğin benim evlatlarım. her anne sevgi bekler eminim
görücü usulumu evlendiniz?
ne denir bilmiyorum. Rabbim size sabır versin..
ben çocuklar için asıl daha çok üzüldüm.. onların günahı neydi.. bu saatten sonra lütfen çocuk yapmayın..
ya sanki çocukların yanında cinayet işledik. vallahi çocuk konusuna bu kadar takmayın. bende eşimde türkiyedeki genellemeye girsek en iyi anne baba listesinde ilk 10da oluruz bundan şüphem yok.
İnsan sevilmediği halde,psikolojk yıpratıldığı halde nasııl sevmeye devam eder? Zorluyorum kendımı ama anlayamıyorm..Eşimi seviyorm demişşsnz..
işte o anlatılmaz yaşayan bilir.

30 yaşındayım canım. ben ilkoul 5ten alındım. oysaki derlerim çok iyiydi ve öğretmenim okutulmam için aileme ısrar da etmişti. 19 yaşında dışardan ortayı bitirdim. şu an açık liseye devam ediyorum. inşallah bitince geç olmazsa kpss ye yazılırım.[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun canım. Gerçekten inanamıyorum. İlkokul beşte çocuğu okuldan almak nedir ya? 70 yaşındaki dedemleri anneannemleri bile göndermişler okula. Öğrenmenin yaşı yoktur. Benim anneannem ortaokulu dışarıdan bitirdi 2 sene önce. Kaç yaşında düşün. Geçmişte okula gitmek istememiş. Şimdi de can sıkıntısından böyle şeylerle uğraşıyor Ailene çok kızdım. Benim eşimin ailesi de öyle. Beşinci sınıftan sonra kızları okutmamışlar sizin nesilden. Şimdi de torunum doktor olacak diye kasım kasım kasılıyorlar. Sınavlarında dua falan ediyorlar. Allah ıslah etsin ailenizi. Bizde de tehditle, zorla göndermişler hep okula. Okusun diye arkalarından itmişler. Kimi bulamaz kimi de bilemez işte...

Allah yardımcın olsun canım. Gerçekten inanamıyorum. İlkokul beşte çocuğu okuldan almak nedir ya? 70 yaşındaki dedemleri anneannemleri bile göndermişler okula. Öğrenmenin yaşı yoktur. Benim anneannem ortaokulu dışarıdan bitirdi 2 sene önce. Kaç yaşında düşün. Geçmişte okula gitmek istememiş. Şimdi de can sıkıntısından böyle şeylerle uğraşıyor Ailene çok kızdım. Benim eşimin ailesi de öyle. Beşinci sınıftan sonra kızları okutmamışlar sizin nesilden. Şimdi de torunum doktor olacak diye kasım kasım kasılıyorlar. Sınavlarında dua falan ediyorlar. Allah ıslah etsin ailenizi. Bizde de tehditle, zorla göndermişler hep okula. Okusun diye arkalarından itmişler. Kimi bulamaz kimi de bilemez işte...[/QUOTE]
valla helal olsun ananenize. ben şimdi çocuktan ve gebelikten açık liseyi daha bitiremedim gitti. zamanında okumakla bir olur mu onuda bilmiyorum ama devam ediyorum. benim ailemde öyle eski kafalılardı. yanımda dedikleri şey erkek olsaymıştım okuturlarmıştı. çocuktum o zamanlar ve herşeye boyun eğeiyordum.

valla helal olsun ananenize. ben şimdi çocuktan ve gebelikten açık liseyi daha bitiremedim gitti. zamanında okumakla bir olur mu onuda bilmiyorum ama devam ediyorum. benim ailemde öyle eski kafalılardı. yanımda dedikleri şey erkek olsaymıştım okuturlarmıştı. çocuktum o zamanlar ve herşeye boyun eğeiyordum.[/QUOTE]
Huy işte... Ben de hiç bir şeye boyun eğmememin cezasını çekiyorum şu an. Ailem defalarca bu bölümü okumamam için uğraştı. Evlenemezsin demişlerdi. Evlendim ama çalışamıyorum şimdi de. Şimdiye bin kere atanmıştım. Nasip işte. Lisede de istedikleri liseye gitmemiştim. Pişman değilim ama kendime de kızıyorum bazen. 18 Yaşındaki aklınla şimdiki bir olmuyor...

çaktırmadan yüzüne ya vedüd ismini zikret Allah'ın izniyle bağınız kuvvetlenir.

Huy işte... Ben de hiç bir şeye boyun eğmememin cezasını çekiyorum şu an. Ailem defalarca bu bölümü okumamam için uğraştı. Evlenemezsin demişlerdi. Evlendim ama çalışamıyorum şimdi de. Şimdiye bin kere atanmıştım. Nasip işte. Lisede de istedikleri liseye gitmemiştim. Pişman değilim ama kendime de kızıyorum bazen. 18 Yaşındaki aklınla şimdiki bir olmuyor...[/QUOTE]
sen hangi bölümü okudun merak ettim doğrusu. sen istediğini yapmışsın kızma bence eğer ailen istiyor diye istemediğin bir bölümü okusaydın bu defada ailene kızacaktın öyle değil mi

sen hangi bölümü okudun merak ettim doğrusu. sen istediğini yapmışsın kızma bence eğer ailen istiyor diye istemediğin bir bölümü okusaydın bu defada ailene kızacaktın öyle değil mi[/QUOTE]
Ne bileyim. Kız kardeşim onları dinledi şimdi şükrediyor. 19 Yaşında atandı. Hem çalıştı hem de üniversiteye gitti. Ben de kpssden atanacak puanı aldım. Memurlar acından ölüyor, memur olup napıcam dedim. Şu an kpssye çalışmam gerekiyor. Bundan nefret ediyorum. Ama olsun, mesleğimi seviyorum zor da olsa. Tam bana göre. Haklısın bu bölümü okumasam hep içimde kalırdı. Gazeteciyim ben. Aşkın peşinden gidip işsiz kalanlardan hem de

sen hangi bölümü okudun merak ettim doğrusu. sen istediğini yapmışsın kızma bence eğer ailen istiyor diye istemediğin bir bölümü okusaydın bu defada ailene kızacaktın öyle değil mi
Ne bileyim. Kız kardeşim onları dinledi şimdi şükrediyor. 19 Yaşında atandı. Hem çalıştı hem de üniversiteye gitti. Ben de kpssden atanacak puanı aldım. Memurlar acından ölüyor, memur olup napıcam dedim. Şu an kpssye çalışmam gerekiyor. Bundan nefret ediyorum. Ama olsun, mesleğimi seviyorum zor da olsa. Tam bana göre. Haklısın bu bölümü okumasam hep içimde kalırdı. Gazeteciyim ben. Aşkın peşinden gidip işsiz kalanlardan hem de [/QUOTE]
inşallah işinide bulursun canım. bence mesleğin gayet güzelmiş. hem hamilesin doğumdu bebeğinin büyümesiydi o zaman içinde işinide bulursun. Allah yardımcın olsun

inşallah işinide bulursun canım. bence mesleğin gayet güzelmiş. hem hamilesin doğumdu bebeğinin büyümesiydi o zaman içinde işinide bulursun. Allah yardımcın olsun[/QUOTE]
Metropol kent Hakkari'de de iş kaynıyor zaten gazeteciye İşimizin şartları evli insanlar için çok ağır. Seneye öğretmenliğe geçiş yapacağım inşallah. Hayırlısı....

Öyle üzüldüm ki,,,
ne tavsiye edilir onu da bilmiyorum ama bazı erkekler var bize saçma gelse de eşlerini kıskanır face falan koymaz ne bileyim belki öyle bişeydir.
Sen evlatlarının annesisin tabi ki sever ama kim bazen eşine içinden gelmese de kavga anında hakaret etmez yada onu acıtmak için kötü laf etmez ki.

Sinirli bi yapısı var demek
Güzel hamiş hayat böyle gitmez,eksik kaldığın her duygu ahirette fazlası ile verilecek sana,hem ondan önce evlatların el üstünde tutacak eşin de düzelecek inan öyle hissettim ama sen lütfen yüzüne yemeğine suyuna YA VEDUD oku olur mu

mutlu olmaya bak tatlım önce sen bi kendini sev sonra seven sevsin sevmeyen sevmesin
inşallah canım

inşallah işinide bulursun canım. bence mesleğin gayet güzelmiş. hem hamilesin doğumdu bebeğinin büyümesiydi o zaman içinde işinide bulursun. Allah yardımcın olsun
Metropol kent Hakkari'de de iş kaynıyor zaten gazeteciye İşimizin şartları evli insanlar için çok ağır. Seneye öğretmenliğe geçiş yapacağım inşallah. Hayırlısı....[/QUOTE] hımm .. inşallah olur canım öğretmenlikte güzel meslek

Bence eşiniz kendiyle barışık bir insan değil ve hayattaki mutsuzluğunu birine yükleme çalışmış, malesef sizi seçmiş sanırım. Yoksa aradan yıllar geçmiş birisine facebooktan kendisini kanıtlamanın bir anlamı yok bence.
Eşiniz dahi olsa, geçmişte ne kadar da çok kötü günleriniz de olsa içinizdeki o umut ışığı ve mutluluk çabanız hiç bitmesin.
Önce kendinize sonra çocuklarınıza en çok değeri verin, o koymazsa siz çocuklarınızla en güzel anılarınız çekip koyun. bırakın onun sayflarında olmayı, siz kendi sayfanızı ve çocuklarınızın geleceğini yaratın. Kendinizle ve çocuklarınızla mutlu olun. Erkekler ne kadar umursandıklarının ve sevildiklerinin farkında oluyorsa o kadar ilgisiz olabiliyorlar. ona ilginizi biraz azaltın.
Siz iç huzurunuzu yaratın, gülücükler saçın ve her şeyden önemlisi kendinize güvenin. Farkedip kendini düzeltirse ne ala düzeltmezse zaten zaman en güzel çare çocuklarınız her şeye derman olur....

kıskanma felan değil beni koymaması. yani anlıyorum ben. beni önemsemezlikten gelmesi. çok sinirli bir yapısı var hemde.
iyi düşüneyim iyi olsun inşallah dediğin gibi olur. ben bu ya vedud u ilkez duyuyorum. sadece bu kelimeyimi fısıldamam gerekli. yeterki düzelsim ben bin kere okurum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…